Iwona Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Oglądałyście/oglądaliście??? www.westminsterkennelclub.org/2006/video/breed/index.html
resuruss Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ostatnio rozmawialam o Westminserskich BiS -ach.......alez to swietnie przygotowane psy na doskonalym show!!!!!!:loveu:
Iwona Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Patrząc na wystawiane psy zwraca uwagę wyrównany typ - nie ma takiej rozpiętości w wielkości , podobne owłosienie- nie mówię o barwach:-), chociaż i tu widać przewgę jednej maści u nagusków oraz " siodłowate" ubarwienie u powderków, które zresztą szokują jakością okrywy włosowej oraz przygotowaniem do wystawy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Jest czym oko nacieszyć:-)
resuruss Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Nie wiem dlaczego ,ale tegoroczny filmik byl fajny ,ale mnie na kolana nie powalil.......Byc moze dlatego ,ze psy filmowane byly w jakis taki dziwny sposob - jakby z gory i ciezko bylo zobaczyc jak chodza.......wydaje mi sie tez ,ze ten sposob filmowania dawal wrazenie "luznych lokci" u niektorych psow. Iwona polecam zobaczenie Afganow,Mopsow i szcegolnie owczarkow niemieckich - to dopiero odmiana dla oka .Prezentacja zupelnie nie przypomina polskich ringow - gdzie panowie w przepoconych dresach ganaiaja godzin kilka wraz z kilkoma krzykaczami naokolo ringu.
Iwona Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Ogladałam:lol: co się dało:-) shar-pei również, ale one z kolei mnie nie powaliły na kolana:evil_lol:, zupełnie nie w moim typie- za ciężkie, takie zapasione, i część z nich przypominała klony:lol:- z jednej strony dobrze, bo świadczy o osiągnięciu pewnego wyrównania w rasie, ale z drugiej to poprostu nudne:cool3: oglądać tak do siebie podobne psy- w dodatku wybór zwycięzcy zwalił mnie z nóg i jednocześnie pocieszył- nie tylko u nas zdażają się " rzuty sędziego kulą w płot":lol:
didi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Życze powodzenia na wystawach!! i czekamy na zdjęcia :cool3:
Magnolia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Życzę wszystkim powodzenia i trzymam za wszystkich kciuki!
góral Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Nowości z Wilna: WIRAŻ Germanika - CAC NABAB Germanika - CAC, CACIB, BOB PERSPEKTYWA Germanika - CAC, CACIB WILEKIE GRATULACJE:lol:
AnkaW Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Wiadomości tylko z Jarosławia Radek w.o. :loveu: :loveu: Tito dosk. Zw.Młodz. :loveu: :loveu: Zdjęcia jak wróci Em-ka, gdyż została na grupy. Wielkie brawa dla psów GERMANIKI :multi: :multi:
maga18 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 AnkaW napisał(a):Wiadomości tylko z Jarosławia Radek w.o. :loveu: :loveu: Tito dosk. Zw.Młodz. :loveu: :loveu: Zdjęcia jak wróci Em-ka, gdyż została na grupy. Wielkie brawa dla psów GERMANIKI :multi: :multi: dostal Tito BOB`a czy nie? oczywiscie brawo!! :klacz:
resuruss Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gratulacje!!!!!Bardzo udany dzien dla grzywkomaniackich wystawcow!!!!! :laola:
Magnolia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 WIELKIE GRATULACJE DLA GERMANIKI!!!!!!!!!:laola:
góral Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 flashka-g napisał(a):góral nie wiesz jak poszło Cosmo?? Niestety nie:shake:
Ilona Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Wielkie gratulacje dla wystawców i ich piesków!!! :laola: :laola: :laola:
flashka-g Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 germanika jak zawsze treminator:) powalił konkurencje:mad: gratulejszons;)
Agama Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 caluski dla pieskow ANI MALGOSI I P.ADAMA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts