Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrząc na wystawiane psy zwraca uwagę wyrównany typ - nie ma takiej rozpiętości w wielkości , podobne owłosienie- nie mówię o barwach:-), chociaż i tu widać przewgę jednej maści u nagusków oraz " siodłowate" ubarwienie u powderków, które zresztą szokują jakością okrywy włosowej oraz przygotowaniem do wystawy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Jest czym oko nacieszyć:-)

Posted

Nie wiem dlaczego ,ale tegoroczny filmik byl fajny ,ale mnie na kolana nie powalil.......Byc moze dlatego ,ze psy filmowane byly w jakis taki dziwny sposob - jakby z gory i ciezko bylo zobaczyc jak chodza.......wydaje mi sie tez ,ze ten sposob filmowania dawal wrazenie "luznych lokci" u niektorych psow.
Iwona polecam zobaczenie Afganow,Mopsow i szcegolnie owczarkow niemieckich - to dopiero odmiana dla oka .Prezentacja zupelnie nie przypomina polskich ringow - gdzie panowie w przepoconych dresach ganaiaja godzin kilka wraz z kilkoma krzykaczami naokolo ringu.

Posted

Ogladałam:lol: co się dało:-) shar-pei również, ale one z kolei mnie nie powaliły na kolana:evil_lol:, zupełnie nie w moim typie- za ciężkie, takie zapasione, i część z nich przypominała klony:lol:- z jednej strony dobrze, bo świadczy o osiągnięciu pewnego wyrównania w rasie, ale z drugiej to poprostu nudne:cool3: oglądać tak do siebie podobne psy- w dodatku wybór zwycięzcy zwalił mnie z nóg i jednocześnie pocieszył- nie tylko u nas zdażają się " rzuty sędziego kulą w płot":lol:

Posted

Wiadomości tylko z Jarosławia

Radek w.o. :loveu: :loveu:
Tito dosk. Zw.Młodz. :loveu: :loveu:

Zdjęcia jak wróci Em-ka, gdyż została na grupy.

Wielkie brawa dla psów GERMANIKI :multi: :multi:

Posted

AnkaW napisał(a):
Wiadomości tylko z Jarosławia

Radek w.o. :loveu: :loveu:
Tito dosk. Zw.Młodz. :loveu: :loveu:

Zdjęcia jak wróci Em-ka, gdyż została na grupy.

Wielkie brawa dla psów GERMANIKI :multi: :multi:

dostal Tito BOB`a czy nie?

oczywiscie brawo!! :klacz:

Posted

caluski dla pieskow ANI MALGOSI I P.ADAMA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...