Nesjanna Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Chciałam Wam powiedzieć, że w Jarosławiu w grzywaczach wystawiane są AŻ 2 psy: 1 w klasie szczeniąt 1 w klasie młodzieży !!!!! niestety nie wiadomo jakie .......
maga18 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ja wiem, ale nie powiem :grins: Madeira ślicznie stoi :loveu: Brawo! :klacz:
Germanika Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Przepraszam,nie mogłem sie powstrzymać,a 1 kwietnia tak blisko,poprostu udziela się:lol:
orsini Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Germanika napisał(a):Może sędziuje Adam Ostrowski!!! hahahahhahahaTy ostatnio cos wesoly jestes hahahahhahahahamasz gg odpalone?bo dziewczyny nie bedzie-wyladowala w szpitalu:(((ale ja bede
Germanika Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Orsini,jako moja bliska sąsiadka wpadaj kiedy chcesz:lol:
orsini Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Germanika napisał(a):Orsini,jako moja bliska sąsiadka wpadaj kiedy chcesz:lol: NIENAWIDZE CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tu sa rozne ikonki, ale mi nie dzialaja:))))))))))))))))))))))))))))))
orsini Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 a w ogole nabijac sie z nieszczescia innych to nie jest ladnie buuu:(((((((((((((((((((((((
AngelOfDeath Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='SengaSengana']dzięki BOGU :lol: :lol: :lol: ale jak zwykle FANCLUB nie zawodzi, wszystko i wszędzie wie , nawet kto mnie lubi a kto nie, podziwiam, ale,ale... chciałam poinformować, że od nowego miesiąca należność do klubu będzie troszke kosztowała,tzn. wprowadzam składkę (na rzecz działalności-wyjazdy, komputery,kamery, szpiegowanie, podsłuchy ) co byście wreszcie rozwinęli skrzydła a nie tak tylko na DGM , co Wy na to moi FANI ????:lol: w końcu to KLUB ELITARNY:lol: :lol: :lol: :lol: tak tak dziecko ..... z Bogiem .... z Bogiem ....... kochana :lol::lol::lol: niech ci ziemia lekka bedzie :evil_lol::diabloti::evil_lol:
SengaSengana Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 AngelOfDeath napisał(a):tak tak dziecko ..... z Bogiem .... z Bogiem ....... kochana :lol::lol::lol: niech ci ziemia lekka bedzie :evil_lol::diabloti::evil_lol: jak zwykle Angel zabłysnął intelektem , to "dziecko":crazyeye: to chyba nie do mnie ???
AngelOfDeath Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 SengaSengana napisał(a):jak zwykle Angel zabłysnął intelektem , to "dziecko":crazyeye: to chyba nie do mnie ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wlasnie do ciebie :eviltong::eviltong::eviltong:
SengaSengana Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 AngelOfDeath napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wlasnie do ciebie :eviltong::eviltong::eviltong: no to bardzo smieszne dziecinko, wracaj do piaskownicy bo Ci foremki zabiorą i dopiero bedzie płacz:placz:
AngelOfDeath Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 SengaSengana napisał(a):no to bardzo smieszne dziecinko, wracaj do piaskownicy bo Ci foremki zabiorą i dopiero bedzie płacz:placz: a idz ......... za zimno na piaskownice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Donio Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 SengaSengana napisał(a):no to bardzo smieszne dziecinko, wracaj do piaskownicy bo Ci foremki zabiorą i dopiero bedzie płacz:placz: A jak pójdą na całosć i gwizdną do tego łopatkę i wiaderko?;)
AngelOfDeath Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Donio napisał(a):A jak pójdą na całosć i gwizdną do tego łopatkę i wiaderko?;) KUPIE SOBIE NOWE!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: [SIZE=2]wam tez moge jak chcecie , w koncu jeszcze troszke i nastapi zwapnienie mozgu :diabloti:
AnkaW Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Nesjanka napisał(a):Chciałam Wam powiedzieć, że w Jarosławiu w grzywaczach wystawiane są AŻ 2 psy: 1 w klasie szczeniąt 1 w klasie młodzieży !!!!! niestety nie wiadomo jakie ....... Nesjanka wiadomo :p Radarek i Tito :loveu: :loveu:
Agama Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ANKA i EMKA ale fajna bezstresowa wystawa:multi: kto sedziuje
Em-ka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Sędziuje p. Wiesław Boryczko; ja szczególnie liczę na obycie ringowe...... zobaczymy, zobaczymy czy nie zje Radka :diabloti: albo Radek jego - hahahaha - tylko pióra bedą fruwać! :eviltong:
AnkaW Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Agama napisał(a):ANKA i EMKA ale fajna bezstresowa wystawa:multi: kto sedziuje pełny luzik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko żebym zadyszki nie dostała jak będę musiała 10 kółek zrobić, albo Radek się zbuntuje :eviltong:
resuruss Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Nas sedziował Pan Boryczko w Ustroniu.....moim zdaniem bardzo zwraca uwage na ruch psa.
Em-ka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Mnie bardzo cieszy, że akurat on ocenia psy w Jarosłwiu; cenię sobie jego zdanie; szkoda tylko, że tak mało grzywek - ale za to będę miała czas na sesyjkę dla innych ciekawych ras :)
Agama Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 pilnujcie tylko naleznych WAM tytulow i wpisow bo to wiekowy sedzia ja w zeszlym roku w PLOCKU musialam sporo podzialac aby wytlumaczyc cosik prozaicznego ponadto trzeba psa ustawic na stoliku tylem dz siebie a przodem do pana sedziego i po omacku pokazywac zebiska ,cwiczcie dziewczyny:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nesjanna Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 AnkaW napisał(a):Nesjanka wiadomo :p Radarek i Tito :loveu: :loveu: - no ja nie wiedziałam ...... wybaczcie :eviltong: za to mam nadzieję zobaczyć zdjęcia po wystawie !!!!:multi::razz:
Donio Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A mnie się wydaje, że specjalnie na nic nie zwraca uwagi. Opis będzie taki: dobra głowa, dobra górna linia, dobry ruch. U jednego będzie dobry w proporcjach, u drugiego dobre uzębienie. U jednego w.o., u drugiego dosk. Psów nie znam.
Recommended Posts