orsini Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 AngelOfDeath napisał(a):Donovan :cool3::cool3::cool3::cool3: no tak:)))w sumie tak ladnie wyszedl na tej focie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Ania1 wez odpal GG, a jak Ci nie dziala to ten PROPOFOL pliz:)))no i Andi tez moglby sie pojawic a jak nie to niech powie kiedy woli czy jutro czy we srode;) ;) ;)
AngelOfDeath Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 anna1 napisał(a):dzieki wszystkim:) gdansk byl fajny:) super fotorelacja! toudi byl juz mniej przerazony :) onka- do berlina jedziemy jak co roku:) prosze natychmiast siem pojawic na gg :cool3: musisz mi cos powiedziec :eviltong: jak tam sarah :evil_lol::loveu::razz:
anna1 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 gryfonik Bordoaux Sua Sponte skonczyl w gdansku dorosly ch.:lol: z checia bym sie wypowiedziala na temat sedziowania na ringu gryfonow ale mysle ze publicznie nie wypada:))))
AngelOfDeath Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='orsini']no tak:)))w sumie tak ladnie wyszedl na tej focie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol::lol::lol:
anna1 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 zar5az sie pojawie na gg:) teraz je4stem na innym kompie;angel- brat wyjechal a nie chce sobie paprac efektu na zwyklym kompie; ogladam dzis lubj jutro ; orsini- juz mu powiedzialam z\ale umow sie z nim osobiscie plizzz; zaraz bede sie z nim widziec to zapytam jeszcze raz keidy dokladnie
orsini Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ania im szybciej tym lepiej:))wiec sroda, ale PROPOFOL:)) juz sie nazwy nauczylam nawet:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dudek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Specjalnie dla Sh-maniak: Siberian Husky: Psy Baby: Paracortus FCI PEPITO Młodzieży: SAFFRON Fortunatus Suki Baby: Paracortuws FCI PRIMA Młodzieży: Caket Snow Stel’s TIGER GRACJA Błękitny Skarabeusz TAJGA z Tarnowskiej Riwiery TUNDRA z Tarnowskiej Riwiery Wygląda na to, że było sporo psów z polskiego chowu
Dudek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Gratuluję sukcesów w Gdańsku!!!! Germanika, Anna 1, Góral – BRAWO!!!!!!!!!! Ja niestety nie dojechałam z powodu choroby mojego taty... Na Litwę pojechałam ‘na wariata’ z obcymi ludźmi ale było bardzo fajnie :multi: Szkoda tylko, że Wermut Germanika nie dojechał bo bym go chętnie zobaczyła na żywo. Stawka: Psy Otwarta LV JCH LI-JOLA RUBENS Rouber Zlat - nieobecny Tippytoes HARRY HOUDINI – CAC, NPwR(??) ukończył tym samym Championat LITWY i Krajów Nadbałtyckich (BALTIC Champion) WERMUT Germanika – nieobecny Suki Otwarta VERONICA Rosa Thea – CAC, NSwR, BOB Championów PL JCH, Ch. PL, H BABSY FACE Xantusia – CAC = ukończony championat Litwy
Dudek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 LVJCh. BALTCh ESTCh LVCh LTCh ESTJCh LTJCh BaltJCh Tippytoes Harry Houdini
resuruss Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Dudek']LVJCh. BALTCh ESTCh LVCh LTCh ESTJCh LTJCh BaltJCh Tippytoes Harry Houdini Jeju ,ale sliczny pies :loveu: :loveu: :loveu: Dudek gratulacje!!!!!!Swietnie Wam poszlo!!!!!
sh_maniak Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Dudek']Specjalnie dla Sh-maniak: Siberian Husky: Psy Baby: Paracortus FCI PEPITO Młodzieży: SAFFRON Fortunatus Suki Baby: Paracortuws FCI PRIMA Młodzieży: Caket Snow Stel’s TIGER GRACJA Błękitny Skarabeusz TAJGA z Tarnowskiej Riwiery TUNDRA z Tarnowskiej Riwiery Wygląda na to, że było sporo psów z polskiego chowu dziękuje :) 4 psy z polskimi przydomkami. Z czego tylko jeden hoduje typ show :)
onka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 resuruss napisał(a):Jeju ,ale sliczny pies :loveu: :loveu: :loveu: Dudek gratulacje!!!!!!Swietnie Wam poszlo!!!!! Veronika śliczniejsza:loveu: :lol: bo z nim wygrała:)
Dudek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 To ja jeszcze: 18.02.2006 CACIB Odense - Dania VALENTINO Rosa Thea - 2. Bedste Han, Res. CACIB córka Valentino - Caprioso SAN-Yen - BOB Puppy z lewej Valentino, po prawej Caprioso SAN-YEN:loveu:
maga18 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Caprioso boska !! :) Sliczna sunia :loveu: Gratuluje sukcesow!!!
Em-ka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Dudek'] Caprioso SAN-YEN i VALENTINO Rosa Thea Dudek! myślę, że jesteś bardzo dumna z TAKIEGO potomstwa z Twojej hodowli! nie miałam okazji wcześniej pogratulować Ci sukcesu na Litwie- BRAWO!!!!!
maga18 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [SIZE="5"]w Łodzi grzywacze będzie sędziowała Tatjana Urek (SLO)
resuruss Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 :p Pani sedzina juz chyba w Poznaniu sedziowala ,prawda????;)
matrix..... Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 sh_maniak napisał(a):dziękuje :) 4 psy z polskimi przydomkami. Z czego tylko jeden hoduje typ show :) Marta, skąd tam te Tarnawskie Riwiery się znalazły ;)
maga18 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 resuruss napisał(a)::p Pani sedzina juz chyba w Poznaniu sedziowala ,prawda????;) w Poznaniu w 2005 sędziowała Pani Krystyna Szulc
onka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='maga18']w Łodzi grzywacze będzie sędziowała Tatjana Urek (SLO) no to nie jade:angryy:
resuruss Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Maga!Nie sprecyzowalam w ktorym roku.......:eviltong:
Recommended Posts