Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dla drugiej Kasi też gratulacje OLBRZYMIE:
LEO Quet-Zolco BOB w Inowrocławiu- WOW!!!!! Bardzo bardzo się cieszę- super się spisaliście!!!

Posted

Ja z Zachodem III na BOG;) w Czestochowie.

Han Sharn.. oj uwierz na Zachoda mozna sie patrzyc caly czas i mysle ze zaden pies nawet import z kosmosu tak sie nie bedzie pokazywac extra jak on:loveu: po prostu ma talent i urode do załatwiania konkurencji:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

flashka-g napisał(a):
Ja z Zachodem III na BOG;) w Czestochowie.

Han Sharn.. oj uwierz na Zachoda mozna sie patrzyc caly czas i mysle ze zaden pies nawet import z kosmosu tak sie nie bedzie pokazywac extra jak on:loveu: po prostu ma talent i urode do załatwiania konkurencji:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Ech zazdroszczę Ci. A Zachód jest :multi:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Asia Gratulacje za pokazanie psiaków w dniu dzisiejszym :) i za osiągnięcia z nimi :)

dzieki wielkie:loveu: dobrze ze przestalo padac na finaly nawet sloneczko wyszlo...no ale katar od zimna obowiązkowy:roll:

a i jeszcze co na bisach widzialam to na bis puppy ten pies z shadow white wygladal lepiej w statyce ale nie przeszedl nawet wstepnej eliminacji. Zagadki nie widzialam czy w koncu byla bo pilnowalam namiotu gdy siostra podbijala z Królikiem Bisy juniorow;)

Posted

Ja padłam wczoraj ;)
Zaraz wrzuce foteczki z suczek ,bo na psach smigałam po ringu .
Siwy przewidywalnie dla mnie 2 za Zachodem - cudny pies :loveu:
A Vicek jak to Vicek zamknął stawke .Chyba tylko ja widze urode tego psa :lol::lol::lol:.Trudno sie mówi .
Zakochałam sie w nowym mexykanczyku Asi Grucy :loveu:mimo tego ,ze dostajac smaczka prawie odgryzł mi palec :evil_lol:

Posted

Stawka ilościowa na Łódź :)

Piesów 13

szczeniak 1
młodzież 4
pośrednia 3
otwarta 4
Championy 1

Suczek 25

szczeniaki 2
młodzieży 10
pośredniej 5
otwartej 7
championy 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...