macsow1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dziekuje:) a kto bedzie w sopocie? ja byc moze bede.. ale tylko jako widz :)_
miniaga Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 To ja się pochwalę moim ulubionym zdjęciem:loveu: W takie właśnie atmosferze byłyśmy oceniane. Sędzina uśmiechnięta, życzliwa wszystkie uwagi przekazywała nam uśmiechając się. Strasznie się bałam tej oceny a było super:multi:
lothia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ja też się bałam, powiedziano mi że jak przeżyłam tą sędzinę to przezyję każdego sędziego, ale zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie , jest baardzo wyrozumiała i wg mnie świetny fachowiec, wyłapała zalety i błędy Perli,opis taki że od razu widac co i jak.
AngelOfDeath Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 flashka-g napisał(a):hehehehe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol::eviltong:
meta Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 tyle co wiem Gdynia sedzia;p.E.CHWALIBOG PSY SZCZENIETA; LUCK Quet-Zolco -lok II nie znam oceny VALENTINO Favonius -WO,lok I,BOB Puppy/psy, finalista(pierwsza 6) BIS Puppy PSY MLODZIEZ; SZAMAN Salsa -lok I bez ZwMł PSY POSREDNIA; GILBERT Pastoral -dosk, lok I bez CWC PSY OTWARTA; IDEALISTA Germanika -dosk,lok I,CWC,NDPwR,BOB PSY CHAMPIONY; VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo -dosk,lok I nie wiem czy CWC WIRAZ Germanika -nb SUKI SZCZENIETA; VODKA MARTINI Sakladir -WO,lok II DAISY Lyse Wislaczki -O,lok III VIVA ESPANA Favonius -WO,lok I,BOB Puppy/suki SUKI MLODZIEZ; JAMAJKA Pastoral -dosk,lok I chyba ZwMł LINDA z Jasne Hvezdy -dosk,lok II NUTKA Oplawieckie Czary EUREKA-EMI Chinese Lovers - EMI z Chmielnik -dosk,lok III SUKA POSREDNIA; BLONDI Oliwskie Grzywy -lok II Sasquehanna BOTANIKA(FCI) -dosk,lok I bez CWC :placz: SUKI CHAMPIONOW; PERSPEKTYWA Germanika -dosk,lok I,CWC,NDSwR SUKI WETERANOW; Sasquehanna GERMANIKA
anna1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 GRATULACJE!!!! meta, cyga, lalunia, wolik czekam na fotki :))))))) i dzieki za relacje na zywo :)
flashka-g Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 chyba sie Pani sędzina nie postarala zbytnio:roll:
AngelOfDeath Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 flashka-g napisał(a):chyba sie Pani sędzina nie postarala zbytnio:roll: pani sedzia jest slepa i potrzebuje mocniejsze okulary i jest nie jedyna :lol: wku****ja mnie juz te stare kwoki co leca tylko na swoich znajomych z ktorymi chleja na bankietach powystawowych .....
Agama Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ha ha ha Bartus bankiety sa przed wystawka ,jaki sens ma bankiet powystawowy
AngelOfDeath Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Agama napisał(a):ha ha ha Bartus bankiety sa przed wystawka ,jaki sens ma bankiet powystawowy w poznaniu jest po kazdym dniu :evil_lol: poza tym co za roznica , przed czy po , przed gorzej bo na kacu sa :PP
lalunia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 najlepsze jest to że sędzina otwarcie mówiła kto wygra wszem i wobec cyt."idealista -przerósł rasę ,ale i tak weźmie wszystko"... lepszy cytat " Jamajka - to suka z USA " więc nazywajmy nasze szczenięta Ameryki ... albo umawianie się z Germaniką na następną wystawę cyt " mnie nie będzie ,ale nic się nie martwcie , będzie dobrze załatwimy to".... więc jeżeli tak wyglądają wystawy ........... nawet brak jakiegokolwiek udawania , gry pozorów ............ płacimy za wystawę żeby nasza ukochana Germainka i sędzina mogły się bawić naszym kosztem ............... gratuluję .............!!!!!!!!!!!!! i może więcej lecytyny bo w Bydgoszcy kofi była ahhhhh i ehhhhhhh po niecałych 2 miesiącach jest " no nie na CWC " więc jak na wystawach jest tak otwarcie to ja pisze otwarcie relację było superr super atmosfera starzy znajomi bylismy nad morzem a foto relacja niedługo ...................
Dorota_33 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Moze wreszcie czas zrobic cos ze skorumpowanymi sedziami,ukladami i tym calym gownem,za ktore my placimy,a oni sie bawia i ustalaja stawki!!! Bravo lalunia za odwage!!!! Zgadzam sie z Toba i rowniez sie podpisuje pod Twoimi slowami!!!!
AiK Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Dorota_33 napisał(a):Moze wreszcie czas zrobic cos ze skorumpowanymi sedziami,ukladami i tym calym gownem,za ktore my placimy,a oni sie bawia i ustalaja stawki!!! Bravo lalunia za odwage!!!! Zgadzam sie z Toba i rowniez sie podpisuje pod Twoimi slowami!!!! o wystawa się nie podobała :roll: :evil_lol: o co tyle krzyku pani Junikiewicz też nie daje cwc często przy doskonałej i pierwszym miejscu to chyba prawo sedziego jak wywala sędziów zdaniem niezadowolonych wystawiajacych nieuczciwych to nie bedzie nas miał kto sedziować:evil_lol:
lalunia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Aik no gatuluję ci suńki i chyba nie umiesz czytać bo nie chodzi o oceny tylko jak fajnie było posłuchać co naprawdę się dzieje na wystawach z ust samej sędziny
meta Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 to na rozluznienie atmosfery Valentino:loveu: i na BISach i Viva na BISach http://img408.imageshack.us/img408/8336/vivabispi1.jpg
AiK Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 lalunia napisał(a):Aik no gatuluję ci suńki i chyba nie umiesz czytać bo nie chodzi o oceny tylko jak fajnie było posłuchać co naprawdę się dzieje na wystawach z ust samej sędziny a Ty od kiedy jeżdzisz na wystawy :crazyeye: na wiekszości jest tak samo widziałam już sporo i nic mnie nie dziwi i o co Ci chodzi z tymi gratulacjami ja się twojego psa nie czepiam
Recommended Posts