Weronisia & Jokkusia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 WSZYSTKIM SERDECZNIE GRATULUJĘ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
cyga Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ogromne GRATULUJE udanej wystawy dla Anny1, Laluni, Aik, miniagi oraz dla Właścicielek Valentino:klacz: :klacz: :klacz:
resuruss Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Gratulacje raz jeszcze ,juz poprawiłam błąd z rasą Goblina :oops: Widzisz Angie nie zawsze :eviltong:
Light of Shin-Ra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wszystkim wystawiającym w Szczecinie serdecznie gratuluję ale specjalnie ściskam AIK i Dusię za ukończony championat.
AiK Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Han Sharn']Wszystkim wystawiającym w Szczecinie serdecznie gratuluję ale specjalnie ściskam AIK i Dusię za ukończony championat. dzięki :lol: HAN powodzenia w Krakowie trzymam kciuki za Iszu :loveu:
MOLA Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 WSZYSTKIM ZADOWOLONYM WYSTAWCOM W SZCZECINIE SERDECZNIE GRATULUJĘ !!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Solange Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 AiK, dla Ciebie również wielkie gratulacje! :multi: Przepraszam, że wcześniej tego nie napisałam. Gapa ze mnie! Wybaczcie, jeśli jeszcze kogoś pominęłam.
Agama Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 MINIAGA:lol: jesli sie juz wyspalas to prosimy o wrazenia z wystawy-slyszalam ,ze bylo zimno i padal deszcz-WIDZE ZE JAGODA W KAZDYCH WARUNKACH WYGRYWA:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
meta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dziekuje Cyga za gratulacje,Vinuś spisał się super. Dziekuje Annie1, miniadze i laluni za towarzystwo Valentino Valentino i nasza Mya na BISach Valentino zakwalifikował się do finału a tutaj to nie wiem czy wystawiam psa czy siebie :evil_lol: pogoda byla tragiczna-sciana deszczu,10min przerwy,sciana deszczu,potem przeszlo ale Vinek byl wystawiany jeszcze w deszcz i dzielnie to zniosl.coniektorym nawet namioty przeciekaly. organizacja tak wspaniala ze jeszcze takiej nie spotkalam, gospodarz ringu pojawil sie w polowie ocen bo sekretaki nie wiedzialy ze trzeba wywolywac psy a tlumaczka nie znala podstawowych slo i mylila "ruch" z "postawa" wiec sama tlumaczylam swoj opis bo widzialam jak sie biedna meczy :nie nie: sedzina do porownania o NDSwR i NDPwR i o CACIBY brala psy z mlodziezy :łoś: o porowanie o najleszpe szczenie musialam sie dopraszac a tak wygladal fruwajacy ring honorowy moja zmokla mama :deszcz: odziedziczyłam szczotkę,miniaga to nie twoja jednak??? widzę, że jednak wywalczyłaś to CWC-brawo. a nasze polskie powdery miały dla sędziny za ciężką sierść :) to nic, że były jak zmokłe kurczaki ale włos powinien być puchaty :evil look:
Agama Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Meta bardzo dziekuje za relacje:loveu: dawno nie bylam w Szczecinie na wystawie,kilka lat minelo...zawsze uwazalam,ze to jedna z najlepiej przygotowanych wystaw foty super:lol: gratulacje dla Ciebie i Valentino:multi:
miniaga Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Nie wyspłam się jeszcze, ale idę za chwilę na obiadek do teściowej więc musiałam wstać. Bardzo dziękuję za gratulacje. Wrażenia bardzo pozytywne, ponieważ bardzo fajni ludzie na wystawce. Super atmosfera. My byłyśmy same w klasie i biegałyśmy po ringu w największym deszczu. Jagoda mimo, że mokra jak kura i biegła JAKGDYBY NIC:multi: Resztę opowiem po obiadku u teściowej.... bo muszę zmykć
AiK Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 I metaksa II linea a trzecia taka mała łysa suczka jak znowu nie pomyliłam psów
anna1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 tak. linnea byla 2 , juz poprawilam:)) dzieki jeszcze raz za gratulacje; wlasnie wrocilam do domu i ledwo zyje; co do wrazen to sama wystawa jest super jesli tylko dopisuje pogoda; dzis jest rewelacyjna ale no coz, nie dane nam bylo zaznac sloneczka na ocenach ale w ringu honorowym a i owszem:) zreszta na finalach bylo bardzo fajnie, Coffee wlazla sedziemu (zreszta bardzo przystojnemu chorwatowi) na kolana z czego byl bardzo zadowolony bo wymizial ja w ringu honorowym calkiem dlugo :))))))))))))) co do tlumaczenia to dno totalne; pseudo tlumacz nie mail pojecia ze "balanced" w pewnym wypadku moze znaczyc wywazony, ale no coz; no comments;i zeby na miedzynarodowce sedzina musiala sama psy wywolywac bo dwie panienki nie moga sobie dac rady z kartami ocen!!!! to tez no comments! oczywiscie nic nie zaznaczone w kartach wiec ktos kto nie ma pojecia o wystawach dostaje taka karte i jedzie do domu; a w domciu juz nie odkreci przez telefon ze dostal cac np. bo mogl nie dostac; wiec o swoje ja rowniez musialam sie upomniec:) no ale koniec koncow bylo super, ludzie jak zawsze dopisali. usciski dla wszytskich znajomych i Metka skonczyla intera 6-stym cacibem:) a teraz idziemy do ogrodka odpoczywac:) uffffff
miniaga Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 W życiu nie widziałam tak fatalnego Sekretarza i Tłumacza na ringu. Wielu wystawców na początku okazywało cierpliwość, ale dziewczyny nie radziły sobie zupełnie. Sędzina kikakrotnie załamywała ręce widząc co one wyprawiają.
lalunia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 wróciłam szczęśliwa i padnięta było super dzięki za super towarzystwo dziękuję jeszcze raz Ani i Iwonce gratuluję wszystkim wygranym i szczęśliwym psieski odsypiają ja zaraz też
anna1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja z tego wszystkiego nie pogratulowalam pozostalym wystawcom, no ale zrobilam to na ringu :)) GRATULACJE !!!!!! a tu kilka malutkich fotek bo z telefonu- przystanek w czluchowie- mini zoo; maja nawet hipcia ale sie schowal;i mamy tylko stado swinek morskich, osiolka, gigant strus byl za daleko :( i spiacy Nico :)) to byla jego pozycja do spania- odlecial calkowicie :))))))) i Nico jako kiwaczek samochodowy :)
lalunia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 aniu te zdjęcia będą zawsze mi przypominac szczecin ha ha ha
miniaga Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :multi::multi::multi::multi: Metaxa i Botanika:multi::multi::multi::multi: Laluniu jeszcze chwilka i będziemy mieć Nowego Młodzieżowego Championa. Metaxa zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Szkoda że pogoda nam nie dopisała ale atmosfera owszem. :loveu:
lalunia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ja miałam się wcześnie położyc ale chyba mnie emocje jeszcze trzymają i kręcę się po domu ............
miniaga Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 My z Jadzią obie przeziębione po dwóch godzinkach na deszczu:evil_lol:więc kurujemy się bo za tydzień kolejne Show i kolejne grzywaczowe spotkania:loveu:
Recommended Posts