Jump to content
Dogomania

Galeria (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Może wasz kurz, jest tylko kurzem. U mnie wykazuje on pewną tłustawość i pozostaje na włosie. Może to wina zamieszkania między dwoma ruchliwymi ulicami.
Moim zdaniem, Twoja córka ma niewątpliwy dar.

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że rośnie nam młoda pani fotograf :cool3:
To może taki mały off z mojej strony:

Są fajne kursy foto, zbliżają się wakacje - warto o czymś takim pomyśleć dla córki. Blisko macie, gdyż zajęcia odbywają się w Poznaniu :razz: Szkoda, że nie zapewniają noclegu i codziennie trzeba na zajęcia samemu dojechać, bo bym się na pewno wybrała.
Nie wiem ile córka ma lat, więc podaję dwa linki: 1, 2 ;)

Pozdrawiam!

Posted

Bogna, dziękuję za informację;), już sobie poczytałam. W sumie to jak to dobrze mieć kontakt z ludźmi z całej Polski..... można się nawet dowiedzieć co się dzieje we własnym mieście:lol:.
Pozdrawiam
Agata

Posted

Diablica napisał(a):
Booogna!Mnie też zaczynasz wkręcać w fotografie:mad:

I bardzo dobrze, więc bez takiej ''groźnej'' emotki proszę ;)

AgataM napisał(a):
Bogna, dziękuję za informację;), już sobie poczytałam. W sumie to jak to dobrze mieć kontakt z ludźmi z całej Polski..... można się nawet dowiedzieć co się dzieje we własnym mieście:lol:.
Pozdrawiam
Agata

Takie kursy to fajna sprawa ;)

Pozdrawiam!

Posted

bognik napisał(a):
I bardzo dobrze, więc bez takiej ''groźnej'' emotki proszę ;)

Takie kursy to fajna sprawa ;)

Pozdrawiam!

Hehe jedna pani fotograf tutaj wystarczy:eviltong:

Posted

Ehh... Chciałbym robić, dużo i różnych, ale tak szczerze to leń jest we mnie pod względem fotek ;) Wole jak psiaki oglądają ludzie na wystawach (a jest ich troche w roku), bo przynajmniej potem fotek nie muszę robić, żeby je pokazać. :loveu: No ale jak sie podobają psiaki to mnie to zmobilizuje do robienia zdięć.:lol::loveu:.

Posted

Cieszę się że się podoba:)Dziś byłam na labie,musiałam jakoś wykorzystać wolny dzień i wykapałam Łobuza:loveu:Fotki robiłam sama,w jednej ręce ringówka a w drugiej cyfrówka więc prosze o wyrozumiałość:evil_lol:

Świnki:loveu:

Posted

Bartek - psiaki na ''roboczych'' zdjęciach wyglądają świetnie ;)

teraz mam nowy aparat(dzięki Bognik:loveu:) i powoli się w to wkręcam:evil_lol:

Już widać efekty ;)

Carmel i świnki wyglądają super :-)

Pozdrawiam!

Posted

Świnka została u mnie podstępem:evil_lol: Niestety, ale Lhasaka nie dam do klatki jak świnke:cool3:Ale spokojnie... 2 lata do 18 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak dobrze pójdzie to do prezentu na 18 mama dołoży importowanego Lhasaczka:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...