sylv Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Może wasz kurz, jest tylko kurzem. U mnie wykazuje on pewną tłustawość i pozostaje na włosie. Może to wina zamieszkania między dwoma ruchliwymi ulicami. Moim zdaniem, Twoja córka ma niewątpliwy dar.
bognik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Widzę, że rośnie nam młoda pani fotograf :cool3: To może taki mały off z mojej strony: Są fajne kursy foto, zbliżają się wakacje - warto o czymś takim pomyśleć dla córki. Blisko macie, gdyż zajęcia odbywają się w Poznaniu :razz: Szkoda, że nie zapewniają noclegu i codziennie trzeba na zajęcia samemu dojechać, bo bym się na pewno wybrała. Nie wiem ile córka ma lat, więc podaję dwa linki: 1, 2 ;) Pozdrawiam!
Diablica Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Booogna!Mnie też zaczynasz wkręcać w fotografie:mad:
AgataM Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Bogna, dziękuję za informację;), już sobie poczytałam. W sumie to jak to dobrze mieć kontakt z ludźmi z całej Polski..... można się nawet dowiedzieć co się dzieje we własnym mieście:lol:. Pozdrawiam Agata
bognik Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Diablica napisał(a):Booogna!Mnie też zaczynasz wkręcać w fotografie:mad: I bardzo dobrze, więc bez takiej ''groźnej'' emotki proszę ;) AgataM napisał(a):Bogna, dziękuję za informację;), już sobie poczytałam. W sumie to jak to dobrze mieć kontakt z ludźmi z całej Polski..... można się nawet dowiedzieć co się dzieje we własnym mieście:lol:. Pozdrawiam Agata Takie kursy to fajna sprawa ;) Pozdrawiam!
Diablica Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 bognik napisał(a):I bardzo dobrze, więc bez takiej ''groźnej'' emotki proszę ;) Takie kursy to fajna sprawa ;) Pozdrawiam! Hehe jedna pani fotograf tutaj wystarczy:eviltong:
bognik Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Diablica napisał(a):Hehe jedna pani fotograf tutaj wystarczy:eviltong: To zdecydowanie za mało :-) Pozdrawiam!
Diablica Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Carmel w ogrodzie:evil_lol: Na Tarasie:loveu: Z Kolegą;)
Codik&Toffik Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Aga cały czas wklejasz fotki Carmela, to ja też postanowiłem ostatnio takie "robocze" zrobić ;) Tofficzek:loveu::loveu::loveu: Codiczek:loveu::loveu::loveu:
Diablica Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Bartek-fotki suuuuuper:loveu:Buziaczki dla chłopców:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam:)
Codik&Toffik Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Bardzo się cieszę, że fotki się podobają :loveu: Już długo nie robiłem, i nagle przyszła wena w ogrodzie :evil_lol:.
Codik&Toffik Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ehh... Chciałbym robić, dużo i różnych, ale tak szczerze to leń jest we mnie pod względem fotek ;) Wole jak psiaki oglądają ludzie na wystawach (a jest ich troche w roku), bo przynajmniej potem fotek nie muszę robić, żeby je pokazać. :loveu: No ale jak sie podobają psiaki to mnie to zmobilizuje do robienia zdięć.:lol::loveu:.
Diablica Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ja też jestem leń :eviltong: ale teraz mam nowy aparat(dzięki Bognik:loveu:) i powoli się w to wkręcam:evil_lol:
Diablica Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wiem że to nie Lhasa,ale muszę Wam sie pochwalić nową świnka:loveu: Pozdrawiam:loveu:
Gosia & c.o. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 AAAAA CUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Codik&Toffik Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Aga, mała jest piękna :loveu:!!! Podobna jest do moich...:-(
Diablica Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cieszę się że się podoba:)Dziś byłam na labie,musiałam jakoś wykorzystać wolny dzień i wykapałam Łobuza:loveu:Fotki robiłam sama,w jednej ręce ringówka a w drugiej cyfrówka więc prosze o wyrozumiałość:evil_lol: Świnki:loveu:
bognik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Bartek - psiaki na ''roboczych'' zdjęciach wyglądają świetnie ;) teraz mam nowy aparat(dzięki Bognik:loveu:) i powoli się w to wkręcam:evil_lol: Już widać efekty ;) Carmel i świnki wyglądają super :-) Pozdrawiam!
Gosia & c.o. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No a swoją drogą to Mama zgadza się na nową świnke, a na lhasaka nie?? Przecież to prawie to samo... :evil_lol:
Diablica Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Świnka została u mnie podstępem:evil_lol: Niestety, ale Lhasaka nie dam do klatki jak świnke:cool3:Ale spokojnie... 2 lata do 18 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak dobrze pójdzie to do prezentu na 18 mama dołoży importowanego Lhasaczka:evil_lol:
Diablica Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 :loveu::loveu::loveu:Lhasa wciąga:loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts