Jump to content
Dogomania

Galeria (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ładne zdjęcia. Gdzie Wy taką ładną zieleń znajdujecie. U nas wszystko już popalone. Dominuje kolor żółty.

Posted

Dzisiaj "odgruzowałam" Akisa i wyciągnęłam z niego cały "zielnik polski" :evil_lol:.

Chłopak bardzo się tym wszystkim zmęczył i postanowił odpocząć
w pozycji " na żabę"

Posted

Ale mały Carmel :razz:

Sylwia - jestem w szoku! Bona wcale nie wygląda na matkę karmiącą, a Akis wygląda po prostu rewelacyjnie! :loveu: :loveu: :loveu: Masz rękę do pielęgnacji!

Pozdrawiam!

Posted

Sylwia, chylę czoła przed Twoimi zdolnościami pielęgnacyjnymi:cool2:, jestem pełna podziwu jak udało się Tobie utrzymać u Bony taki piękny długi włos przy szczeniaczkach:shake:?????? Gratuluję i podziwiam... serio;). Myślę, że Twoje psy muszą mieć bardzo dobry gatunek włosa;).

Ja pozwolę sobie wstawić dzisiejsze fotki Syriany :)

I przypomnieć Kiarcię ;)

Posted

Na gatunek włosa całe szczęście nie mam powodu narzekać. Tylko płakać mi się chce kiedy wychodzę na spacer z blondynem a wracam z ........... .
Może z tego powodu staję się fanką ciemnych umaszczeń. U nas jest tak sucho, że pył jest wszechobecny.
Miło popatrzyć na Twoje wymuskane dziewczyny na tle pięknej zieleni.
Zawsze się zastanawiam jak Ty to robisz, że masz tak nienagannie czyste psy. Miło znowu zobaczyć Kiarcię. Fotki super. Dla mnie ta jest rewelacyjna
http://images34.fotosik.pl/279/5eb11646934d44ecmed.jpg

Posted

Sylwia, fotkę, która się Tobie najbardziej podoba zrobiła moja córka. Ona ma oko do zdjęć, ale głównie fotografuje konie;) i na robienie zdjęć psom trudno mi jest ją namówić. Jeśli natomiast chodzi o kolor i wypielęgnowanie to..... zaręczam Tobie, że moje psiaki po spacerze po ulicach mojego osiedla też "podwozia" mają bardziej szare niż białe:cool3:. Biały włos jednak ma jedną ciekawą cechę (być może inne kolory też), kilka godzin po spacerze szarość znika - pod warunkiem, że nie było to błoto.
Diablica.... dzięki za miłe słowa;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...