Jump to content
Dogomania

Galeria (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Diablica
Twój pies prezentuje się świetnie a włos...... można tylko pozazdrościć :thumbs:
Kurcze, wszystkie psiaki takie wyczesane i wypielęgnowane.. ale co tam, ja wstawię moją młodzeż w wersji rozczochrano-ogródkowej;)

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgataM napisał(a):

Kurcze, wszystkie psiaki takie wyczesane i wypielęgnowane.. ale co tam, ja wstawię moją młodzeż w wersji rozczochrano-ogródkowej;)

Wcale nie taka rozczochrana ta Twoja młodzież (byś zobaczyła Lharę) :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam!

Posted

Ja bym wybiegla na to zielone, tylko u moich chłopaków jeszcze trochę kiepsko z bieganiem :eviltong:. Bona bardzo zajęta, Milka zbyt dostojna, a Akis twierdzi, że za ciepło ;).

Posted

Dziewczyny... fotki SUPER... jednak zielona trawka i morski piasek.... to jest to:ylsuper:
Myślę, że teraz, przy tak ładnej pogodzie, będzie tu aż szumiało od wstawiania nowych foteczek;)
Sylwia, ciesz się spokojem, bo jak się młodzież od mamuśki odczepi i rozbryka....... to dopiero będa foteczki;) ( na które czekam z niecierpliwością).

Posted

Hi, hi, patrząc na opasłe brzuszki moich chłopaków, to chyba trochę potrwa zanim się rozbrykają:evil_lol:. Chwilowo sprawiają wrażenie przyklejonych na stałe do mamusi. Ale nie ma sprawy, fotki będą.

Posted

[quote name='Diablica']Lhara śliczna i jaka zadowolona:loveu:
Dzięki! Zadowolona to chyba mało powiedziane :lol:

[quote name='sylv'] Ale nie ma sprawy, fotki będą.
W takim razie czekamy na fotki :-)

Tak prezentuje się Lhara:

Jeszcze niedawno miała 1cm sierści (nie z mojej winy) :shake: Włos rośnie bardzo szybko, jest gęsty i mocny ;)

Pozdrawiam!

Posted

Diablica napisał(a):
Po takim Tatusiu to tylko taki Włos jest:loveu:

To prawda, psy po Jowo mają zawsze świetną, prostą sierść :loveu:
Nie muszę wcale używać całej masy kosmetyków, aby Lhara wyglądała tak, jak wygląda teraz (a myślę, że nie wygląda źle) ;)

Pozdrawiam!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...