nefesza Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Fajny kolorek :) Masz chyba Agata slabosc do blondu :lol: A kawalerka nono! Patrzac na mlodzienca Gosi i Twojego az strach sie bac :loveu:
mucha__ Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Pilcia dziekuje za zyczenia ;) Agata musze jeszcze raz sie powtorzyc, młody jest powalajacy :loveu:
bognik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Aż strach na ring wejść, kiedy takie piękności opanowały Polskę :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam!
bognik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Diablica']Śpiący Łobuz:evil_lol: http://images27.fotosik.pl/193/7eb082024ccfeefc.jpg Ciekawe o czym Carmel śni :-) Edit: Dzisiaj bawiłam się w studio: Pozdrawiam!
nefesza Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Zgadzam sie! Bogna to potrafi :loveu: Ty masz talent dziewczyno!
bognik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Czyli jak na pierwszy raz 'studio' nie jest złe? Dzięki ;) Prawdopodobnie niedługo doczekam się nowego sprzętu, więc służę na wystawach (wakacje będą to i czas będę miała) ;) Pozdrawiam!
Gosia & c.o. Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ech... aż żałuję, że w wakacje nie będzie mnie w kraju :placz:
bognik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Gosia & c.o. napisał(a):Ech... aż żałuję, że w wakacje nie będzie mnie w kraju :placz: Zapraszam do Poznania w listopadzie, mam nadzieję, że teraz nie spóźnię się na lhasaki :mad: Co prawda hala to nie jest najlepsze miejsce do robienia zdjęć, ale poradzimy sobie :eviltong: Zorganizujemy np. lhasakowe spotkanie ;) Pozdrawiam! P.S. Gdzie wybywasz? :razz:
Gosia & c.o. Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 O ile będe na wystawie w Poznaniu a nie gdzieś indziej to bardzo chętnie :lol: Moge nawet upiec moją specjalność czyli ciasto marchewkowe :razz: A gdzie wybywam to powiem jak już tam będe, bo nie lubie zapeszać. Dodam tylko że to będzie tym razem na naszym kontynencie ;)
bognik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Gosia & c.o. napisał(a):O ile będe na wystawie w Poznaniu a nie gdzieś indziej to bardzo chętnie :lol: Moge nawet upiec moją specjalność czyli ciasto marchewkowe :razz: Ciasto marchewkowe? :crazyeye: Ciekawe :diabloti: Dalej lhasa'komaniacy, chwalić się swoimi pięknościami! :-) Pozdrawiam!
Codik&Toffik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 bognik- zdięcia SUPER !!! Chyba będziemy musieli się kiedyś na sesje umówić... :evil_lol:;)
flashka-g Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Gosia & c.o. napisał(a):O ile będe na wystawie w Poznaniu a nie gdzieś indziej to bardzo chętnie :lol: Moge nawet upiec moją specjalność czyli ciasto marchewkowe :razz: A gdzie wybywam to powiem jak już tam będe, bo nie lubie zapeszać. Dodam tylko że to będzie tym razem na naszym kontynencie ;) To moze sie spotkamy na Majorce?:razz:
bognik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Codik&Toffik']bognik- zdięcia SUPER !!! Chyba będziemy musieli się kiedyś na sesje umówić... :evil_lol:;) Haha, bardzo chętnie, zapraszam do mnie do Wielkopolski :eviltong: Pozdrawiam!
Gosia & c.o. Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 flashka-g napisał(a):To moze sie spotkamy na Majorce?:razz: Nie mówie tak, nie mówie nie ;)
bognik Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 agata56 napisał(a):to ja tez chce taka sesje Bognik :) To myślcie Kochani nad spotkaniem na wystawie :-) Pozdrawiam!
EwikB Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 bognik napisał(a):To myślcie Kochani nad spotkaniem na wystawie :-) Pozdrawiam! Bogna , nie prosciej studio otworzyć ... :evil_lol::evil_lol:
bognik Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 EwikB napisał(a):Bogna , nie prosciej studio otworzyć ... :evil_lol::evil_lol: A przyjedziesz na sesję? :razz: Pozdrawiam!
bognik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ,,Maleństwo" ma super sierść :loveu: Poprosimy jeszcze o zdjęcie w całości :razz: Pozdrawiam!
Recommended Posts