Jump to content
Dogomania

Galeria (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli jak na pierwszy raz 'studio' nie jest złe? Dzięki ;)

Prawdopodobnie niedługo doczekam się nowego sprzętu, więc służę na wystawach (wakacje będą to i czas będę miała) ;)

Pozdrawiam!

Posted

Gosia & c.o. napisał(a):
Ech... aż żałuję, że w wakacje nie będzie mnie w kraju :placz:

Zapraszam do Poznania w listopadzie, mam nadzieję, że teraz nie spóźnię się na lhasaki :mad: Co prawda hala to nie jest najlepsze miejsce do robienia zdjęć, ale poradzimy sobie :eviltong: Zorganizujemy np. lhasakowe spotkanie ;)

Pozdrawiam!

P.S. Gdzie wybywasz? :razz:

Posted

O ile będe na wystawie w Poznaniu a nie gdzieś indziej to bardzo chętnie :lol: Moge nawet upiec moją specjalność czyli ciasto marchewkowe :razz:

A gdzie wybywam to powiem jak już tam będe, bo nie lubie zapeszać. Dodam tylko że to będzie tym razem na naszym kontynencie ;)

Posted

Gosia & c.o. napisał(a):
O ile będe na wystawie w Poznaniu a nie gdzieś indziej to bardzo chętnie :lol: Moge nawet upiec moją specjalność czyli ciasto marchewkowe :razz:

Ciasto marchewkowe? :crazyeye: Ciekawe :diabloti:

Dalej lhasa'komaniacy, chwalić się swoimi pięknościami! :-)

Pozdrawiam!

Posted

Gosia & c.o. napisał(a):

A gdzie wybywam to powiem jak już tam będe, bo nie lubie zapeszać. Dodam tylko że to będzie tym razem na naszym kontynencie ;)

To moze sie spotkamy na Majorce?:razz:

Posted

[quote name='Codik&Toffik']bognik- zdięcia SUPER !!! Chyba będziemy musieli się kiedyś na sesje umówić... :evil_lol:;)
Haha, bardzo chętnie, zapraszam do mnie do Wielkopolski :eviltong:

Pozdrawiam!

Posted

bognik napisał(a):
To myślcie Kochani nad spotkaniem na wystawie :-)

Pozdrawiam!

Bogna , nie prosciej studio otworzyć ... :evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...