malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 W nocy 10 lutego przybłąkał się na ul Chełmońskiego 8 w Wa-wie Sznaucer Miniaturka. Piesek miał obroże czarną w żółte łapki! Przygarnęliśmy Psiaka ale niestety tylko tymczasowo aż nie znajdziemy jego dotychczasowego domu lub nowego domu! Z pieskiem byliśmy już u weterynarza i pani doktor stwierdziła że najpewniej sznaucerek ma 4-6 lat. Jest bardzo przyjazny, dobrze wychowany - na pewno mieszkał w mieszkaniu, ponieważ pokazuje gdy chce wyjść za potrzebą. Piesek jest spokojny - nam osobom obcym, gdy go przygarnęliśmy do domu dał się umyć bezproblemowo w wannie! Lubi się bawić i spać, najpewniej mieszkał w bloku z windą, gdyż reaguje na dźwięk windy i chętnie wsiada, także jazda autem nie jest dla niego problemem i wskakuje na dywanik w nogach pasażeramoże znacie kogoś kto szuka super domowego i zdrowego sznupka??? ma allegro juz długo i coś nie ma szczęścia :shake: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=323084004 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1072146_sznaucer_mini_wspanialy_i_grzeczny_do.html Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 i tak pięknie prosi :placz: nie może zostać tam gdzie jest - i jak zwykle jest coraz mniej czasu :shake: Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Heniek ślicznota!!! Niemożliwe by nikt go nie szukał! :shake: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 od miesiąca jest na allegro i nic :shake: Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Sznaucerki z mojego osiedla dają szczekowego czadu. Jakie jest to cudeńko? A tak w ogóle, :evil_lol: ja pierniczę, jakie imię. ;) Mój dziadek by był dumny!!! Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 No własnie Heniek jest świetny bo nie jest taki rozjazgotany - grzeczny chłopak z niego :loveu: i psy lubi :cool1: hahaa z imienia też się uśmialam niesamowicie :evil_lol: Quote
puzzle Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Pewnie nawial, a wzasadzie jestem pewna. Ja bym mojego psa nie szukala na allegro:shake:. Trzeba powiadomic okoliczne schronisko. Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):Pewnie nawial, a wzasadzie jestem pewna. Ja bym mojego psa nie szukala na allegro:shake:. Trzeba powiadomic okoliczne schronisko. Ja bym szukała wszędzie z allegro włącznie. Dziewczyny rozumiem, że w necie są 2ogłoszenia. Gdzie jeszcze go ogłaszałyście? Porozwieszałyście ogłoszonka w okolicy znalezienia? Prasa, pobliskie lecznice, schron etc...? Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 po znalezieniu psiaka poobklejano plakatami cały Ursus i wysłano całą masę wiadomości do wetów okolicznych na razie nie robię więcej ogłoszeń bo czekamy do poniedziałku bo ma Heńka obejrzeć pewna Pani :kciuki: Quote
wanda szostek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dajcie ogłoszenie na Gumtre - Warszawa. Może są jakieś inne jeszcze strony lokalne. Koniecznie na Gumtre Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 http://www.gumtree.pl/warszawa/25/21310125.html Dzięki - dałam Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Na Henryka nie trzeba będzie szukać długo amatora!!! Quote
Sharona Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 w klinice na ul. Książęcej w Wawie są ogłoszenia o zaginionym sznupku. Nie miałam czasu się przyjrzeć (byłam tylko z Dżekiem na kastracji), ale może ktoś go szuka. Można zadzwonić do kliniki i zapytać, lub poprosić o numer z ogłoszenia.... Rzucam luźnym spostrzeżeniem i pomysłem... Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Dzięki Sharona!!! a ta ul. Książęca to daleko od Ursusa? :oops::oops::oops: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Dzwoniłam tam i mam nr tel z tego ogłoszenia - niestety nie odbierają, ale wysłałam smsa. Oby to szukali Heńka :kciuki: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 no i niestety to nie Heńka szukają :shake: buu Quote
majqa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nic to, jak mawiał Wołodyjowski. Heniutek w górę!!! Quote
Sharona Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 szkoda, że to nie on... A może niech osoby które go przygarnęły pojadą na nagrania w WOTcie - ze znalezionymi psiakami - tam gdzie ja byłam z Dżekiem. Może to coś da? Quote
Recommended Posts