wani Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Pomimo ustales z ktreborem, ze bedziemy tworzyc kolejne galerie akit po osiagnieciu okreslonej liczby watkow - mod chicken zamknal Galerie Akit 2 :shake: Wcale mi sie to nie podoba... Quote
INU Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wani napisał(a):Pomimo ustales z ktreborem, ze bedziemy tworzyc kolejne galerie akit po osiagnieciu okreslonej liczby watkow - mod chicken zamknal Galerie Akit 2 :shake: Wcale mi sie to nie podoba... I to jest wobec nas jakby "trochę" nie fair. :shake: Quote
Agappe Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wani ustalenia były z ADMINEM, więc mod powinien mu sie podporządkować.. ale do tego najpierw trzeba było przeczytać wątek.. odesłałam chickena do postu http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10484069&postcount=31 Quote
wani Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 i bardzo dobrze... moze wroci nam galerie, a przy okazji uslyszymy przepraszam :p Quote
wani Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Pomocy!!! nie moge wejsc w galerie - przerzuca mnie do pekinczykow (gr. 9) :roll: Quote
INU Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 wani napisał(a):Pomocy!!! nie moge wejsc w galerie - przerzuca mnie do pekinczykow (gr. 9) :roll: Ja też mam z tym problem... Quote
Agappe Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 u mnie to samo.. do wystaw też nie moge wejść.. przerzuca mnie do ogólnych wystaw.. do galerii i wystaw można wejść tylko w ostatnie tematy w których sie ktoś odezwał czyli chwilowo Legionowo i Anatowa galeria:roll: Quote
Iwona&Wiki Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 HELP! Od pewnego czasu próbuję odnaleźć wątki Gwiazdek dla Akit w Potrzebie. Szukałam już nawet trochę w ogólnoforumowych psach w potrzebie. Gdzie one podziały się? Czy może ktos odtatnio natknął się na nie przypadkiem? Quote
revii Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Po tym wątku chyba tylko link pozostał... :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f110/gwiazdka-dla-akit-w-potrzebie-101732/ Quote
Agappe Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Iwonko a czego dokladnie potrzebujesz? bo ja kawałek kopiowałam na inne forum Quote
Iwona&Wiki Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Chciałam dopisać trochę o Tomi. Bo to dla niej m.in. była ostatnia Gwiazdka. I miło pokazać dziewczynę dziś. Śliczną i szczęśliwą. Ostatecznie wysłałam maila z informacjami. Ale wątki dalej są potrzebne, bo były tam choćby rozliczenia. No i Edyta robi nowa stronę AwP. Nie sposób napisać o historii nie wspominając o Gwiazdkach:p A tam było wszystko. Od opisów po podsumowanie, np. pierwszej - Twojej Gwiazdki. I co teraz? [quote name='revii']Po tym wątku chyba tylko link pozostał... :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f110/gwiazdka-dla-akit-w-potrzebie-101732/ No to ładnie :p:p:p Jak już musieli, to tyle przecież starych i totalnie nieaktualnych wątków:p Ciekawe, który to taki nadgorliwy mod?:p Quote
Recommended Posts