Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A skąd to wiesz? Kundelki rosną różnie, może ważyć nawet 13 kg. Tacy jedni z osiedla kupili sobie "shih tzu" chyba na giełdzie i jak był mały to shih, a teraz jest wielkości pona - z głową i kolorami czipsa.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice byli bardzo w typie shih tzu, mama około 9 kg, a tatuś też jakoś tak. Mamusia tricolor, tatuś nos-w-nos jak Aronek :)

Tak się prezentuje u nas początek wiosny.

Wiosna :lol:

Pancia! Ty nie rób fotek, tylko chodź na spacer!

Węszenie :mrgreen:

Biegiem!

Posted

Co mój pies, robi z dowodami pojawienia się wiosny? ZJADA JE! :lol:

Mały odpoczynek :wink:

Idziemy dalej?

Poszukaj mnie :D

Spotkanie z Odrą :)

• 2 weeks later...
Posted

Dzaga napisał(a):
Zazwyczaj nie :p a jak z tym u ciebie :cool3:

ja bym słowa Kinci potraktowała poważnie, bo u ras z wyłupiastymi dużymi oczami często zdarza się wypadnięcie gałki ocznej i to z błachego powodu -intensywne głaskanie po głowie!!!

Posted

eria napisał(a):
ja bym słowa Kinci potraktowała poważnie, bo u ras z wyłupiastymi dużymi oczami często zdarza się wypadnięcie gałki ocznej i to z błachego powodu -intensywne głaskanie po głowie!!!

Bez przesady. Oko może wypaść przy bardzo mocnym szarpnięciu za skórę na karku albo po uderzeniu w głowę.

Posted

Chefrenek -to oczywiscie tez , ale pani doktor ktora mnie uczyla mowila o przypadkach tarmoszenia z milosci (:evil_lol:) kiady galka wypadala;)ja na wlasne oczy nie widzialam tego, aczkolwiek w szkole uczyli

Posted

smallpati napisał(a):
biedne takie psiaki z wyłupiastymi oczami jak mają niewyżytych emocjonalnie właścicieli :roll:

dokladnie........