Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:placz: :placz: :placz:
Na razie zdjęć nie będzie bo mi się telefon zepsuł, a aparat ciocia pożyczyła (Wrocław :roll:) i nie mam jak porobić, telefon w naprawie, aparat we Wrocku, buu :placz:

może znajdę coś, co jeszcze nie wkleiłam, a mam na kompie :razz:

MAM! :multi: :diabloti:
Specjalnie dla was :cool3:

Może coś będzie w sobotę, i może nawet z Pakusiem :lol: bo Ciocia z Wrocławia przyjeżdża. Kupiliśmy mu wczoraj posłanie (potem dam zdjęcie :roll:) i smycz automatyczną, Flexi compact 1 :evil_lol: narazie chodzimy na rozluźnionej i po domku, ale już czaimy się na ładną pogodę :razz:
W poniedziałek idziemy na następne szczepienia, ale Aronek pójdzie chyba tylko z mamą, bo ja mam szkołę :placz:

Wrzucę jeszcze zdjęcie Pierwszego Hiltona Aronka :lol:

Ona jest taka śliska, można ją powiększyć, podoba mi się :diabloti: jak na jego pierwszą obrożę :roll:..

Edit:
Zapomniałam dodać, że nauczyłam dzisiaj Aronka komendy 'siad' :multi::roll: zdecydowałam się na szkolenie metodą klikerową, jak na razie to nie idzie nam źle

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja cie chyba zabije! :mad: Czemu mi się nie chwalisz, co? Teraz dopiero się dowiedziałam, że masz psa... fajowski futrzak :) :p

PS:Cóż...Co się stało to się nie odstanie................!

Posted

Dziękuję bardzo :loveu: śliczny :loveu: przewiduję zdjęcia :D mimo, że Aparat został we Wrocławiu, a telefon w naprawie, to mam mój kabel USB i nokię cioci, która ciągle Ufaca Aronka :D

Posted

Mam dla was niespodziankę :D
Zdjęcia z Pakusiem :)

Czemu on się nie chce bawić?

Czułe słówka :lol:

Trzej muszkieterowie :)

Ulubiona piłeczka :D

Śpię :)

Posted

Piłeczka punktem zaczepienia ;)

Będzie gol :multi: ?

Prosiliście o zdjęcia-są zdjęcia :diabloti: nie musicie dziękować, wystarczy mnie uwielbiać :razz:

Posted

mi się podoba :)
już drugi, albo trzeci raz oglądam Aronka, ale jakoś tak wcześniej nie było okazji do skomentowania :D
śliczny jest, kochanie wygląda jak śpi :loveu: zresztą jak się bawi też :eviltong:
pozdrawiam :)

• 3 weeks later...