Dzaga Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 :placz: :placz: :placz: Na razie zdjęć nie będzie bo mi się telefon zepsuł, a aparat ciocia pożyczyła (Wrocław :roll:) i nie mam jak porobić, telefon w naprawie, aparat we Wrocku, buu :placz: może znajdę coś, co jeszcze nie wkleiłam, a mam na kompie :razz: MAM! :multi: :diabloti: Specjalnie dla was :cool3: Może coś będzie w sobotę, i może nawet z Pakusiem :lol: bo Ciocia z Wrocławia przyjeżdża. Kupiliśmy mu wczoraj posłanie (potem dam zdjęcie :roll:) i smycz automatyczną, Flexi compact 1 :evil_lol: narazie chodzimy na rozluźnionej i po domku, ale już czaimy się na ładną pogodę :razz: W poniedziałek idziemy na następne szczepienia, ale Aronek pójdzie chyba tylko z mamą, bo ja mam szkołę :placz: Wrzucę jeszcze zdjęcie Pierwszego Hiltona Aronka :lol: Ona jest taka śliska, można ją powiększyć, podoba mi się :diabloti: jak na jego pierwszą obrożę :roll:.. Edit: Zapomniałam dodać, że nauczyłam dzisiaj Aronka komendy 'siad' :multi::roll: zdecydowałam się na szkolenie metodą klikerową, jak na razie to nie idzie nam źle Quote
Izabela124. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Sliczny jvst Aronek A iwesz w koncu jak bedziv mial na imiv? Quote
Dzaga Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Na razie obstajemy przy imieniu Aron ;) Quote
Bewarka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ja cie chyba zabije! :mad: Czemu mi się nie chwalisz, co? Teraz dopiero się dowiedziałam, że masz psa... fajowski futrzak :) :p PS:Cóż...Co się stało to się nie odstanie................! Quote
JIM Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Baner for you :eviltong: Juz nie odpisywalam na PW xD Kolory do uzgodnienia... Quote
Dzaga Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Dziękuję bardzo :loveu: śliczny :loveu: przewiduję zdjęcia :D mimo, że Aparat został we Wrocławiu, a telefon w naprawie, to mam mój kabel USB i nokię cioci, która ciągle Ufaca Aronka :D Quote
Dzaga Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 :( :( :( ciocia uciekła do Wrocławia, będziemy kombinować :( Quote
Dzaga Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Mam dla was niespodziankę :D Zdjęcia z Pakusiem :) Czemu on się nie chce bawić? Czułe słówka :lol: Trzej muszkieterowie :) Ulubiona piłeczka :D Śpię :) Quote
Dzaga Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Piłeczka punktem zaczepienia ;) Będzie gol :multi: ? Prosiliście o zdjęcia-są zdjęcia :diabloti: nie musicie dziękować, wystarczy mnie uwielbiać :razz: Quote
Unbelievable Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Pako jaki spokojny :O Mój to albo uznałby, że to królik i trzeba szczekać albo że dobry towarzysz do zabawy i by zgniótł :evil_lol: Quote
Dzaga Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Pakuś jest bardzo delikatny ;) ładnie bawią się z Aronkiem, nie próbuje mu nawet piłeczki zabierać, nic :D Quote
Dzaga Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Nikomu więcej nie podoba się Aronek :( ? A ja tak starałam się, żeby były zdjęcia :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 fajne fotki taki maluch z takim olbryzmem:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Avaloth Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 mi się podoba :) już drugi, albo trzeci raz oglądam Aronka, ale jakoś tak wcześniej nie było okazji do skomentowania :D śliczny jest, kochanie wygląda jak śpi :loveu: zresztą jak się bawi też :eviltong: pozdrawiam :) Quote
Dzaga Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Trochę mnie nie były i dam takie mieszane, jak znajdę USB do kompa, to będzie trochę więcej ;) http://i26.tinypic.com/34fch3s.jpg Quote
Ulaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 prześliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: jak zabaweczka Quote
Dzaga Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Na początku jakieś 1.6 kg a teraz już 2.6 rośnie jak na drożdżach :loveu: i dziękujemy kochane :) Quote
Unbelievable Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dzaga napisał(a):Na początku jakieś 1.6 kg a teraz już 2.6 rośnie jak na drożdżach :loveu: i dziękujemy kochane :) jesoooo! a myślałam że mój jest mały :shake: waży 8kg :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 http://i25.tinypic.com/10ehv0h.jpg Boski:loveu::loveu::loveu: Quote
Dzaga Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Dzięki laski :D Tinka, to mój maksymalnie (dorosły) może ważyć 9kg. :loveu: będzie więcej do kochania :D Quote
Recommended Posts