Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam !! jestem tu nowa i witam wszystkich bardzo serdecznie :D

Ja mam ślicznego rottka, wabi sie Filka i ma 5 lat. To wielki pieszczoch, żarłok i śpioch ;).

A to ona:

Fila.jpg

Fila%20Puchatek.jpg

Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :D

Posted

No miło nam bardzo, że własciciele rotrków rosna w potęgę i ujawnia sie ich coraz więcej :D

No i opowiadaj o psie - kto ona, skąd itd itp... :D

Posted

No więc tak. Moja ciocia musiała wyjechać do USA i nie miała co zrobić z Filutką. Mój tato zgodził się ją zabrać i tak sobie jest u nas już 3 rok :D.

Na początku trochę się baliśmy, bo to w końcu był już trochę ułożony pies i nie wiedzieliśmy czy sobie z nią poradzimy. Ale szybko nas zaakceptowała i teraz jest już naszą najukochańszą Niunią :D.

Dokładnie to nie wiem z jakiej jest hodowli, bo się na tym nie znam, ale wiem, ze jest śliczna i kochana ;).

Właśnie sobie leży koło mnie i chrapie. A za pół godzinki idzie na dłuuugi spacer z moją siostrą :D.

Posted

Jaka kochana sunia. I jak fajnie, że znalazła u was dom :D

A moje są rozwłóczone po całym domu i puszczają takie baki, że nawet tutaj czuję. Fuj :-?

Posted

Ty mnie, Justynka, nie denerwuj i nie zwalaj wszystkiego na karmę :wink: Własnie nowa wypróbowuję, z siarczanem chondroityny, glukozaminą i biotyną, czyli wszystko, w co wierze najbardziej, w jednym, a oprócz tego kurczakiem je futruję, no i jest skutek - musiałam odpuścić Widelcowi jedną dziurkę w szelkach :angel: :angel: :angel:

A one smrodzą, bo na dwór chcą, za to mi się nie chce, siedze już w szlafroku...

Posted

hehe to moja też takie śmierdziące bąki puszcza, że trzeba sie z pokoju ewakuować :lol: :lol: :lol:

czasami to nawet ona ucieka z "miejsca zbrodni" ;)

Posted

Witam wszystkich .

Ja z ciekawości patrzę ,że ten topik sie trochę ożywił a tu oczom nie wieżę :o .

Co za poetycki temat BĄKI u naszych psiaków :D .:wink:

jaskolka witam i mam nadzieję ,że częściej wpadniesz tutaj : :P