jaskolka Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Witam !! jestem tu nowa i witam wszystkich bardzo serdecznie :D Ja mam ślicznego rottka, wabi sie Filka i ma 5 lat. To wielki pieszczoch, żarłok i śpioch ;). A to ona: Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :D Quote
aga 2 Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 No miło nam bardzo, że własciciele rotrków rosna w potęgę i ujawnia sie ich coraz więcej :D No i opowiadaj o psie - kto ona, skąd itd itp... :D Quote
jaskolka Posted July 15, 2004 Author Posted July 15, 2004 No więc tak. Moja ciocia musiała wyjechać do USA i nie miała co zrobić z Filutką. Mój tato zgodził się ją zabrać i tak sobie jest u nas już 3 rok :D. Na początku trochę się baliśmy, bo to w końcu był już trochę ułożony pies i nie wiedzieliśmy czy sobie z nią poradzimy. Ale szybko nas zaakceptowała i teraz jest już naszą najukochańszą Niunią :D. Dokładnie to nie wiem z jakiej jest hodowli, bo się na tym nie znam, ale wiem, ze jest śliczna i kochana ;). Właśnie sobie leży koło mnie i chrapie. A za pół godzinki idzie na dłuuugi spacer z moją siostrą :D. Quote
aga 2 Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Jaka kochana sunia. I jak fajnie, że znalazła u was dom :D A moje są rozwłóczone po całym domu i puszczają takie baki, że nawet tutaj czuję. Fuj :-? Quote
aga 2 Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Ty mnie, Justynka, nie denerwuj i nie zwalaj wszystkiego na karmę :wink: Własnie nowa wypróbowuję, z siarczanem chondroityny, glukozaminą i biotyną, czyli wszystko, w co wierze najbardziej, w jednym, a oprócz tego kurczakiem je futruję, no i jest skutek - musiałam odpuścić Widelcowi jedną dziurkę w szelkach :angel: :angel: :angel: A one smrodzą, bo na dwór chcą, za to mi się nie chce, siedze już w szlafroku... Quote
nice_girl Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Agus, No tak, to wszytsko przez Twoje lenistwo :P To ja po TOZ zadzwonię, że te biedne "czerwone chwile" męczysz :wink: Quote
aga 2 Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Oj dobrze, dobrze, już z nimi byłam, tylko mnie nie strasz... :wink: 8) Quote
jaskolka Posted July 15, 2004 Author Posted July 15, 2004 hehe to moja też takie śmierdziące bąki puszcza, że trzeba sie z pokoju ewakuować :lol: :lol: :lol: czasami to nawet ona ucieka z "miejsca zbrodni" ;) Quote
nice_girl Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Ja wiedziałam, ze te Wasze rottki to jakies takiej niekulturalne są. :lol: :lol: Moje dziecko to w końcu nadworny lis :lol: :lol: :lol: Quote
Emma2 Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Witam wszystkich . Ja z ciekawości patrzę ,że ten topik sie trochę ożywił a tu oczom nie wieżę :o . Co za poetycki temat BĄKI u naszych psiaków :D .:wink: jaskolka witam i mam nadzieję ,że częściej wpadniesz tutaj : :P Quote
jaskolka Posted July 16, 2004 Author Posted July 16, 2004 no będe będe ;) na razie nadrabiam zaległości i czytam sobie wszystko :D trochę potrwa, ale dam rade ;) Quote
Recommended Posts