Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem. Będę na warszawskiej, ale asystuję Szczepańskiej- Korpetcie.

Muszę się jakichś wynalazków psich nauczyć :wink:

Oko jest w porządku, ale jest mniejsze i nasza Pani doktor zdecyduje wkrótce, czy operujemy, czy zostawiamy w spokoju.

Urodziły sie nowe dzieci po Alu- ale pewnie nie powstanie taki fajny topik, jak Agi- bo właściciel suczki nie ma internetu.

4 suczki i 4 pieski. Jeden psiak został z ogonkiem. Reszta ma obcięte :(

Wczoraj je oglądaliśmy. Ładne dzieciaki. :D

I niestety nie wiem, kiedy są rottki- tzn. są w sobotę, jak cała dwójka, ale nie wiem, o której godzinie, bo na tym ringu są też kaukazy.

A Saba już doszła do kondycji po operacji, jak widzę? :P

Gosia

Posted

Hej Gosia :)

Po kolei :wink: :

Jestem. Będę na warszawskiej, ale asystuję Szczepańskiej- Korpetcie. Muszę się jakichś wynalazków psich nauczyć :wink:
A któż to? (przepraszam ale nie wiem :oops: ) I dlaczego masz się nauczyć psich wynalazków? :)
Oko jest w porządku, ale jest mniejsze i nasza Pani doktor zdecyduje wkrótce, czy operujemy, czy zostawiamy w spokoju.
:( Biedny Al. A będzie na wystawie? :)
Urodziły sie nowe dzieci po Alu- ale pewnie nie powstanie taki fajny topik, jak Agi- bo właściciel suczki nie ma internetu. 4 suczki i 4 pieski. Jeden psiak został z ogonkiem. Reszta ma obcięte :( Wczoraj je oglądaliśmy. Ładne dzieciaki. :D
No to gratulacje dla Ala :D Szkoda tylko, że mają obcięte ogonki :(
I niestety nie wiem, kiedy są rottki- tzn. są w sobotę, jak cała dwójka, ale nie wiem, o której godzinie, bo na tym ringu są też kaukazy.
Że w sobotę to już dojrzałam :) Tylko o której godzince... Mamy znajomych którzy będą u nas z dobkami i będziemy musimy się jakoś prawdopodobnie rozdzielić na wystawie.
A Saba już doszła do kondycji po operacji, jak widzę? :P
No jasne :D Wariuje jak szczeniak czasami :wink:

:)

Posted

Kasiu, p. Szczepańska - Korpetta to sędzia, a wynalazki... hmmm, no cóż... (oczywiście z przymróżeniem oka i z podtekstem humorystycznym - to dla tych, co wszystko traktują śmiertelnie poważnie) - nie samymi rottkami człowiek...tego, przyszły doskonaly sędzia żyje :wink: innych ras też trzeba się uczyć :(

Posted

Dzięki Aguś :) ... poszperałam też na stronkach ZKwP :wink:

Czyli Gosia będzie asystować przy Tosa, Fila Brasileiro, Shar Pei, Duży Japoński Pies, Welsh Terrier, Fox Terrier i Terier Szkocki :D

No, no, no ... :)

Posted

No problem, Kasiu, polecam się na przyszłość :D I spieszę z kolejna porcją informacji. Właśnie dostałam potwierdzenie, rottki sa pierwsze, bo Viggo ma na 10, a klasa Mati przewidziana na 11.30, czyli jesteśmy od samego rana. Mam nadzieje :(

Posted
(...)

I spieszę z kolejna porcją informacji. Właśnie dostałam potwierdzenie, rottki sa pierwsze, bo Viggo ma na 10, a klasa Mati przewidziana na 11.30, czyli jesteśmy od samego rana. (...)

No to my też stawiamy się raniutko :D
(...) Mam nadzieje :(
A to co oznacza?
Posted

Zawału serca dostałam przez Ciebie- jakie foksy, jakie welshe... :roll: :lol: :o 8) :Help_2:

A Viggo pewnie noga boli...

Biedny pies...

Gosia

Posted
Domyśliłam się, cwaniaczku :wink:

Ale w niedzielę, to ja będę na spacerze w lesie, z psami, bez smyczy. :wink:

Gosia

hiehie :lol: A myślałam że obaczę Cię na ringu z terierkami szkockimi :wink: :lol: