Gosia Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Jestem. Będę na warszawskiej, ale asystuję Szczepańskiej- Korpetcie. Muszę się jakichś wynalazków psich nauczyć :wink: Oko jest w porządku, ale jest mniejsze i nasza Pani doktor zdecyduje wkrótce, czy operujemy, czy zostawiamy w spokoju. Urodziły sie nowe dzieci po Alu- ale pewnie nie powstanie taki fajny topik, jak Agi- bo właściciel suczki nie ma internetu. 4 suczki i 4 pieski. Jeden psiak został z ogonkiem. Reszta ma obcięte :( Wczoraj je oglądaliśmy. Ładne dzieciaki. :D I niestety nie wiem, kiedy są rottki- tzn. są w sobotę, jak cała dwójka, ale nie wiem, o której godzinie, bo na tym ringu są też kaukazy. A Saba już doszła do kondycji po operacji, jak widzę? :P Gosia Quote
Katerinas Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Hej Gosia :) Po kolei :wink: : Jestem. Będę na warszawskiej, ale asystuję Szczepańskiej- Korpetcie. Muszę się jakichś wynalazków psich nauczyć :wink: A któż to? (przepraszam ale nie wiem :oops: ) I dlaczego masz się nauczyć psich wynalazków? :) Oko jest w porządku, ale jest mniejsze i nasza Pani doktor zdecyduje wkrótce, czy operujemy, czy zostawiamy w spokoju. :( Biedny Al. A będzie na wystawie? :) Urodziły sie nowe dzieci po Alu- ale pewnie nie powstanie taki fajny topik, jak Agi- bo właściciel suczki nie ma internetu. 4 suczki i 4 pieski. Jeden psiak został z ogonkiem. Reszta ma obcięte :( Wczoraj je oglądaliśmy. Ładne dzieciaki. :D No to gratulacje dla Ala :D Szkoda tylko, że mają obcięte ogonki :( I niestety nie wiem, kiedy są rottki- tzn. są w sobotę, jak cała dwójka, ale nie wiem, o której godzinie, bo na tym ringu są też kaukazy. Że w sobotę to już dojrzałam :) Tylko o której godzince... Mamy znajomych którzy będą u nas z dobkami i będziemy musimy się jakoś prawdopodobnie rozdzielić na wystawie.A Saba już doszła do kondycji po operacji, jak widzę? :P No jasne :D Wariuje jak szczeniak czasami :wink: :) Quote
aga 2 Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Kasiu, p. Szczepańska - Korpetta to sędzia, a wynalazki... hmmm, no cóż... (oczywiście z przymróżeniem oka i z podtekstem humorystycznym - to dla tych, co wszystko traktują śmiertelnie poważnie) - nie samymi rottkami człowiek...tego, przyszły doskonaly sędzia żyje :wink: innych ras też trzeba się uczyć :( Quote
Katerinas Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Dzięki Aguś :) ... poszperałam też na stronkach ZKwP :wink: Czyli Gosia będzie asystować przy Tosa, Fila Brasileiro, Shar Pei, Duży Japoński Pies, Welsh Terrier, Fox Terrier i Terier Szkocki :D No, no, no ... :) Quote
aga 2 Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 No problem, Kasiu, polecam się na przyszłość :D I spieszę z kolejna porcją informacji. Właśnie dostałam potwierdzenie, rottki sa pierwsze, bo Viggo ma na 10, a klasa Mati przewidziana na 11.30, czyli jesteśmy od samego rana. Mam nadzieje :( Quote
Katerinas Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 (...)I spieszę z kolejna porcją informacji. Właśnie dostałam potwierdzenie, rottki sa pierwsze, bo Viggo ma na 10, a klasa Mati przewidziana na 11.30, czyli jesteśmy od samego rana. (...) No to my też stawiamy się raniutko :D (...) Mam nadzieje :( A to co oznacza? Quote
Gosia Posted March 29, 2004 Author Posted March 29, 2004 Zawału serca dostałam przez Ciebie- jakie foksy, jakie welshe... :roll: :lol: :o 8) :Help_2: A Viggo pewnie noga boli... Biedny pies... Gosia Quote
Katerinas Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Zawału serca dostałam przez Ciebie- jakie foksy, jakie welshe... :roll: :lol: :o 8) :Help_2: A to zerknij sobie tu :wink: http://www.zkwarszawa.org.pl/war_wz2004.php (w niedzielę) :wink: Quote
Gosia Posted March 29, 2004 Author Posted March 29, 2004 Domyśliłam się, cwaniaczku :wink: Ale w niedzielę, to ja będę na spacerze w lesie, z psami, bez smyczy. :wink: Gosia Quote
Katerinas Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Domyśliłam się, cwaniaczku :wink: Ale w niedzielę, to ja będę na spacerze w lesie, z psami, bez smyczy. :wink: Gosia hiehie :lol: A myślałam że obaczę Cię na ringu z terierkami szkockimi :wink: :lol: Quote
Gosia Posted March 29, 2004 Author Posted March 29, 2004 Niestety- teriery raczej nigdy. Kompletnie mi ta grupa nie leży. No- może typu bull. Gosia Quote
Recommended Posts