Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to witam w dniu dzisiejszym :p

Jarosław 2008 - debiut moich dziewczyn (wyniki):

po zaledwie dwóch miesiącach pobytu w mojej hodowli
FIONA QUEEN Mutazi (Buka) CWC
Hulka pojechała "kontrolnie" a biegła popisowo
DIGITAL MELODY Nibylandia (Hulka) zw.mł. BOB

foty później

Posted

[quote name='bargest']Piotrek gratulacje.Hulka bardzo ladnie wyglada, solidna z niej kobitka.Czekam na wiecej fotek.
dzięki za gratulacje.

sędziemu bardzo podobała się Buka, dobrze przygotowana psychicznie do wystawy, pięknie się ustawiała. Dostała CWC, pomimo że przed wejściem na ring poślizgnęła się wychodząc z kontenera co w efekcie sprawiło że lekko utykała. ;)
Sędzia był nią zachwycony dał CWC i chciał ją zobaczyć ponownie, - więc intensywny masaż i po godzinie Buka pokazała sędziemu jak pięknie biega nie utykając. :p

no a Huleczka... rewelacja.

Jestem bardzo zadowolony z debiutu moich dziewczyn - pokazały się doskonale.

(mam kilka fotek - jak obrobię to wkleję)

Posted

[quote name='McDzik']Cuuudoo :loveu: Noo a ja dziekuje za spotkanie i za zapoznanie z Hulką :):) Do Krakowa :)

PS - My dziś z DIANĄ oc. dosk, lok I, Zw.Mł. :)

łał, gratulacje - super, :klacz::klacz:
widzimy sie w Krakowie. :loveu:

Posted

Dziękuję :):) Jednak pomimo moich obaw nam sie udało z Dianą :) Jeszcze jedna krajówka i mamy ukończony Młodzieżowy Championat :) A wujek już mi dał nową misje, żeby wystawiać kolejną sunie, także ja na emeryturę stanowczo nie idę, jeśli chodzi o wystawianie :)
Z Hulką w Krakowie spróbujemy na MP, anuż coś się trafi? Ale będzie ciężko, bo tam się sami najlepsi młodzi handlerzy zjawią.. Ale zadebiutowac i pokazać się z nową rasą zawsze warto :):)
A Arni dziś był towarzysko i tańczył sobie na tylnych łapkach (nauczyłam go klikerem), tłum robił fotki i kamerował, czyli to co Arni lubi najbardziej - show wokół siebie :)
Szkoda, że juz po wystawie :( No ale teraz odliczamy do Katowic .. :)

Posted

Noo Piotrze Buka jest super.Doskonala suka.Piekna glowa prosty zwarty tulow i szeroka klata.Mysle, ze bez problemu zrobi championat jest tego warta.:multi:Hulka tez doskonala.Bedziesz mial z nich pocieche.

Posted

bargest napisał(a):
Noo Piotrze Buka jest super.Doskonala suka.Piekna glowa prosty zwarty tulow i szeroka klata.Mysle, ze bez problemu zrobi championat jest tego warta.:multi:Hulka tez doskonala.Bedziesz mial z nich pocieche.

dzięki za uznanie - faktycznie obie są mocno zbudowane:p
a Buka do tego jest niewielka i świetnie się wystawiła, ( jak na pierwszy raz). ;)