Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy podhalana w Częstochowie..
Na spacerze z początku ciągnie na smyczy, bardzo się cieszy, ale po chwili się uspokaja, bardzo ładnie chodzi przy nodze :smile: Jest bardzo łagodny, przechodziliśmy obok małego dziecka - tylko delikatnie powąchał, nie zwraca uwagi na inne psy szczekające na niego.. nie boi się samochodów, rowerzystów.
Jest bardzo mądry, kochany, i na pewno byłby super oddanym i wiernym przyjacielem.
Całkiem nieźle znosił dzisiejsze czesanie i wycinanie kołtunów.
Lubi inne psy, tzn, na pewno suczki, z jedną siedzi w boksie, druga poznał i zakumplował bez problemu jak go czesałam. Jak z samcami nie wiem ale podejrzewam że podobnie..
Ma około 7 lat, podobno ktoś już praktycznie miał go adoptować, ale nie przyjechał :-( Niech żałuje, znajdziemy mu lepszy dom!

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szydłowiecka podhalanka w typie...URODZIŁA..nie wiadomo gdzie ma szczyle..pojawia sie czasami - przypadkiem w róznych miejscach!
wysledzimy ją w niedzielę - czy mozna liczyc na jakaś pomoc od was? mamy 8 psów w hotelach!
tą małpe łapałyśmy jak była cieczkowa...nie udało sie
potem jak była w ciązy - widziałam ją RAZ!!!nakarmiłam porzadnie
SUKA MEGA PRZERAŻONA

6 sedalinów i jej nic nie powaliło

Posted

olalolaa napisał(a):
Admirał adoptowany!!

Niestety ale w sobotę zostałam wprowadzona w błąd, jeden z pracowników wyraźnie powiedział że 'podhalana ktos wczoraj adoptował'..
Admirał dalej szuka domu, jest wykastrowany. następnym razem obejdę całe schronisko i zobaczę czy na pewno psa nie ma..

Posted

olalolaa napisał(a):
Niestety ale w sobotę zostałam wprowadzona w błąd, jeden z pracowników wyraźnie powiedział że 'podhalana ktos wczoraj adoptował'..
Admirał dalej szuka domu, jest wykastrowany. następnym razem obejdę całe schronisko i zobaczę czy na pewno psa nie ma..

O szkoda..............

• 3 weeks later...
Posted

Witam.Wczoraj pojawił się do adopcji piękny 1,5 roczny Fred.Fred jest mixem podhalana i goldena.Obecnie przebywa w Aninie k/Wawy.Pojawił się na garnku u dziewczyny z nickiem baroco z prośbą o szukanie mu domu.Tel.kontaktowy to 502507466.Są tam fotki psiaka ale ja nie potrafię wstawiać.Zaglądnijcie do niego proszę.Pozdrawiam:)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...