Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):
piękny ten podhalan z poznańskiego schroniska... Ile on ma lat? Mniej więcej oczywiście :)

Juz go nie ma, zanim zdarzylysmy cos zrobic ktos go wyadoptowal ..........

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Juz go nie ma, zanim zdarzylysmy cos zrobic ktos go wyadoptowal ..........

To miał szczęście. Farciarz. Żeby ludzie adoptowali tak szybko wszystkie psy ze schronisk...

Posted

understandme napisał(a):
To miał szczęście. Farciarz. Żeby ludzie adoptowali tak szybko wszystkie psy ze schronisk...

Tego nie wiemy, czy mial szczescie, to zalezy do kogo trafil ...........

• 2 weeks later...
Posted

Prośba o pomoc!
znalazłam na szerlok Kielce nowiutkie ogłoszenie (zamieszczone 2lutego 2011)suczki 4mies.OWCZAREK PODHALAŃSKI.W moim regionie takie psy i benkowate są bardzo poszukiwane do pseudohodowli,podobnie z resztą jak i inne rasowe.Biznes tu kwitnie,a psy lądują na wsiach o mentalności średniowiecznej.Benki,dogi,mastiffy na łańcuchach to norma.
[url]http://szerlok.pl/oferta/oddam-w-dobre-rece-ID4Pko.html[/url]
[IMG]http://szerlokpl.icplatform.com/szerlokpl/offers/szerlokpl/11/50/11/11_50_1150620_1_644x461.jpg[/IMG]

Posted

Dziękuję za zainteresowanie.Bardzo mi zależy,żeby ukrócić w regionie maltretowanie zwierząt w pseudohodowlach.Region świętokrzyski jest pod tym względem tragiczny.

Posted

Suczka z postu 367 zgłaszana przeze mnie-nieaktualna.Okazała się jednym ze szczeniąt miotu ogłaszanego przez pseudohodowcę z Ostrowca Św.,który oczekiwał jednak zapłaty "za szczepienia":250-300zł.Cała historia o wydawaniu z powodu wyjazdu została wymyślona przez niego.:angryy:

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie ;) Mam w planach podhalana o ktorym marzy moj narzeczony od lat mamy teraz mozliwośc duzo miejsca tylko chcalam sie dowiedziec wiecej przed zakupem
z racji ze mamy w planach hodowle kotów maine coon i w domu sa juz 3 male koty i 1 pies chcialam zapytac ludzi znajacych sie na rasie jak wy;) czy te psy toleruja koty?? czy zapadaja na jakies choroby dziedziczne
czy maja specjalne wymagania żywnościowe?
prosze o pomoc w dobrym przygotowaniu sie do przyjecia tego cuda;)

Posted

Najlepiej to przyjdz na forum podhalana, tam mozesz poczytac wszystko o rasie. Jak wrzucisz w wyszukarke podhalan fora, to strona powinna wyjsc jako pierwsza. Ja mam w domu 2 koty a mialam 3, moja kotka ma 21 lat i jakos Maya jej do tej pory nie zjadla :):)

Posted

dobrze zrozumiałam ? : chcesz adoptować podhalana, ale boisz się o koty?
ja znam podhalany które nie robią krzywdy swoim kotom a i przed adopcją można sprawdzić ( w większości przypadków) jak pies reaguje na kota.
Co do innych Twoich pytań to proponuję inne forum;) -miłośników podhalanów

Posted

Blood napisał(a):
Witajcie ;) Mam w planach podhalana o ktorym marzy moj narzeczony od lat mamy teraz mozliwośc duzo miejsca tylko chcalam sie dowiedziec wiecej przed zakupem
z racji ze mamy w planach hodowle kotów maine coon i w domu sa juz 3 male koty i 1 pies chcialam zapytac ludzi znajacych sie na rasie jak wy;) czy te psy toleruja koty?? czy zapadaja na jakies choroby dziedziczne
czy maja specjalne wymagania żywnościowe?
prosze o pomoc w dobrym przygotowaniu sie do przyjecia tego cuda;)

Tak jak napisała Szarotka- zapraszamy na forum podhalana. Tu jest miejsce dla białasów w potrzebie- proszę to uszanować!

Posted

dzieki wielkie za odp zaloguje sie na forum bo nawet nie wiedzialam ze takie istnieje;)
a co do pyt akrim chce adoptowac lub kupic bo jest jeden warunek piesek musi byc mlodziutki bo mama ktora jest czesto u mnie boi sie duzych psow jesli nie zna ich od malego
jeszcze raz dziekuje i uciekam na tamto forum
pozdrawiam