maggie1971 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dokąd ten transport? Może mogłabym pomóc w transporcie. Quote
Dea Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Maggie1971 szkoda, że nie wiedziałam... a znasz może kogoś, kto kursuje na trasie do Warszawy, Ty albo ktoś?:cool3: Nie dla Cezarka, dla jednej suczki, a właściwie może dwóch:p A co do Cezarka - dogaduję jeszcze sprawy z nowym opiekunem, ale chyba pojedziemy jutro:cool3: Ja zawiozę Cezarka do Siewierza, a z Siewierza Peter Beny pojedzie dalej, do Jury Krakowsko - Częstochowskiej. Kurcze boję się jak on się zaaklimatyzuje tam, i jak przywita go Kora... Quote
Peter Beny Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Uda się , musi .................... Smutno mi dalej , ale jutro pomogę .................. Quote
madziorna Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Peter Beny']Uda się , musi .................... Smutno mi dalej , ale jutro pomogę .................. Peter, na Ciebie zawsze można liczyć... Quote
Dea Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Peter spodziewaj się mnie jutro koło 16.00 - 16.30:cool3: Jeszcze zadzwonię do Ciebie. Miałam teraz jeszcze dwa telefony w spr Cezarka, więc dla pewności (siebie) zadzwoniłam do pana od Kory, i... czuję się przekonana. Myślę, że zadba o niego. W każdym razie to ja wyglądam na tą bardziej zestresowaną niż on, on to mnie raczej uspokaja:evil_lol: Oczywiście postaram się o fotorelację do połowy drogi:p Quote
madziorna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mam nadzieję, że wszystko się uda... Trzymam kciuki... :roll: Quote
Dea Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 jeszcze parę godzin i Cezarek traci swój dom...mam nadzieję, że poradzi sobie w nowym. Dzisiaj miałam następny telefon w jego sprawie, bardzo sympatyczny. No ale co się stało...widocznie jednek tamten dom mu sądzony. Quote
maggie1971 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Trzymamy kciuki za Cezarka :loveu:w nowym domku. Quote
madziorna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='maggie1971']Trzymamy kciuki za Cezarka :loveu:w nowym domku. I czekamy na wieści oraz może jakąś małą fotorelację? :cool3: Quote
Dea Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 No ciotki i wujkowie Cezarek już bezpieczny grzeje doopkę w nowym domu!!!:multi: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM NA TYM WĄTKU KTÓRZY WSPIERALI CEZARKA!!!:loveu: Ja z tych nerwów nie wzięłam aparatu, ale cyknęłam fotki aparatem telefonicznym, a Peter też zrobił zdjęcia, będą później. Cezar dostał na drogę swój kocyk i małą poduszkę, żeby mu nie było smutno. Na początku płakał, ale po jakimś czasie już tylko ziajał z nerwów, jednak ważniejsza była ciekawość - siedział sobie grzecznie z kąciku auta i oglądał świat zza szyby. Na parkingu też chętnie podsikiwał wszystkie drzewka. Wiele rzeczy go interesowało, w końcu on tak mało świata widział... Po krótkim spacerze chciał wracać do mojego auta, ale jak zauważył, że kocyk już u Petera, to dał się namówić na wejście do niego. Peter dzwonił po powrocie, mówił, że Kora bardzo ładnie przywitała Cezarka, od razu się ożywiła jak zobaczyła chłopaka:evil_lol:, w końcu ona też do niedawna miała zamknięty kojec i nicne stróżowanie. Nie chciałam już dzisiaj męczyć nowego opiekuna, ale liczę na to, że jutro porozmawiamy:p Spacer na parkingu Quote
Dea Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 a jego pycholek był mimo wszystko uśmiechnięty tutaj już w aucie u Petera Quote
maggiejan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kasiu, a więc dzięki Wam kolejnemu psiakowi się udało :Rose: Quote
israel Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ogromnie się cieszę, że Cezarek jest już bezpieczny. Powodzenia Maleńki:multi: Quote
alekso Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 maggiejan napisał(a):Kasiu, a więc dzięki Wam kolejnemu psiakowi się udało podpisuję się pod tym rękoma i nogami!!!!! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Dea Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 dzięki nam wszystkim!:loveu: Ale z pełną radością to jednak poczekam, aż pogadam z nowym opiekunem:roll:;) Quote
Izis Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Super. Trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło :-) Quote
Recommended Posts