Peter Beny Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nowe to może nie będą , ale dziś na pewno wkleję te co mam :razz: Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Peter Beny']Nowe to może nie będą , ale dziś na pewno wkleję te co mam :razz: Super! Czekamy Peter... oczywiście nie poganiamy, gdyż wiemy jaki jesteś zabiegany... Quote
Peter Beny Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Się wrzuca cioteczki :razz::razz::razz: Dziś tylko jedną wizytę przed adopcyjną miałem w Katowicach ;) Teraz muszę odpocząć przy kompie ;) Kasia i Cezarek :evil_lol: Niebawem , za jakiś czas nawiedzę nowy domek i porobię nowe foty :razz: Pewnie w połowie maja ;) Mam nadzieje że Kasia mnie nie udusi za upublicznienie jej na forum :evil_lol::evil_lol: Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Peter Beny']Kasia i Cezarek :evil_lol: To jest nowa pani Cezarka?... :crazyeye: Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Peter Beny']Nie to Dea :evil_lol::evil_lol: :lol: He he... Mimo wszystko dobrze wiedzieć jak wyglądają niektórzy Forumowicze, a konkretniej Forumowiczki... ;-) Quote
Neczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 cudny psiak :loveu: wygląda trochcę jak lis :eviltong: czekamy więc na następne fotki ;) Quote
Dea Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 jaki on uśmiechnięty na tych fotkach:loveu: Peter co do uduszenia Cię....jeszcze się zastanowię:evil_lol::diabloti: Quote
Neczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dea, nie masz za co dusić :D fajnie wyszłaś ;);) Quote
Goldenka 02 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 A co tam u Cezarka? Jak się dogaduje z shar-peiem? Quote
Dea Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 niestety nie wiem na razie, kilka razy ten pan zagadywał na gg, ale ja bardzo rzadko na gg bywam, i nie zgadaliśmy się w tym samym czasie. Na kilka dni wyjeżdżam w poniedziałek, ale po powrocie będę molestowała go o zdjęcia:diabloti: Quote
Goldenka 02 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 na pewno świetnie się dogadują :). Te shar-peie które ja znam są na prawdę bardzo sympatyczne i uwielbiają się bawić z innymi psami, mam nadzieję że ten też taki jest.:) Quote
Dea Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 z tego co kojarzę, to shar-pei miał dojechać dopiero w maju. Może po długim weekendzie pan przyśle fotki:cool3: Quote
Dea Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 pan niestety wysiaduje na gg w godzinach dla mnie nie najlepszych (średnio 1 w nocy), napisał mi tylko, że wszystko dobrze przedwczoraj. Proszę dalej o zdjęcia:p Quote
alekso Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dea napisał(a):pan niestety wysiaduje na gg w godzinach dla mnie nie najlepszych (średnio 1 w nocy), napisał mi tylko, że wszystko dobrze przedwczoraj. Proszę dalej o zdjęcia:p a jakbyś mu na gg wysłała wiadomość, nawet jak go nie będzie, że dałby wielką frajdę nam wszystkim gdyby chociaż jedno male zdjęcie wysłał?:cool1: Quote
ElzaMilicz Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A gdzie dokładnie jest ten dom ? Może ktoś ze znajomych podjedzie. Quote
Dea Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Jest wszystko dobrze! Mam kilka zdjęć, ale wszystkie trochę zruszane, więc nie wklejałam. I Cezarek i Kora mają się dobrze. Cezar dostaje jakieś specjalny preparat do oczu, i podobno jest lepiej. Zadomowił się na dobre i podobno jest szczęśliwy. Mam nadzieję, że w czasie wakacji w ramach wycieczki, Peterowi, który pomagał w transporcie uda się je odwiedzić. Ma do nich blisko.:p Quote
Recommended Posts