Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Peter Beny']Nowe to może nie będą , ale dziś na pewno wkleję te co mam :razz:

Super! Czekamy Peter... oczywiście nie poganiamy, gdyż wiemy jaki jesteś zabiegany...

Posted

Się wrzuca cioteczki :razz::razz::razz: Dziś tylko jedną wizytę przed adopcyjną miałem w Katowicach ;) Teraz muszę odpocząć przy kompie ;)
Kasia i Cezarek :evil_lol:

Niebawem , za jakiś czas nawiedzę nowy domek i porobię nowe foty :razz: Pewnie w połowie maja ;) Mam nadzieje że Kasia mnie nie udusi za upublicznienie jej na forum :evil_lol::evil_lol:

Posted

niestety nie wiem na razie, kilka razy ten pan zagadywał na gg, ale ja bardzo rzadko na gg bywam, i nie zgadaliśmy się w tym samym czasie. Na kilka dni wyjeżdżam w poniedziałek, ale po powrocie będę molestowała go o zdjęcia:diabloti:

Posted

z tego co kojarzę, to shar-pei miał dojechać dopiero w maju. Może po długim weekendzie pan przyśle fotki:cool3:

Posted

pan niestety wysiaduje na gg w godzinach dla mnie nie najlepszych (średnio 1 w nocy), napisał mi tylko, że wszystko dobrze przedwczoraj. Proszę dalej o zdjęcia:p

Posted

Dea napisał(a):
pan niestety wysiaduje na gg w godzinach dla mnie nie najlepszych (średnio 1 w nocy), napisał mi tylko, że wszystko dobrze przedwczoraj. Proszę dalej o zdjęcia:p

a jakbyś mu na gg wysłała wiadomość, nawet jak go nie będzie, że dałby wielką frajdę nam wszystkim gdyby chociaż jedno male zdjęcie wysłał?:cool1:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Jest wszystko dobrze! Mam kilka zdjęć, ale wszystkie trochę zruszane, więc nie wklejałam. I Cezarek i Kora mają się dobrze. Cezar dostaje jakieś specjalny preparat do oczu, i podobno jest lepiej. Zadomowił się na dobre i podobno jest szczęśliwy. Mam nadzieję, że w czasie wakacji w ramach wycieczki, Peterowi, który pomagał w transporcie uda się je odwiedzić. Ma do nich blisko.:p