madziorna Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cezarek... pokaż się na pierwszej stronce... :roll: Quote
Tosia2 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Czy Cezarek ma wszędzie ogłoszenia porobione? Czy właściciel pozwolił na apel w prasie? Matko... Czas nam się kończy... Oby psiak nie musiał się spotkać z weterynarzem i strzykawką..... Nie moge myśleć o strachu jaki będzie czuł... Quote
Dea Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Tak właściciel zgodził się na ogłoszenie, niebawem się ukaże w prasie. Rozesłałam też gdzie się dało plakaciki, w kwietniu jeśli się nikt nie znajdzie załatwię jeszcze jedną gazetę Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 W Czechowicach koleżanka kupiła dom. Jak oglądali od razu spasował, tylko dużo pracy w nim bylo zanim mogli się wprowadzić. U notariusza dostali klucze itd. Wpadają do środka z szampanem, a tam pies tzn. sunia. Dzwonią do właścicieli, a oni, że jej już nie chcą, bo teraz będą mieszkać w apartamentowcu. Tak się pochwalić chcieli, a tylko chamstwo i niesmak został. Koleżanka teraz jest w niej zakochana. Może porozmawiać z nowymi właścicielami, aby przedłużyli w razie czego pobyt Cezarka, aż się domek znajdzie? Quote
Dea Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 No to nieźle, tak zostawić psa:shake: Ci ludzie z apartamentowca jacyś nienormalni chyba... a co do nowej właścicielki domu - powiedziała, że ona pracuje po 12 godzin dziennie (jakąś firmę ma) i nie ma czasu na psa, nie będzie miała kiedy go karmić, a w ogóle to zaczyna remont w domu. A później kupi sobie szczeniaczka. Ten właściciel próbował z nią rozmawiać. Do końca kwietnia mam nadzieję coś wymyślimy wspólnie, niedługo ma się ukazać ogłoszenie... Quote
tylko psy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Cezarek szybko znajdzie nowy domek Quote
alekso Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [LEFT]a czy to tak w ogóle można pójść do weterynarza i sobie zabić psa, bo się już nie ma na niego czasu? :angryy:[/LEFT] Quote
Dea Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 alekso napisał(a):a czy to tak w ogóle można pójść do weterynarza i sobie zabić psa, bo się już nie ma na niego czasu? :angryy: nie można, ale to wieś jest...zawsze inny powód się znajdzie:angryy: Quote
alekso Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dea napisał(a):nie można, ale to wieś jest...zawsze inny powód się znajdzie:angryy: no tak... :( Quote
Izis Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Cezarek po nowy domek na pierwszą .. tam podobno o nowe domki łatwiej ;-) Quote
Gocha17 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Nocka minela, wiec Cezarek hopsa na pierwsza strone rozgladac sie za swoim prawdziwym domkiem:thumbs: Quote
Goldenka 02 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Calineczko793, a te dwa domy dały jakiś znak? Quote
Dea Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Goldenka 02 napisał(a):Calineczko793, a te dwa domy dały jakiś znak? jakie domy?????????? Quote
Goldenka 02 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 calineczka793 napisał(a):Dzisiaj pokazałam Ceńka 2 osobom...są zainteresowane, jutro mają mi dać znać...mam nadzieję, że się coś ruszy... Up Kochaniutki do góry... Pozdrawiam! Dorota Ps. osoby są z okolic BB więc z transportem nie będzie problemu, jeśli by się udało... Dea o tym mówiłam;) Quote
Neczka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 haloo.. chyba nie zapomnieliście o Cezarku.. :( Quote
Dea Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Calineczka bądź człowiekiem:diabloti:, napisz coś!!!:roll: Quote
Recommended Posts