Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Cezarek ma wszędzie ogłoszenia porobione? Czy właściciel pozwolił na apel w prasie? Matko... Czas nam się kończy... Oby psiak nie musiał się spotkać z weterynarzem i strzykawką..... Nie moge myśleć o strachu jaki będzie czuł...

Posted

Tak właściciel zgodził się na ogłoszenie, niebawem się ukaże w prasie. Rozesłałam też gdzie się dało plakaciki, w kwietniu jeśli się nikt nie znajdzie załatwię jeszcze jedną gazetę

Posted

W Czechowicach koleżanka kupiła dom. Jak oglądali od razu spasował, tylko dużo pracy w nim bylo zanim mogli się wprowadzić. U notariusza dostali klucze itd. Wpadają do środka z szampanem, a tam pies tzn. sunia. Dzwonią do właścicieli, a oni, że jej już nie chcą, bo teraz będą mieszkać w apartamentowcu. Tak się pochwalić chcieli, a tylko chamstwo i niesmak został. Koleżanka teraz jest w niej zakochana. Może porozmawiać z nowymi właścicielami, aby przedłużyli w razie czego pobyt Cezarka, aż się domek znajdzie?

Posted

No to nieźle, tak zostawić psa:shake: Ci ludzie z apartamentowca jacyś nienormalni chyba...
a co do nowej właścicielki domu - powiedziała, że ona pracuje po 12 godzin dziennie (jakąś firmę ma) i nie ma czasu na psa, nie będzie miała kiedy go karmić, a w ogóle to zaczyna remont w domu. A później kupi sobie szczeniaczka. Ten właściciel próbował z nią rozmawiać. Do końca kwietnia mam nadzieję coś wymyślimy wspólnie, niedługo ma się ukazać ogłoszenie...

Posted

alekso napisał(a):
a czy to tak w ogóle można pójść do weterynarza i sobie zabić psa, bo się już nie ma na niego czasu? :angryy:

nie można, ale to wieś jest...zawsze inny powód się znajdzie:angryy:

Posted

calineczka793 napisał(a):
Dzisiaj pokazałam Ceńka 2 osobom...są zainteresowane, jutro mają mi dać znać...mam nadzieję, że się coś ruszy...

Up Kochaniutki do góry...

Pozdrawiam! Dorota

Ps. osoby są z okolic BB więc z transportem nie będzie problemu, jeśli by się udało...

Dea o tym mówiłam;)