Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może miałby ktoś możliwosc wystąpienia do lokalnych gazet z prośbą o wydrukowanie apelu/artykułu o Cezarku w potrzebie koniecznie ze zdjeciem... To często działa, bo zwraca uwagę, wyróżnia....

Posted

Tosia2 napisał(a):
Może miałby ktoś możliwosc wystąpienia do lokalnych gazet z prośbą o wydrukowanie apelu/artykułu o Cezarku w potrzebie koniecznie ze zdjeciem... To często działa, bo zwraca uwagę, wyróżnia....

dobra myśl... tylko czy facet się zgodzi na rozgłos. Ale zapytam o to.

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
U Cezarka cisza...A mój tymczasowicz Cezar jedzie we wtorek do domu.

Drugi Cezarek, tylko że z przyszłością gdzie stoi znak zapytania:( Nie możemy pozwolić na smierć:shake:

Posted

Facet powinien się cieszyć, że ktoś przejmuje jego obowiązek i troszczy się o Cezarka. A tak w ogóle to niech tego faceta .... trafi. :angryy:
Ciekawe co zrobi jak jego żona wymieni go niedługo na nowszy model...

Posted

nie wiem czy on ma żonę, tylko jego widziałam... dzisiaj dzwoniła do mnie pani redaktor pewnej gazety lokalnej, jakimś cudem dostała maila z plakacikiem Cezara. Ja rozsyłałam gdzie się dało, może ktoś przesłał dalej i tak do niej dotarło:p Chce napisać o Cezarze w gazecie, ze zdjęciami. Oby tylko właściciel się zgodził na to!!! Może ktoś Cezara zobaczy i się zakocha...

Posted

Trzymam ogromnie kciuki!!! Oby facet nie robił problemów, bo nie dosć ze nic nie robi dla swojego psa to jeszcze by mu odebrał największą szanse?! oby nie...................

Posted

oby, jutro będę do niego dzwoniła i postaram się go przekonać. Bo wiecie jak to nieraz na wsi - a co ludzie powiedzą...:angryy:

Posted

Któraś ciotka (chyba wiem która;) DZIĘKUJĘ!!!) dała cezarka dzisiaj do programu radiowego:p Było kilka telefonów, niestety... ludzi przerażała odległość, nawet jak mówiłam, że można zorganizować transport.

Posted

Edi100 napisał(a):
Zgodził się facet?

TAK, tylko dziennikarka nie zadzwoniła... ale mam nadzieję, że zadzwoni w poniedziałek!