Ad@ Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Agata_Roki']Śliczny jak każdy Rokuś :evil_lol: wiem twoj Rokus tez jest przesliczny:loveu: tak Iza u nas jest bardzo zimno i wjeje straszny wiatr, ale mimo tego wybralismy sie na wycieczke,niestety bez Rokusia:-(.Najpierew pojechalismy w gory ale byla straszna mgla i nie bylo nic widac,wiec pojechalismy nad morze. Kilka zdjec z nad morza: nie moglam sie powstrzymac i musialam dac te zdjecia:diabloti:Morze bylo bardzo wzburzone i fale byly pzrepiekne. Quote
Ad@ Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 kolejna porcja fotek fal: pozniej pojechalismy do Dublina do phenix parku zobaczyc jelenie. dobra koncze juz z tymi zdjeciami. pozniej dam fotki Rockiego bo to w koncu jego galerja pozdro dla wszystkich Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jakie sliczne widoczki, ile duzo jeleni Quote
Ad@ Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Jakie sliczne widoczki, ile duzo jelenino widoczki byly sliczne,tylko pogody nie bylo ladnej:-(.To bylo tylko jedno stadko jeleni po drugiej stronie bylo jeszcze drugie.kiedy sie cieplo zrobi??? fotki Rockiego: Pobaw sie ze mna!! Zmezcylem sie po spacerku. Rocky spi na poduszce dekoracyjnej ,glowe polozyl na kocu a jest przykryty swojim recznikiem ,ma go od pierwszego dnia u nas dlatego jest taki poniszczony:diabloti: Quote
dagusiek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Te zdjęcia fali są boskie:crazyeye: Ale z Rockiego śpioch, ale jaki słodki śpioch:loveu: Quote
Ad@ Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='dagusiek']Te zdjęcia fali są boskie:crazyeye: Ale z Rockiego śpioch, ale jaki słodki śpioch:loveu: No slodki z niego spioch ale musi sie duzo wybiegac zeby spal. piękny pies:loveu: dziekuje Quote
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Hejka A u mnie dzis nawet ladna pogoda byla Quote
Ad@ Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 u nas tez dzis sloneczko swieci zdjecia pod wieczor wstawie Quote
Ad@ Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 zdjecia: koniec ,jutra beda nowe. pozdrawiam wszystkich serdecznie. Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hejka O widze, ze kolejny peisek co lubi na oknie siedziec a raczej na parapecie Quote
Ad@ Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka O widze, ze kolejny peisek co lubi na oknie siedziec a raczej na parapecie no Rockus uwielbia na parapecie siedziec:) Nowe zdjęcia super;-) dzieki Sliczne...czekam na nowe;-) dzieki ,nowe dam pod wieczor pozdrawiam wszystkich serdecznie wieczorem nowe fotki! Quote
M&T Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 hej! Przybywam znowu po mojej długiej nieobecności! :D nadrobiłam wszystkie zaległości, nowe fotki są super, ale żądam więcej!! xD Quote
Ad@ Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 M&T aty gdzie sie podziewalas???? sorki ale dzisiaj juz zadnych fotek nie wstawie beda jutro obiecuje teraz juz ide spac dobranoc Quote
M&T Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ad@ napisał(a):M&T aty gdzie sie podziewalas???? sorki ale dzisiaj juz zadnych fotek nie wstawie beda jutro obiecuje teraz juz ide spac dobranoc przecież pisałam u siebie w galerii, że jade do Szwecji!!! :P i dzisiaj dopiero wróciłam :) No, to czekam na nowe fotki i dobranoc :* Quote
aneta_zyleta Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 czekam na fotki;) pogłaszcz Rockiego ode mnie:loveu: Quote
Ad@ Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 M&T a no tak,skleroze mam i to chyba dlatego:cool3: aneta_zyleta Rokus wyglaskany:lol: a teraz fotki: wiem ze jakosc jest okropna ,ale Rocky caly czas sie ruszal. Quote
Ad@ Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 c.d fotek: Kurcze nie da sie tego ugrysc:evil_lol: Quote
Recommended Posts