emilia2280 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dziéki za cierpliwosc, tak to jest jak sié skacze po 120 wátkach dziennie :oops: Podtrzymujé oczywiscie moja propozycjé, choc 100zl to tylko czésc tego kosztu. Mam nadziejé ze chociaz po 10zl ludzie sié dolozá. Poprosze tylko o detale konta na pw, jesli nie ma ich w 1-szym poscie. Quote
jusstyna85 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='emilia2280']Dziéki za cierpliwosc, tak to jest jak sié skacze po 120 wátkach dziennie :oops: Podtrzymujé oczywiscie moja propozycjé, choc 100zl to tylko czésc tego kosztu. Mam nadziejé ze chociaz po 10zl ludzie sié dolozá. Poprosze tylko o detale konta na pw, jesli nie ma ich w 1-szym poscie.[/quote] Bardzo Ci dziękuję :) Quote
jusstyna85 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Jutro ok 11 -13 00 psiaki wyjeżdżają :) Quote
patch75 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 3mamy kciuki, zeby wszystko sie udalo, zeby ansze psiaki dojechaly spokojnie;) a ten pies jest strasznie chudy, jak dlugo w schronie? badania mial robione? Quote
maggiejan Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 O której godzinie będzie transport na trasie Poznań-Katowice? Quote
jusstyna85 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='maggiejan']O której godzinie będzie transport na trasie Poznań-Katowice?[/quote] nie będzie tego transportu... psiaki z Rudy i psiak z Zabrza tylko jadą.Z Zabrza do Sopotu, a z Rudy przed Łódź Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Psiaki już na miejscu :) Za jednym z nich potencjalna właścicielka przyjechała kilkadziesiąt km, żeby się upewnić, czy to na pewno ten. A trzeba było między łapy spojrzeć - moje przyjechały bez 00, a jej psina z ;) Za fatygę dostaliśmy 20 zł, które przelewam niniejszym na konto podane przez Justynę. Apsik i Ramzes - piękności jakich mało i takie przytulaśne, że brak słów - bo po sedalinie - obie z sąsiadką mogłyśmy je poprzytulać i wycałować, bo były półprzytomne i rozkoszne. Teraz śpią w kotłowni obok pieca w ciepełku i czekają, aż przyjedzie brat sąsiadki, żeby je zabrać - jednego do siebie, jednego dla mamy. Umowy będą dziś podpisane i powędrują do Justyny pocztą. Tym samym transportem jedzie jeszcze do Sopotu ślepaczek - kochany jak nie wiem i cosik po drodze będzie dobierane. Super akcja, tyle psów znalazło dom. Quote
jusstyna85 Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Wygląda na to, że sprawa załatwiona...:) Ja serdecznie dziękuję Czarodziejce za danie szansy akurat tym psiakom i za cierpliwość...:) Emilii za kwestie finansowe Drakuli i jego żonie za transport Pani Jolancie,która jak zwykle pomogła finansowo i...wszystkim osobom,które pomogły i odwiedziły wątek... Byłam w kropce z tym psiakiem wrzuconym do śmietnika.Naprawde bardzo WSZYSTKIM dziękuje... Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Draculi należą się szczególne podziękowania, bo dotarł do mnie ledwo żyw. A tu jeszcze kawał drogi przed nim... Tyle psów dzięki niemu pojechało do domów. Dracula - dzięki! Quote
elik Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Super mega akcja :multi: Nie moge sie "doczytać", czy pieniądze na transport już zostały zebrane w całości. Prosze o info :lol: Quote
Mysia_ Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Czarodziejka']Draculi należą się szczególne podziękowania, bo dotarł do mnie ledwo żyw. A tu jeszcze kawał drogi przed nim... Tyle psów dzięki niemu pojechało do domów. Dracula - dzięki![/quote] w końcu wyruszył w trasę o 3 rano! :shake: Wspaniale, że są tacy ludzie ;) Bardzo dziękujemy! :loveu: Quote
jusstyna85 Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='elik']Super mega akcja :multi: Nie moge sie "doczytać", czy pieniądze na transport już zostały zebrane w całości. Prosze o info :lol:[/quote] Nie do końca.... Quote
jusstyna85 Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Mysia_']w końcu wyruszył w trasę o 3 rano! :shake: Wspaniale, że są tacy ludzie ;) Bardzo dziękujemy! :loveu:[/quote] ja dołączam się... Drakulo jesteśmy Twoimi dłużniczkami :) Quote
elik Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jusstyna85 napisał(a):Nie do końca.... Ile brakuje i na jakie konto można wpłacić ? Quote
jusstyna85 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 elik napisał(a):Ile brakuje i na jakie konto można wpłacić ? W zasadzie brakuje 65 zł do transportu,każda złotówka na wage złota...:) Quote
emilia2280 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Justyna, tyle brakuje z tych 450 zl za 3 psy? Quote
jusstyna85 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 emilia2280 napisał(a):Justyna, tyle brakuje z tych 450 zl za 3 psy? To jest taK; za wykup psów ze wchronu-150 zł transport 160 zł za te 3 psiaki byliśmy winni tylko 160 zł, Mysia za swojego zapłaciła, Wychodzi za wszystko 310 zł Od kochanej Emilii dostałam dzisiaj 95 zł, reszte dostałam od Pani Jolanty i sama dołożyłam.Pani Jolanta tak bardzo pomaga,a mnie już jest tak głupio :( będę starała sie spłącić wszystko w ratach,dlatego gdyby ktoś miał ochote dołożyć sie,to byłoby naprawde nieźle :) Quote
Recommended Posts