Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziéki za cierpliwosc, tak to jest jak sié skacze po 120 wátkach dziennie :oops:

Podtrzymujé oczywiscie moja propozycjé, choc 100zl to tylko czésc tego kosztu. Mam nadziejé ze chociaz po 10zl ludzie sié dolozá.
Poprosze tylko o detale konta na pw, jesli nie ma ich w 1-szym poscie.

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']Dziéki za cierpliwosc, tak to jest jak sié skacze po 120 wátkach dziennie :oops:

Podtrzymujé oczywiscie moja propozycjé, choc 100zl to tylko czésc tego kosztu. Mam nadziejé ze chociaz po 10zl ludzie sié dolozá.
Poprosze tylko o detale konta na pw, jesli nie ma ich w 1-szym poscie.[/quote]

Bardzo Ci dziękuję :)

Posted

[quote name='maggiejan']O której godzinie będzie transport na trasie Poznań-Katowice?[/quote]

nie będzie tego transportu... psiaki z Rudy i psiak z Zabrza tylko jadą.Z Zabrza do Sopotu, a z Rudy przed Łódź

Posted

Psiaki już na miejscu :)
Za jednym z nich potencjalna właścicielka przyjechała kilkadziesiąt km, żeby się upewnić, czy to na pewno ten. A trzeba było między łapy spojrzeć - moje przyjechały bez 00, a jej psina z ;)
Za fatygę dostaliśmy 20 zł, które przelewam niniejszym na konto podane przez Justynę.
Apsik i Ramzes - piękności jakich mało i takie przytulaśne, że brak słów - bo po sedalinie - obie z sąsiadką mogłyśmy je poprzytulać i wycałować, bo były półprzytomne i rozkoszne.
Teraz śpią w kotłowni obok pieca w ciepełku i czekają, aż przyjedzie brat sąsiadki, żeby je zabrać - jednego do siebie, jednego dla mamy.
Umowy będą dziś podpisane i powędrują do Justyny pocztą.
Tym samym transportem jedzie jeszcze do Sopotu ślepaczek - kochany jak nie wiem i cosik po drodze będzie dobierane. Super akcja, tyle psów znalazło dom.

Posted

Wygląda na to, że sprawa załatwiona...:)

Ja serdecznie dziękuję Czarodziejce za danie szansy akurat tym psiakom i za cierpliwość...:)

Emilii za kwestie finansowe
Drakuli i jego żonie za transport
Pani Jolancie,która jak zwykle pomogła finansowo
i...wszystkim osobom,które pomogły i odwiedziły wątek...

Byłam w kropce z tym psiakiem wrzuconym do śmietnika.Naprawde bardzo WSZYSTKIM dziękuje...

Posted

Super mega akcja :multi:
Nie moge sie "doczytać", czy pieniądze na transport już zostały zebrane w całości. Prosze o info :lol:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Draculi należą się szczególne podziękowania, bo dotarł do mnie ledwo żyw. A tu jeszcze kawał drogi przed nim...
Tyle psów dzięki niemu pojechało do domów.
Dracula - dzięki![/quote]

w końcu wyruszył w trasę o 3 rano! :shake:
Wspaniale, że są tacy ludzie ;)
Bardzo dziękujemy! :loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']w końcu wyruszył w trasę o 3 rano! :shake:
Wspaniale, że są tacy ludzie ;)
Bardzo dziękujemy! :loveu:[/quote]
ja dołączam się... Drakulo jesteśmy Twoimi dłużniczkami :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
Justyna, tyle brakuje z tych 450 zl za 3 psy?

To jest taK;
za wykup psów ze wchronu-150 zł
transport 160 zł
za te 3 psiaki byliśmy winni tylko 160 zł, Mysia za swojego zapłaciła,

Wychodzi za wszystko 310 zł

Od kochanej Emilii dostałam dzisiaj 95 zł, reszte dostałam od Pani Jolanty i sama dołożyłam.Pani Jolanta tak bardzo pomaga,a mnie już jest tak głupio :( będę starała sie spłącić wszystko w ratach,dlatego gdyby ktoś miał ochote dołożyć sie,to byłoby naprawde nieźle :)