AgaG Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 najeżdzasz myszką na banerek u kogoś i klikasz żeby sie zrobił niebieski, wredydajesz ctrC a potem wchodzisz w panel uzytkownika, tam masz dział edytuj podpis i najeżdzasz myszką i dajesz ctrV i już jest Quote
ewu Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Biedne kochane malenstwo...Przejrzałam cały wątek i nie znalazłam nr konta-może przeoczyłam.Czy mogę prosić o dane na PW-chciałabym się dorzucić dla Dudusia. Quote
missieek Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Dudek dzis juz troszke lepiej, chyba grypa odpuszcza.... Quote
Edi100 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 missieek napisał(a):Dudek dzis juz troszke lepiej, chyba grypa odpuszcza.... Zdrowiej Maleńki! Quote
madziorna Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dudusiu, hopaj na pierwszą stronkę... :Dog_run: Quote
catalina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 hej, ja tu nowa, z miau przychodze, mam kilka pytan, przepraszam, jesli odpowiedzi juz gdzies sie pojawily ale nie przeczytalam calego watku. pytanie 1. jak wielkosciowo przedstawia sie obecnie Dudek i jaki duzy bedzie? 2. jak bedzie reagowal na koty, mam ich 7, sa przyjacielskie ale psow nie znaja. 3. gdzie obecnie Dudek przebywa? 4. ja jestem z Krakowa, czy istnialaby ewentualnosc przywiezienia go w pt abysmy sie wszyscy zapoznali? ja jeszcze sie nie zdecydowalam bo musze to przemyslec na wszystkie strony, uwazam , ze adopcja zwierzecia wymaga wielkiej odpowiedzialnosci i 100% pewnosci, a poniewaz psiura nigdy nie mialam to tym bardziej. natomiast chetnie bym go poznala i kicie pewnie tez.u kogo przebywa Dudek? Quote
basiapron Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Mam nadzieję że podbije Twoje serce,jest tego wart!!! Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Catalina Duduś jest niedaleko Ciebie bo w Bukownie - czyli jakieś 30 km od Krakowa :cool3: missieek na pewno się odezwie jak nie dzisiaj to jutro i odpowie Ci na pytania, jedyne co ja mogę powiedzieć to Duduś na pewno toleruje koty :loveu: teraz waży około 2,5 kg - chyba że już przybrał :razz: Quote
catalina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 super, czekam zatem na wiesci, pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts