Jump to content
Dogomania

Duduś SZKIELECIK BEZ STOPY oddany przez cataline! ale ma LEPSZY DOM.... :)

Recommended Posts

Posted

najeżdzasz myszką na banerek u kogoś i klikasz żeby sie zrobił niebieski, wredydajesz ctrC a potem wchodzisz w panel uzytkownika, tam masz dział edytuj podpis i najeżdzasz myszką i dajesz ctrV i już jest

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedne kochane malenstwo...Przejrzałam cały wątek i nie znalazłam nr konta-może przeoczyłam.Czy mogę prosić o dane na PW-chciałabym się dorzucić dla Dudusia.

Posted

hej, ja tu nowa, z miau przychodze, mam kilka pytan, przepraszam, jesli odpowiedzi juz gdzies sie pojawily ale nie przeczytalam calego watku. pytanie 1. jak wielkosciowo przedstawia sie obecnie Dudek i jaki duzy bedzie? 2. jak bedzie reagowal na koty, mam ich 7, sa przyjacielskie ale psow nie znaja. 3. gdzie obecnie Dudek przebywa? 4. ja jestem z Krakowa, czy istnialaby ewentualnosc przywiezienia go w pt abysmy sie wszyscy zapoznali? ja jeszcze sie nie zdecydowalam bo musze to przemyslec na wszystkie strony, uwazam , ze adopcja zwierzecia wymaga wielkiej odpowiedzialnosci i 100% pewnosci, a poniewaz psiura nigdy nie mialam to tym bardziej. natomiast chetnie bym go poznala i kicie pewnie tez.u kogo przebywa Dudek?

Posted

Catalina Duduś jest niedaleko Ciebie bo w Bukownie - czyli jakieś 30 km od Krakowa :cool3:

missieek na pewno się odezwie jak nie dzisiaj to jutro i odpowie Ci na pytania, jedyne co ja mogę powiedzieć to Duduś na pewno toleruje koty :loveu: teraz waży około 2,5 kg - chyba że już przybrał :razz: