missieek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 .........DUDUŚ.......... Duduś nie ma stopy. Poza tym jest bardzo wychudzony, słaby. Jest szczeniakiem, ma ok 3 miesiący, a tyle już przeżył... Jest kochanym, słodkim dzieckiem, bardzo towarzyskim w stosunku do człowieka i innych zwierząt. Nie wiadomo dlaczego stracił stópkę. Jego historia nie jest znana. Szuka domu gdzie będzie kochany pomimo kalectwa! na fotkach jest bialy od zasypki na pchly takie mam lapki troszke obdarte od chodzenia Quote
fizia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Tyle psiaków bez łapki świetnie sobie radzi z chodzeniem - oby i temu maluchowi sie udało i znalazł super Domek! Quote
missieek Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 basia0607 napisał(a):Gdzie jest piesek ? malopolska, zapchany po brzegi DT Quote
malawaszka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 o rany maleństwo trzymaj się i zdrowiej skarbeczku Quote
lolka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 no cudaczek:loveu:.... widać że ma poraniony ten"kikutek".....chyba jakiś bucik by sie przydał;) Quote
lolka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ja mogę wystawić allegro .......tylko proszę którąś utalentowaną dogomanke o piękny tekst.........MAJGA jest w tym dobra ale już boje sie ją kolejny raz prosić:oops: Quote
lolka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 rozbroił mnie ten Duduś całkowicie:loveu::loveu::loveu:........nie mogę sie na Niego napatrzeć mam tylko nadzieję,że nie czeka na domek w schronisku tylko grzeje dooopke w ciepłym domku?!?! Quote
Jola_K Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 okaleczone malenstwo :( faktycznie chodzac obciera kikutka.. jest jakis sposob na zabezpieczenie lapki przed otarciami? Quote
swan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 on rozumiem staje na tą łapkę? dlatego poraniona? może faktycznie buciki? może zafundować butka? Quote
lolka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ja mogę zostać sponsorką bucika:cool3: od PRADY oczywiście:lol: Quote
missieek Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 nie jest to swieze obdarcie w chwili obecnej niewiele sie porusza bo jest slaby jesli ten maly organizm da rade z wszystkim co sie do niego przyplatalo (ma biegunke, katar, kaszel) to bedziemy myslec o buciku od wczoraj warunki mu sie bardzo zmienily juz nie jest pozostawiony sam sobie dostal surowice, jest na antybiotyku ale czy da rade to sie okaze :roll: Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 o mój ...........takie Maleństwo ...:shake:...ale jest cudny :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ale biedna malizna :shake: Aż człowiek nie może zrozumieć dlaczego taka malotka musi tak cierpieć????? Dajcie informację jak można mu pomóc:p Quote
betel Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Biedny mały Duduś, niestety trudno mu będzie odbyć "podróż za jeden uśmiech" - tyle nieszcześcia w takim małym ciałku:-( Quote
Perfi Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 co z ta lapka? lekarz go widzial? jak mu mozna ulzyc zeby sobie jej nie obcieral? :( Quote
Recommended Posts