Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I to ma być zasikane podwórko :crazyeye: Żartujesz sobie ze mnie - najnormalniejsze w świecie krzaczyska, kamiorki i udeptane trawiszcze, a Amelka ślicznościowa panna :loveu:

Ciekawe czy Lavinia zrobiła dzisiaj Vivuni zdjęcia :razz:

Posted

Neris napisał(a):
Tak ładnie a ona w lecznicy, a mogłaby z własnym panem szaleć po parku...

Tjjja - ciekawe KTO wtedy Pulpeta by karmił :evil_lol: A poza tym pomimo lekkiego znudzenia macierzyństwem Vivunia spacerki uskutecznia króciuteńkie, a z tymi szaleństwami to też niezbyt chętna jest:cool3:.
Acha podobno w sobotnim Teleexpresie Vivunia z Pulpetem była, ale bez komentarza że domu szuka - chociaż wetki o taki komentarz prosiły:oops:

I jeszcze jedno - nóżka Pulpeta w najlepszym porządku :loveu:

Posted

Właśnie to samo miałam napisać, tylko bardziej dosadnie. I co to znaczy: tylko Lemoniada?:crazyeye: Lemoniada!:evil_lol:

Ciotki, postarajcie się bardziej! Znajomych informatyków pogońcie albo coś

Posted

To ja proszę sobie ten net poprawić i Vivunię i Pulpecika obejrzeć, bo słodkości wielkie :diabloti:

Lemoniada - oczywiście, że Ty to AŻ, ale TYLKO bo jedna jedyna się zachwyciłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Lemoniada']Kupuję to tłumaczenie;)
Vivunia jest aaach!! i ooooch!!:loveu: Jezu, ja się w niej zakochałam...

Lemoniada - skoro tak to trzeba pewne osoby przekonać i zabierać Vivunię :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra59']Lemoniada - skoro tak to trzeba pewne osoby przekonać i zabierać Vivunię :diabloti:
Pewne osoby to i tak pikuś przy moim Mocusiu i Kropce - oni są nieprzekonywalni:oops: A poza tym nie wyrobiłabym finansowo, mogę jedynie zazdrościć przyszłym właścicielom Vivuni ze szczerego serca:shake:

Posted

Nikt Vivuni i Pulpecika dzisiaj nie odwiedził, jak tak można :angryy:

A dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani, że jest zainteresowana adopcją Vivuni. Jak dowiedziała się, że jest też Pulpecik zaoferowała domek również dla szczeniora :loveu: Ale powiedziałam jej, że szczeniak domek już ma.
Jest jeden problem - potencjalny domek Vivuni to okolice Krakowa, a konkretnie Brzeska - miejscowość Gnojnik. Dom z ogrodem, tylko jak to sprawdzić?????? Ja kompletnie nie mam doświadczenia w psich adopcjach i jak sprawdza się potencjalne domki. A dziewczyny w lecznicy powiedziały, że tylko do super dobrego domku Vivunię wydadzą - i bądź tu mądry :diabloti:

Posted

Ja już widzę jak lecznica "wydaje" niewysterylizowaną Vivunię :evil_lol: Przypuszczam, że najchętniej to lecznica (w osobie oddelegowanego przedstawiaciela) sama by zrobiła wizytę przedadopcyjną. Vivunia jest tak reklamowana wszystkim klientom lecznicy, bo najlepszym rozwiązaniem byłby domek znajomy, domek który dalej przyprowadzałby Vivunię do lecznicy :diabloti: