Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo przepraszam :oops:, ale ostatnio wszystko sie na mnie wali w tempie straszliwym. Już nie bardzo wiem w co ręce wsadzić :angryy:
Co do Vivuni - wizyty przedadopcyjnej w lecznicy dzisiaj nie było. Jesteśmy z Panią umówione na czwartek (no bo różne obowiązki obie mamy:oops:).
A wcześniej o mało nie zeszłam z tego świata ze stresu - mój stary telefon komórkowy odmówił współpracy i numeru telefonu do domku potencjalnego NIE BYŁO:diabloti: Pozostałe numery telefonów też szlag trafił - te do tych pozostałych domków też :-(:-(:-( Jak widać, jednak straciłam te potencjalne domki :oops: - jednak jestem pewna że i jeden i drugi domek będzie szukał psich bidoków. Tylko tyle pozostaje mi na pocieszenie - przepraszam bardzo, że nawaliłam :-(

Posted

Telefon nawalił, nie Ty, więc się nie przejmuj. Też przydałoby mi się wymienić własnego rupiecia i widziałam nawet tu nokię na bazarku, ale groszem nie śmierdzę więc nic z tego:oops:
Czekamy na czwartek z niecierpliwością! Ale się państwu poszczęści jeśli to oni dostaną Vivunię:cool3:

Posted

Rewelacyjne zdjęcie!!! Beka, no po prostu nie mam słów, dziękujemy!!!:loveu::Rose:
A czwartek jest dla mnie podwójnie ważnym dniem - i ze względu na Vivunię, i ze względu na moją przyszłość. Właśnie się piecze moje pożegnalne ciasto, jutro składam wypowiedzenie w obecnej firmie, a od czwartku już chcą mnie widzieć w nowej. Aaaaa... Ale mam stresa:oops: Będę robić rzeczy niby nie trudne, ale nie miałam z nimi nigdy wcześniej do czynienia, boję się i koniec:oops:

Posted

[quote name='beka']Byłam w lecznicy z moja sunia. Widziłam Vivę. Superancka sunia. Mam nadzieje że dom juz blisko....

Beka - to chyba w przedpokojach byłaś przyjmowana :diabloti: No bo normalnie to panienki czyli Vivunia i Pulpecik to w piernatach a nie na gołej podłodze leżą ;)
Zdjęcie przepięknościowe :loveu: DZIĘKI :loveu::loveu:

Posted

Wizyty nie było :oops: Dziecko się rozchorowało i Pani nie mogła się z domu na dłużej ruszyć. W sobotę rano jadę po Panią (przy okazji dom zobaczę :diabloti:) i JEDZIEMY PO VIVĘ:loveu:
A Viva narozrabiała - chciała "zagryźć" małą suczkę, która była z wizytą w lecznicy :roll: Na szczęście krzywdy żadnej suni Viva nie zrobiła, ale połowa personelu lecznicy na Vivę "obrażona" jest i biedna Vivunia uwiązana teraz jest :cool1:
A w lecznicy pojawiła się prześliczna sunia z trzema szczeniaczkami - szczeniaczki do mamy kompletnie nie podobne i bardzo tłuściutkie, a mama bardzo zabiedzona. Ciekawe czy psiaki mają wątek na dogo?