Neris Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Masz babo placek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106571&page=12 Quote
Aleksandra59 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 I to ma być zasikane podwórko :crazyeye: Żartujesz sobie ze mnie - najnormalniejsze w świecie krzaczyska, kamiorki i udeptane trawiszcze, a Amelka ślicznościowa panna :loveu: Ciekawe czy Lavinia zrobiła dzisiaj Vivuni zdjęcia :razz: Quote
Neris Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 To mi dziołcho podbij czasami, bo wątek umarty prawie! Quote
Agnie Koty Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pozdrawiam wszystkich w ten wiosenny dzień... Jakies zainteresowanie Vivą? Quote
Neris Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Tak ładnie a ona w lecznicy, a mogłaby z własnym panem szaleć po parku... Quote
Lemoniada Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jak Lavinia przyjdzie z fotkami to niech się przy okazji pochwali, czy trafiła tam, gdzie chciała trafić;) Quote
Aleksandra59 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Neris napisał(a):Tak ładnie a ona w lecznicy, a mogłaby z własnym panem szaleć po parku... Tjjja - ciekawe KTO wtedy Pulpeta by karmił :evil_lol: A poza tym pomimo lekkiego znudzenia macierzyństwem Vivunia spacerki uskutecznia króciuteńkie, a z tymi szaleństwami to też niezbyt chętna jest:cool3:. Acha podobno w sobotnim Teleexpresie Vivunia z Pulpetem była, ale bez komentarza że domu szuka - chociaż wetki o taki komentarz prosiły:oops: I jeszcze jedno - nóżka Pulpeta w najlepszym porządku :loveu: Quote
Aleksandra59 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 To jest link do sobotniego Teleexpresu: http://www.itvp.pl/player.html?mode=0&channel=452&video_id=33429 Vivunia z Pulpetem pojawia się w zajawkach, a potem pod koniec programu - temat związany z czipowaniem psów, wypowiada się p. Monika opiekująca się Vivunią i Pulpetem :loveu: W tle pojawiają się różne psiaki, a raz Vivunia - cecha charkterystyczna - czerwona obroża :diabloti: Quote
Lemoniada Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Aaaaaaaa!! Ona jest cudowna, powinna zawodowo występować w reklamówkach i spotach:loveu: Vivuniu, gwiazdeczko nasza, wróże Ci domek najwspanialszy pod słońcem! Quote
Aleksandra59 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A ja myślałam, że całe dogo pełne zachwytu będzie że Vivunia i i Pulpecik tacy telewizyjni - a tu tylko Lemoniada :placz: Quote
Villemo Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A mnie się link otworzyć nie chce... Przydałby się sponsor szybszego neta ;) Quote
Lemoniada Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Właśnie to samo miałam napisać, tylko bardziej dosadnie. I co to znaczy: tylko Lemoniada?:crazyeye: AŻ Lemoniada!:evil_lol: Ciotki, postarajcie się bardziej! Znajomych informatyków pogońcie albo coś Quote
Aleksandra59 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 To ja proszę sobie ten net poprawić i Vivunię i Pulpecika obejrzeć, bo słodkości wielkie :diabloti: Lemoniada - oczywiście, że Ty to AŻ, ale TYLKO bo jedna jedyna się zachwyciłaś :evil_lol: Quote
Neris Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ja nie poprawię bo mieszkam na zadupiu i tu nie da się poprowadzić kabla... Quote
Lemoniada Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Kupuję to tłumaczenie;) Vivunia jest aaach!! i ooooch!!:loveu: Jezu, ja się w niej zakochałam... Quote
Aleksandra59 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Lemoniada']Kupuję to tłumaczenie;) Vivunia jest aaach!! i ooooch!!:loveu: Jezu, ja się w niej zakochałam... Lemoniada - skoro tak to trzeba pewne osoby przekonać i zabierać Vivunię :diabloti: Quote
Lemoniada Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Aleksandra59']Lemoniada - skoro tak to trzeba pewne osoby przekonać i zabierać Vivunię :diabloti: Pewne osoby to i tak pikuś przy moim Mocusiu i Kropce - oni są nieprzekonywalni:oops: A poza tym nie wyrobiłabym finansowo, mogę jedynie zazdrościć przyszłym właścicielom Vivuni ze szczerego serca:shake: Quote
Aleksandra59 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 O cholerka - to po prostu fatalnie :roll: że Twoje zwierzaki nie dadzą się przekonać do Vivuni. Z finansami jakos by się udało zadziałać. Quote
Aleksandra59 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nikt Vivuni i Pulpecika dzisiaj nie odwiedził, jak tak można :angryy: A dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani, że jest zainteresowana adopcją Vivuni. Jak dowiedziała się, że jest też Pulpecik zaoferowała domek również dla szczeniora :loveu: Ale powiedziałam jej, że szczeniak domek już ma. Jest jeden problem - potencjalny domek Vivuni to okolice Krakowa, a konkretnie Brzeska - miejscowość Gnojnik. Dom z ogrodem, tylko jak to sprawdzić?????? Ja kompletnie nie mam doświadczenia w psich adopcjach i jak sprawdza się potencjalne domki. A dziewczyny w lecznicy powiedziały, że tylko do super dobrego domku Vivunię wydadzą - i bądź tu mądry :diabloti: Quote
Villemo Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dogomaniaczki na pewno pomogą!! Tylko wiesz... na wieś to ja jednak bym ostrożnie... Quote
Agnie Koty Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Villemo, nie dramatyzuj. :evil_lol:U nas np., okoliczne wsie to same wypasione domy z ogrodami, :lol: Quote
Neris Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Trzeba zrobić kontrolę przedadopcyjną i już! I dziołszkę oddać tylko wysterylizowaną... Quote
Aleksandra59 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ja już widzę jak lecznica "wydaje" niewysterylizowaną Vivunię :evil_lol: Przypuszczam, że najchętniej to lecznica (w osobie oddelegowanego przedstawiaciela) sama by zrobiła wizytę przedadopcyjną. Vivunia jest tak reklamowana wszystkim klientom lecznicy, bo najlepszym rozwiązaniem byłby domek znajomy, domek który dalej przyprowadzałby Vivunię do lecznicy :diabloti: Quote
Recommended Posts