Aleksandra59 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='lavinia']a ja mam dla was niespodziankę :loveu::loveu: ładna niespodzianka ?? Lavinia, piękna niespodzianka :loveu::loveu::loveu::loveu: A z Pulpeta niezły tłuścioch się robi i rośnie jak na drożdzach :evil_lol: No i wreszcie doskonałe zdjęcia Pulpet ma, a nie takie fatalne jak ja robię:oops: Szkoda, że Vivuni Lavinia zdjęć nie zrobiłaś;), wreszcie suniak miałby fajne ogłoszenia. A na kogo dzisiaj Vivunia szczekała :lol: Quote
Aleksandra59 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Villemo napisał(a):A jaki błyszczący ten Pulpecik!! Chyba dobrze karmiony ;) Kupiłam Vivuni specjalną karme dla szczeniorów i karmiacych mam. Na razie 2 kg, w przyszłym tygodniu ma trafić 10 kg ;) Quote
Neris Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Tłuścioch jest piękny! Szkoda, że mam tak daleko, podjechałąbym zrobić zdjęcia... Quote
lavinia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Nie zrobiłam fotki Vivie, bo jak cykałam malucha to Gizmo plątał mi sie pod nogami i podskakiwał i Viva miała ochotę go zjeść, więc musiałam szybko łapać aniołka ( tzn Gizmo ) pod pachę i zmykać do kanciapki :loveu: spróbuję jutro zrobić jej jakąś elegancką fotkę Quote
Lemoniada Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Pulpet jest niesamowity:loveu: I wcale nie wygląda wielkościowo na yorka, ale może tak mi się zdaje, nie widziałam:oops: Lavinio, ale zrobisz następnym razem fotkę Vivuni? To moja ulubienica... Quote
pidzej Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Napiszcie o zmianę tytułu do Maupy4. Można też poprosić by przekleić do pierwszego postu zdjęcia, są na str. 18 i 19. Quote
Neris Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A Aleksandra nie może zmienić tytułu? Chyba może, co? Quote
Lemoniada Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Nie może, bo wątek założyła na jej prośbę Gamoń. Dobry pomysł z umieszczeniem zdjęć w pierwszym poście. Quote
Maupa4 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='pidzej']Napiszcie o zmianę tytułu do Maupy4. Można też poprosić by przekleić do pierwszego postu zdjęcia, są na str. 18 i 19. To jaki ma byc tytuł ? Maupa chętnie zmieni ... Quote
Lemoniada Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Neris napisał(a):Aj, ja gapa i tyle... :oops: Przy takiej ilości footer jaką masz Ty, Nerisku, to ja bym nie pamiętała jak się nazywam:lol: Quote
Neris Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Aleksandra telefonicznie przekazała tytuł: Viva z lecznicy - szczeniaczek ma dom, ona ciągle czeka Quote
Neris Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ja wiem jak się nazywam, ale jak pojechałam z GDGT do Ary i nam z magazynu wywieźli dwa ogromne wózki karm i żwirków, a ja to dzielnie pakowałam do samochodu GDGT to ona miała dziwną minę... i NIE WIEM dlaczego :oops:. Lavinio, jeżeli nie dasz rady zrobić zdjęć Vivuni to ja postaram się w poniedziałek podjechać - ale nie gwarantuję że dam radę. Quote
Aleksandra59 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No proszę, tylko na chwilkę zajmę się czymś innym (tzn. jestem na miau) - a tu taki ruch :loveu: Neris - kobito, czy Ty nie masz na co wydawać kasy tylko na benzynę żeby przejechać taki kawał drogi coby zdjęcia Vivie zrobić :roll: Oszalała, no po prostu oszalała :shake: To ja chyba pójdę do tego okulisty i zrobię sobie te okulary, żeby zdjęcia lepiej wychodziły :evil_lol: Wiek nie ten i wzrok nie ten - i pewnie stąd te fatalne zdjęcia, ja po prostu widzę inaczej niż mój aparat :diabloti: Dziękuję bardzo za zmianę tytułu wątku, ja co prawda troszeczkę inaczej proponowałam, ale wersja zmodyfikowana przez Neris zdecydowanie lepsiejsza :evil_lol: Quote
Aleksandra59 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Neris napisał(a):Jaką benzynę, kobito, ja nie mam auta! :oops::oops::oops::oops: No to na bilety ;), prawie na jedno wychodzi, komunikacja w W-wie droga przecież jest, nie mam racji :diabloti: Quote
lavinia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Neris, ja jestem w lecznicy codziennie, więc problemu z fotkami nie bedzie. Miałam je zrobic juz wcześniej, ale Gizmo nie pozwalał :cool3:, bo on tak się cieszy i skacze i generalnie stara się zwrócić na siebie uwagę, ze trzeba miec cały czas oczy naokoło głowy i 4 pary rąk :loveu: dziś może cyknę Vivę, albo jutro, zobaczymy w jakim panna będzie nastroju ;) Quote
Villemo Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Vivunia!! Przydałyby się nowe wieści... No wszystko, wszystko mnie interesuje ;) Quote
Lemoniada Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jako pierwsza odwiedzam dziś Vivunię:) Ola, ona miała ździebko naderwaną dolną powiekę u lewego oczka, zagoiło się to już? Quote
Aleksandra59 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Lemoniada napisał(a):Jako pierwsza odwiedzam dziś Vivunię:) Ola, ona miała ździebko naderwaną dolną powiekę u lewego oczka, zagoiło się to już? Lemoniadko - oczko ok, chociaż jeszcze w ubiegłym tygodniu Vivunia kropelki miała aplikowane. Byłam dzisiaj w lecznicy, ale Vivunia była świeżo po spacerze to nawet do niej nie zaglądałam - ona jednak źle na mnie reaguje, to po co suniaka niepotrzebnie stresować. Ale zgodnie z relacją wetki, Vivunia trochę już macierzyństwem zmęczona i innego, a nie tylko Pulpetowego towarzystwa coraz bardziej szuka :diabloti: Quote
Aleksandra59 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Chodzi to dogo dzisiaj powolniasto straszliwie i pewnie dlatego jakoś cichutko na wątku Vivuni i Pulpecika. Quote
Neris Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A, bo my korzystając z pogody siedzieliśmy na podwórku i tyle... Quote
Aleksandra59 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Neris napisał(a):A, bo my korzystając z pogody siedzieliśmy na podwórku i tyle... Niektórym to dobrze - podwórka mają ;) Quote
Aleksandra59 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Nie mam co patrzeć bo nie znalazłam wątku Amelki :oops: Ja podwórka nie mam i nawet zasikanego zazdroszczę :diabloti: Quote
Recommended Posts