Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lavinia']a ja mam dla was niespodziankę :loveu::loveu:

ładna niespodzianka ??

Lavinia, piękna niespodzianka :loveu::loveu::loveu::loveu: A z Pulpeta niezły tłuścioch się robi i rośnie jak na drożdzach :evil_lol:
No i wreszcie doskonałe zdjęcia Pulpet ma, a nie takie fatalne jak ja robię:oops:
Szkoda, że Vivuni Lavinia zdjęć nie zrobiłaś;), wreszcie suniak miałby fajne ogłoszenia.

A na kogo dzisiaj Vivunia szczekała :lol:

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Villemo napisał(a):
A jaki błyszczący ten Pulpecik!!
Chyba dobrze karmiony ;)

Kupiłam Vivuni specjalną karme dla szczeniorów i karmiacych mam. Na razie 2 kg, w przyszłym tygodniu ma trafić 10 kg ;)

Posted

Nie zrobiłam fotki Vivie, bo jak cykałam malucha to Gizmo plątał mi sie pod nogami i podskakiwał i Viva miała ochotę go zjeść, więc musiałam szybko łapać aniołka ( tzn Gizmo ) pod pachę i zmykać do kanciapki :loveu:

spróbuję jutro zrobić jej jakąś elegancką fotkę

Posted

Pulpet jest niesamowity:loveu: I wcale nie wygląda wielkościowo na yorka, ale może tak mi się zdaje, nie widziałam:oops:
Lavinio, ale zrobisz następnym razem fotkę Vivuni? To moja ulubienica...

Posted

[quote name='pidzej']Napiszcie o zmianę tytułu do Maupy4. Można też poprosić by przekleić do pierwszego postu zdjęcia, są na str. 18 i 19.

To jaki ma byc tytuł ? Maupa chętnie zmieni ...

Posted

Ja wiem jak się nazywam, ale jak pojechałam z GDGT do Ary i nam z magazynu wywieźli dwa ogromne wózki karm i żwirków, a ja to dzielnie pakowałam do samochodu GDGT to ona miała dziwną minę... i NIE WIEM dlaczego :oops:.

Lavinio, jeżeli nie dasz rady zrobić zdjęć Vivuni to ja postaram się w poniedziałek podjechać - ale nie gwarantuję że dam radę.

Posted

No proszę, tylko na chwilkę zajmę się czymś innym (tzn. jestem na miau) - a tu taki ruch :loveu:
Neris - kobito, czy Ty nie masz na co wydawać kasy tylko na benzynę żeby przejechać taki kawał drogi coby zdjęcia Vivie zrobić :roll: Oszalała, no po prostu oszalała :shake: To ja chyba pójdę do tego okulisty i zrobię sobie te okulary, żeby zdjęcia lepiej wychodziły :evil_lol: Wiek nie ten i wzrok nie ten - i pewnie stąd te fatalne zdjęcia, ja po prostu widzę inaczej niż mój aparat :diabloti:

Dziękuję bardzo za zmianę tytułu wątku, ja co prawda troszeczkę inaczej proponowałam, ale wersja zmodyfikowana przez Neris zdecydowanie lepsiejsza :evil_lol:

Posted

Neris, ja jestem w lecznicy codziennie, więc problemu z fotkami nie bedzie. Miałam je zrobic juz wcześniej, ale Gizmo nie pozwalał :cool3:, bo on tak się cieszy i skacze i generalnie stara się zwrócić na siebie uwagę, ze trzeba miec cały czas oczy naokoło głowy i 4 pary rąk :loveu:

dziś może cyknę Vivę, albo jutro, zobaczymy w jakim panna będzie nastroju ;)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Jako pierwsza odwiedzam dziś Vivunię:) Ola, ona miała ździebko naderwaną dolną powiekę u lewego oczka, zagoiło się to już?

Lemoniadko - oczko ok, chociaż jeszcze w ubiegłym tygodniu Vivunia kropelki miała aplikowane.
Byłam dzisiaj w lecznicy, ale Vivunia była świeżo po spacerze to nawet do niej nie zaglądałam - ona jednak źle na mnie reaguje, to po co suniaka niepotrzebnie stresować.
Ale zgodnie z relacją wetki, Vivunia trochę już macierzyństwem zmęczona i innego, a nie tylko Pulpetowego towarzystwa coraz bardziej szuka :diabloti: