Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Organizm psa lepiej przyswaja węglowodany z ryżu rozgotowanego, więc ciotka nie martw się, wrzucaj wszystko hurtem do gara i niechaj tam bulgocze... a marchewki nie za dużo.

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Villemo napisał(a):
Nie SoliĆ!!

A ja mojem suni miałam minimalistycznie solić żarełko, bo cuś tam jej brakowało...........
A teraz mi się przypomniało - raz byłam na wyjeździe służbowym i ówczesny TŻ musiał suni ugotować żarełko. Zrobił jej rosołek (prawie klasyczny), doprawił pieprzuniem i bardzo po nocy sie dziwił że sunia domaga się spacerku :evil_lol:

Posted

Viva bardzo lubi gotowane. Suchego wcale nie chciała, a ryż z samą puszką zjadła po paru godzinach... paru godzinach błagania o coś innego ;)

powie ktoś co z tymi ogłoszeniami?

Posted

Cóż, czytam i dochodzę do wniosku, że Viva lepiej sie odżywia niż ja.. Zwykle coś łapię w locie....
A propos puszek, to moja znajoma podsłuchała w Rossmanie jak dwaj bezdomni /ludzie/ zachwalali kocie pasztety.....

Posted

Pidzej - sorry, że nie pisałam o ogłoszeniach. Może poczekajmy z ogłoszeniami do poniedziałku? Tym bardziej, że dzisiaj była jakaś pani u Vivuni- mocno Vivunią zainteresowana, ma jeszcze przyjść z mężem :evil_lol:
A pani o Vivuni wiedziała od kilentki lecznicy, jak mówią dziewczyny podobno fantastyczny domek - proszę o mocne kciuki za ten potencjalny domeczek dla Vivuni
Niestety co do jedzonka lecznica nie akceptuje gotowanego - z powodu konieczności dodawania witamin i tego innego badziajstwa, które Vivunia jako karmiąca mama powinna jeść. Stanęło na suchej karmie, bo Vivunia chociaz bardzo lubi mokre zaczeła jeść suche ze smakiem :crazyeye:
Sraczuni Vivunia już nie ma, a jak byłam z wizytą Kotlet zwany też Pulpetem była podgrzewana lampą, no bo jedynaczce zimno może być, jak zostałam poinformowana:evil_lol:

Posted

Fajne te kobity z lecznicy, ale marudneeeeeeeeeeeeeeeeee!
Normalne jedzenie to normalne jedzenie i basta! A witaminy dodatkowe to by były w suchym, którego by przecież Vivie nie odstawiono.
Ale co tam... Ja się spierać nie będę!

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Nie widziałam jej na żywo ale to musi być molda kochana!:lol:

Chyba sobie żartujesz - musi być :crazyeye: - Vivunia to najsłodszy suniak na świecie :loveu: Chociaż ostatnio poszczekuje i powarkuje podobno :roll: Ale to pewnie w obronie Kotlecika vel Pulpeta :loveu:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Nie widziałam jej na żywo ale to musi być molda kochana!:lol:

Się zgadza! A jaka wdzięczna za zainteresowanie człowieka, w ogień by skoczyła za kimś kogo kocha:loveu:

Posted

Nikt Vivuni i Pulpecika nie odwiedza :-(

Jest problem z nóżką Pulpecika - zdjęcie rtg wskazuje, że coś tam sie dzieje, ale nie wiadomo co :oops: Jutro ma w lecznicy być wet znający się na tych sprawach to wtedy dowiem się coś więcej.
Poznałam dzisiaj właściela Pulpecika - baaardzo fajny i bardzo przejęty problemami z nóżką, ale leczyć, leczyć będziemy. Kocham Domek Pulpecika :loveu: