Aleksandra59 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 pidzej napisał(a):Oj, aktualnie jest dieta, więc Viva będzie musiała się dostosować. Aleksandra dzięki za sunię w podpisie. Biedna Vivunia ciasteczka nie uświadczy u Pidzej :evil_lol: A co do podpisu - sunia potrzebuje wsparcia:loveu: Quote
Aleksandra59 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Hopsaj Vivuniu na górę - może tam domeczek czeka Quote
gamoń Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 A ja dzisiaj mialam przyjemnosc poznac Vivę.Bardzo slodka sunia . Trzymam kciuki za domek Quote
Villemo Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Gamoń a może by zmienić tytuł? Bardzo ładnie proszę ;) Quote
gamoń Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 bardzo chetnie ale nie mam czasu śledzic watku wiec dokladnie nie wiem o co chodzi.Podajcie propozycję to zmienię. Sorry ale zakręcona jestem Quote
Lemoniada Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Kochana Vivuniu co u Ciebie słychać? Poproś którąś z ciotek żeby wygłaskała Cię w moim imieniu. Kocham Cię malutka. Quote
Villemo Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 gamoń napisał(a):bardzo chetnie ale nie mam czasu śledzic watku wiec dokladnie nie wiem o co chodzi.Podajcie propozycję to zmienię. Sorry ale zakręcona jestem Viva mix labradora szuka domu np?? Quote
Aleksandra59 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nie mam zdania na temat zmiany tytułu wątku. Na razie Vivuniu zamiataj na pierwszą stronę po domeczek :loveu: Quote
Villemo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No jutro jedzie na tymczas... A do domu kiedy? Domku Vivy? Kiedy ją odbierzesz? ;) Quote
Neris Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Domek ją znajdzie, znajdzie i pokocha, na pewno!!! Quote
Villemo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wiem! Ja się tylko tego domku pytam kiedy! ;) Quote
Villemo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Neris napisał(a):Są dwie możliwości - niebawem albo bawem... A to się uspokoiłam ;) NA-TEN-TYCHMIAST! :angryy: :lol: Quote
Neris Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja mam sukę na DT 18 miesięcy i kolejki nie widać... Quote
emilia2280 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wszystko piéknie, a teraz poprosimy o deklaracje pomocy - w formie allegro i innych ogloszen, bazarków czy tez miesiécznych deklaracji - Vivunia jedzie na platny DT do kochanej Pidzej. Na poczátek dam 120 zl miesiécznie. Kto pomoze? PS. Lemoniada i Pidzej porobily sporo ogloszen widzialam. Quote
Lemoniada Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ja na pewno wpłacę w kwietniu, tylko jeszcze nie wiem ile. Quote
Aleksandra59 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Jezdem :diabloti: Vivunia już u Pidzej, która mocno się wystraszyła, że Viva taka duża :evil_lol:. A że suniak lekko utyła w lecznicy, chyba Pidzej przestraszyła się ilości pokarmu jakie Viva pochłania, bo psiak Pidzej to bardzo przystojny szczupluteńki chłopaczek:lol: Trochę żarełka zostawiłam, kasiorkę na początek dałam. Zmęczona jestem bardzo, bo jazda była ciężka - niezła snieżyca w Warszawie była. Pidzej nie ma internetu - może jutro będzie miała, a mieszkanko bardzo przyjemne;) Jeszcze raz bardzo chciałam podzięować Pidzej i wszystkim, którzy pomogli znaleźć DT:loveu: No a teraz domku stałego dla suni szukamy:loveu: Quote
Aleksandra59 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='emilia2280']Wszystko piéknie, a teraz poprosimy o deklaracje pomocy - w formie allegro i innych ogloszen, bazarków czy tez miesiécznych deklaracji - Vivunia jedzie na platny DT do kochanej Pidzej. Na poczátek dam 120 zl miesiécznie. Kto pomoze? PS. Lemoniada i Pidzej porobily sporo ogloszen widzialam. Emilia - dziękuję bardzo za ofertę wsparcia , jednak Vivunia jest pod moją opieką i jak na razie daję radę finansowo :diabloti:. Jeszcze z Pidzej nie ustaliłam "zasad współpracy" w zakresie finansów, ale dogadamy się ;) bez większych problemów. Tak sobie myślę :evil_lol: Vivuni potrzebne jest wsparcie w poszukiwaniu DOMKU - poczekajmy jednak na opinię Pidzej jak ocenia sunię. Proszę bardzo wszystkich, którzy chcieli wspomóc finansowo Vivunię o przekazanie funduszy na inne psie biedy, jeżeli mogę coś zasugerować: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107826 Za wsparcie byłabym bardzo wdzięczna :loveu: Quote
Recommended Posts