Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pidzej napisał(a):
Oj, aktualnie jest dieta, więc Viva będzie musiała się dostosować.

Aleksandra dzięki za sunię w podpisie.

Biedna Vivunia ciasteczka nie uświadczy u Pidzej :evil_lol:

A co do podpisu - sunia potrzebuje wsparcia:loveu:

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gamoń napisał(a):
bardzo chetnie ale nie mam czasu śledzic watku wiec dokladnie nie wiem o co chodzi.Podajcie propozycję to zmienię.
Sorry ale zakręcona jestem

Viva mix labradora szuka domu
np??

Posted

Wszystko piéknie, a teraz poprosimy o deklaracje pomocy - w formie allegro i innych ogloszen, bazarków czy tez miesiécznych deklaracji - Vivunia jedzie na platny DT do kochanej Pidzej.

Na poczátek dam 120 zl miesiécznie. Kto pomoze?

PS. Lemoniada i Pidzej porobily sporo ogloszen widzialam.

Posted

Jezdem :diabloti: Vivunia już u Pidzej, która mocno się wystraszyła, że Viva taka duża :evil_lol:. A że suniak lekko utyła w lecznicy, chyba Pidzej przestraszyła się ilości pokarmu jakie Viva pochłania, bo psiak Pidzej to bardzo przystojny szczupluteńki chłopaczek:lol:
Trochę żarełka zostawiłam, kasiorkę na początek dałam.
Zmęczona jestem bardzo, bo jazda była ciężka - niezła snieżyca w Warszawie była.
Pidzej nie ma internetu - może jutro będzie miała, a mieszkanko bardzo przyjemne;)
Jeszcze raz bardzo chciałam podzięować Pidzej i wszystkim, którzy pomogli znaleźć DT:loveu:
No a teraz domku stałego dla suni szukamy:loveu:

Posted

[quote name='emilia2280']Wszystko piéknie, a teraz poprosimy o deklaracje pomocy - w formie allegro i innych ogloszen, bazarków czy tez miesiécznych deklaracji - Vivunia jedzie na platny DT do kochanej Pidzej.

Na poczátek dam 120 zl miesiécznie. Kto pomoze?

PS. Lemoniada i Pidzej porobily sporo ogloszen widzialam.

Emilia - dziękuję bardzo za ofertę wsparcia , jednak Vivunia jest pod moją opieką i jak na razie daję radę finansowo :diabloti:. Jeszcze z Pidzej nie ustaliłam "zasad współpracy" w zakresie finansów, ale dogadamy się ;) bez większych problemów. Tak sobie myślę :evil_lol:
Vivuni potrzebne jest wsparcie w poszukiwaniu DOMKU - poczekajmy jednak na opinię Pidzej jak ocenia sunię.

Proszę bardzo wszystkich, którzy chcieli wspomóc finansowo Vivunię o przekazanie funduszy na inne psie biedy, jeżeli mogę coś zasugerować:

http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107826

Za wsparcie byłabym bardzo wdzięczna :loveu: