Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
ja to wiem, gdzie kogo wkręcić...:cool3::diabloti:

A wiesz Neris jak Klara u Iwop narozrabiała ostatniej nocki :diabloti: Mała demolka mieszkania nocną porą nastąpiła :-( Na miau jest relacja Iwop :oops:

Posted

Ja dziasiaj miałam dwa telefony w sprawie Vivuni, ale niestety szukali labradora, a nie suni labradopodobnej :-(
Byłam dzisiaj u osobistej wetki Vivuni - antybiotyk sunia kończy brać w poniedziałek, a lek który ma dalej brać mam dostać z lecznicy, to są tabletki.
No i jedna baaardzo ważna informacja o charakterze suni - to jest straszliwy żarłok, a za słodyczami przepada podobno niesamowicie aż ślinka jej cieknie. Wczoraj ukradła ze stołu zapakowany duży kawałek ciasta i zżarła w całości :diabloti:

Mocne kciuk za domeczek Vivuni

Posted

Aleksandra59 napisał(a):
Ja dziasiaj miałam dwa telefony w sprawie Vivuni, ale niestety szukali labradora, a nie suni labradopodobnej :-(
Byłam dzisiaj u osobistej wetki Vivuni - antybiotyk sunia kończy brać w poniedziałek, a lek który ma dalej brać mam dostać z lecznicy, to są tabletki.
No i jedna baaardzo ważna informacja o charakterze suni - to jest straszliwy żarłok, a za słodyczami przepada podobno niesamowicie aż ślinka jej cieknie. Wczoraj ukradła ze stołu zapakowany duży kawałek ciasta i zżarła w całości :diabloti:

Mocne kciuk za domeczek Vivuni

A przy okazji pozwolę sobie zauważyć, że miło Cię widzieć na tym forum;)

Posted

Aj, zapomniałam o jednym napisać. Jak powiedziałam osobistej wetce Vivuni o watpliwościach Pidzej związanych z ewentualnym szczekaniem suni i niszczeniem mebli - to roześmiała się bardzo i powiedziała, że to nie pies, który takie rzeczy będzie robił. I na dodatek stwierdziła, że Vivunia spokojnie do domu z dziećmi może pójść ;).

Także mamy do czynienia z pism aniołem, którego jedyną wadą jest nadmierna miłość do słodyczy :loveu:

Posted

Ojej, a nie zaszkodzi jej to ciasto? Lepiej przestrzec przyszłych właścicieli żeby nie serwowali jej słodyczy, jeszcze cukrzycy się nabawi.
Vivunia jest łagodna, spokojna, mądra i cicha. Może spokojnie zostawać sama w mieszkaniu przez jakiś czas - oczywiście w granicach rozsądku;) A co do dzieci miałam podobne spostrzeżenia, do kotów też nie jest agresywna:) Kto mógł się pozbyć takiego psa??

Posted

No i jedna baaardzo ważna informacja o charakterze suni - to jest straszliwy żarłok, a za słodyczami przepada podobno niesamowicie aż ślinka jej cieknie.

TAK- znalazłam idealnego tymczasowicza!!! pasujemy do siebie jak ulał:cool1: