Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lemoniada napisał(a):
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1082375_sunia_ideal_tylko_dla_konesera_wa_wa.html
http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&sort=0&R=a&if=13680
http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=23578
Na razie tyle. Jak się nazywał ten portal ogłoszeniowy, gdzie były ogłoszenia dotyczące tylko konkretnych dużych miast, np. Krakowa, Wawy? Wyleciało mi jakoś z głowy:oops:

Lemoniada :loveu: wielkie dzięki. Ale z tym portalem ogłoszeniowym to nie pomogę, bo po prostu nie wiem :oops:

Viva śliczna domku SZUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Villemo napisał(a):
Nie ma na Dogo tymczasów??
Przecież jak się w klinice wkurzą to ja nie wiem co z Vivą będzie...

Villemo - bez nerwacji, oczywiście że są ale powoli, powoli i Domeczek Tymczasowy zauważy śliczną Vivę, a może nawet DS doceni taką śliczną sunię :loveu:

Posted

Pidzej zrobiła bannerki, ale chyba je gdzieś w lesie ukryła, myślalam że tu je da...

Na dogo są oczywiście tymczasy, jednak niezwykle zapchane. Ciężko cokolwiek znaleźć, ale mam malutki plan, ale to jakieś 30% szansy...

Posted

tak tak, mogę od poniedziałku, ewentualnie wtorku.. jeszcze nie wiem,mogę ją wziąć, ale awaryjnie..... tzn. jeśli będzie bezproblemowa ( chodzi o zostawanie samej w domu- boję się demolki i szczekania, mieszkanie wynajmuję) to do znalezienia domu stałego.
Bardzo ważne- nie mam kasy, więc utrzymanie / karma, wet/ - Wasza 'działka'. Mam psa kastrata który boi się innych psów, mam nadzieję że nie jest zbyt natrętna.

Posted

Pidzej, widze ze dlugo nie pozostalas bez tymczasowicza. 12 godzin odkád zgodzilas sie na spanielké? (ale ona szczesliwie zostala odnaleziona przez jej paniá).

Oczywiscie partycypujé w kosztach. Pidzej daje dom i milosc psu - my bierzemy reszté. Kto jeszcze?

Posted

Pidzej, widze ze dlugo nie pozostalas bez tymczasowicza. 12 godzin odkád zgodzilas sie na spanielké? (ale ona szczesliwie zostala odnaleziona przez jej paniá).

Jakimś dziwnym trafem co upatrzę psa na tymczas, to on albo znajduje dom albo coś... to oczywiście bardzo dobrze, ale może doczekam się jakiegoś psa w końcu ;)

Posted

kolejka niby jest, codziennie pisze na kilku- np. tylko wczoraj- jamniczka, dziś znalazła dom. Szczeniak, prawdopodobnie idzie do domu. Spanielka- odnaleziona. W rezerwie mam tylko stareńką Szczoszkę, ale to od kwietnia. Albo przeznaczenie, że mam w ogóle nie brac, albo że mam wziąć ukochaną Sunię. Z podpisu.

Posted

Pidzej :loveu:
Sunia jest bardzo łagodna i pokojowo nastawiona do wszystkich.
Popłakałam się ze szczęścia :roll:
Oczywiście sprawy jedzeniowo-wetowo-inne pokrywam, inaczej sobie nie wyobrażam
Jak ja się cieszę, że Viva ma DT
Pidzej

Posted

Widać, że poczciwy pysio:) mam nadzieję że sunia w domu będzie tak samo idealna jak w lecznicy:eviltong: a w ogóle mam 'syndrom strachu przedtymczasowego' bo to jeden z pierwszych... a pierwszy odkąd mieszkam sama, brrrrr.
Jesteśmy umówione z Aleksandrą59 na wtorek.

Posted

Napisałam wielkiego posta i komp mi się zresetował sam :angryy:
Pidzej - rozumiem syndrom, ale Vivunia jest cudnym psem, baaardzo czekającym na miłość :loveu:
Jutro z osobistą wetką Vivuni mam umówione spotkanie:lol: