Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mariee napisał(a):
Fryzia moze juz jutro opuscic klinike - koniec zabiegow:p

:multi:
Super wiadomość:lol:
Nie moge się doczekac zdjeć suni poza schronem.

Posted

Na razie tylko kilka fotów, bo Fryzia jest zaaferowana nowym miejscem, ogrodem itp. ;) i wiadomo, ciężko jej ustać chwilę ;)

Wg zaleceń weta z kliniki Fryzia ma być izolowana od innych psów przez tydzień. Także musi poczekać na towarzystwo do zabaw.

Sunia jest bardzo miła, sympatyczna, wesoła, garnie się do ludzi, bardzo lubi pieszczoty ;)

Posted

Aż sie powyłam ,jaka ona zadowolona i to futerko jakie błyszczące .A niedawno stała taka zrezygnowana .FRYŻka musi ci się udać bo ciągle jestem myślami z tobą;):multi:

Posted

Śliczna sunia . Mam nadzieję ,że szybko znajdzie dom .
Mam też prośbę - w pierwszym poście na 1 i 3 zdjęciu jest sunia czarno- ruda . Czy mogłabym się dowiedzieć czy jest jeszcze w schronisku . Ma mordkę identyczną jak moja Amber .

Posted

Jo37 napisał(a):
Śliczna sunia . Mam nadzieję ,że szybko znajdzie dom .
Mam też prośbę - w pierwszym poście na 1 i 3 zdjęciu jest sunia czarno- ruda . Czy mogłabym się dowiedzieć czy jest jeszcze w schronisku . Ma mordkę identyczną jak moja Amber .

Spróbujemy w środę znależć małą; moze jeszcze jest...

Posted

Fryzia to przefajniasta sunia :loveu:
Na razie jest jeszcze izolowana wg zaleceń weta z Lublina. Uszyska jeszcze gołe i muszą ją bardzo swędzieć bo wciąż trzepie głową :-(

W środę jedziemy na kontrolę do Stalowej czy grzybica nie powróciła.

Nowe fotki będą jak się pogoda polepszy :cool3:

Posted

Możemy ją zawieźć też do Lublina. Myślałam o Stalowej Woli, aby zaoszczędzić na pieniądzach i czasie :roll:

Moim zdaniem spokojnie mogła przebyć ten tydzień w klinice, bo z tego co rozumiem (izolacja od psów) ona wyleczona do końca nie jest :roll: