kinga Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 swan napisał(a):jak zobaczyłam tego żurawia, to prawie się poryczałam ze wzruszenia :shake: swan :crazyeye::crazyeye: - Ty się na starośc robisz taka... sentymentalna? :crazyeye: czy zawsze tak miałaś? :lol: ( nad moim domem wczoraj latały żurawie ;)- i darły mordy - ale do głowy mi nie przyszło, ze powinnam zapłakać rzewnie nad nimi :oops:. Gruboskórna jakaś sie robię... :oops:) Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kinga napisał(a):swan :crazyeye::crazyeye: - Ty się na starośc robisz taka... sentymentalna? :crazyeye: czy zawsze tak miałaś? :lol: ( nad moim domem wczoraj latały żurawie ;)- i darły mordy - ale do głowy mi nie przyszło, ze powinnam zapłakać rzewnie nad nimi :oops:. Gruboskórna jakaś sie robię... :oops:) Zurawie darly mordy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kinga, chyba dzioby, a poza tym darly??? Ty obcujesz ze SZtuka, a ptaszkow nie lubisz? :cool3: Quote
kinga Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 samoglow napisał(a):Zurawie darly mordy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kinga, chyba dzioby, a poza tym darly??? Ty obcujesz ze SZtuka, a ptaszkow nie lubisz? :cool3: darły. CO dokładnie darły, to już nie wiem, bo były wysoko. ale rozdzierają się tak, ze aż echo idzie po horyzont... samoglow - Ty to jesteś kobieta wielkomiejska - to pewnie nie wiesz, ze one NIE cwierkają...:razz: Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A co? Skrzecza? I jeszcze wiem, ze lykaja zurawine ! :))) Quote
kinga Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 samoglow napisał(a):A co? Skrzecza? :))) wydają klangor :p Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kinga napisał(a):wydają klangor :p czy TY mnie czasem nie obrazasz??!!! :crazyeye::razz: Quote
kinga Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 samoglow napisał(a):czy TY mnie czasem nie obrazasz??!!! :crazyeye::razz: ...a co....? TY też....???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kinga napisał(a):...a co....? TY też....???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ten...ten...dziwny wyraz....zawsze dobrze sie upewnic na wszelki wypadek czy cie nie obrazaja...:shake: Quote
swan Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 a tam przelatują :eviltong: że przelatują to małe piwo, u nas niedaleko jest rezerwat Ujście Warty i nad nami ciągle jakieś żurawie i czaple i inne gęsi latają wte i wewte ale zaszczycił nas wylądowaniem, to jest dopiero :cool3: a ja taka sentymentalna zawsze byłam, inaczej bym się nie wynosiła z betonowych bloków do mojej obecnej chatynki, gdzie trzeba drewno nosić do pieca i czasem sobie świecą świecić, jak nam znowu ukradną parę kilometrów prądu :diabloti: a klangor jest piękny, taki dźwięczny :loveu: aż echo niesie, jakby dzwony biły:loveu: Quote
swan Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Mudik napisał(a):Świetne masz to stado:lol:. Koty the best!!!! dzięki, przekażę im :loveu: Quote
swan Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 samoglow napisał(a):A prad Wam kradna wiadrami? nie , u mnie hurt leci, od razu całymi ciężarówkami :angryy: Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Takie rzeczy to tylko w Wielkopolsce ! :crazyeye: Quote
swan Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 hehe, jaka ja Wielkopolska :razz: kto powiedział, że nazwa miasta musi mieć sens :razz: my już w lubuskiem, a tutaj to.... Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Gorzow Wielkopolski jest w Lubuskiem?! :crazyeye: A co jest stolica Lubuskiego? Quote
swan Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 no jak to co , Gorzów Wielkopolski , jak sama nazwa wskazuje :evil_lol: żeby było ciekawiej, jest jedną z dwóch stolic:cool1: Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :lol: To WY jak Holandia - tez mali i tez 2 stolice Quote
swan Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 a u nich też się tak te dwie stolice kłócą o przywództwo ??? :cool3: Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 nie slyszalam, ale...nie znam flamandzkiego :shake: Quote
swan Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 koniec świata :placz: dzisiaj rano zakwitły wiśnie ozdobne, a teraz jest kilka centymetrów śniegu :crazyeye: i zamieć dalej trwa :cool1: Quote
Mudik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 swan napisał(a):koniec świata :placz: dzisiaj rano zakwitły wiśnie ozdobne, a teraz jest kilka centymetrów śniegu :crazyeye: i zamieć dalej trwa :cool1: Rany koguta to u Was pada śnieg:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: U nas tylko deszcz:roll::shake: Quote
swan Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 teraz tu też pada deszcz i sukcesywnie zmywa ten śnieg :cool1: a wczoraj wieczorem jeszcze się załapałam z czarnulami i Luśką na spacer na śniegu i Lusia chyba pierwszy raz w życiu bawiła się na śniegu :loveu: robiła takie fikołki i kręciołki, że miałam ubaw po pachy :lol: Quote
PaulinaT Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 u nas dysc ty mnie tym śniegiem nie strasz zawsze od Ciebie nadciągają te różne takie pogodowe :shake: Quote
Recommended Posts