Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

swan napisał(a):
jak zobaczyłam tego żurawia, to prawie się poryczałam ze wzruszenia

:shake:

swan :crazyeye::crazyeye: - Ty się na starośc robisz taka... sentymentalna? :crazyeye: czy zawsze tak miałaś? :lol:

( nad moim domem wczoraj latały żurawie ;)- i darły mordy - ale do głowy mi nie przyszło, ze powinnam zapłakać rzewnie nad nimi :oops:. Gruboskórna jakaś sie robię... :oops:)

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga napisał(a):
swan :crazyeye::crazyeye: - Ty się na starośc robisz taka... sentymentalna? :crazyeye: czy zawsze tak miałaś? :lol:

( nad moim domem wczoraj latały żurawie ;)- i darły mordy - ale do głowy mi nie przyszło, ze powinnam zapłakać rzewnie nad nimi :oops:. Gruboskórna jakaś sie robię... :oops:)

Zurawie darly mordy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Kinga, chyba dzioby, a poza tym darly??? Ty obcujesz ze SZtuka, a ptaszkow nie lubisz? :cool3:

Posted

samoglow napisał(a):
Zurawie darly mordy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Kinga, chyba dzioby, a poza tym darly??? Ty obcujesz ze SZtuka, a ptaszkow nie lubisz? :cool3:

darły.
CO dokładnie darły, to już nie wiem, bo były wysoko.
ale rozdzierają się tak, ze aż echo idzie po horyzont...

samoglow - Ty to jesteś kobieta wielkomiejska - to pewnie nie wiesz, ze one NIE cwierkają...:razz:

Posted

kinga napisał(a):
...a co....?
TY też....???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ten...ten...dziwny wyraz....zawsze dobrze sie upewnic na wszelki wypadek czy cie nie obrazaja...:shake:

Posted

a tam przelatują :eviltong: że przelatują to małe piwo, u nas niedaleko jest rezerwat Ujście Warty i nad nami ciągle jakieś żurawie i czaple i inne gęsi latają wte i wewte

ale zaszczycił nas wylądowaniem, to jest dopiero :cool3:

a ja taka sentymentalna zawsze byłam, inaczej bym się nie wynosiła z betonowych bloków do mojej obecnej chatynki, gdzie trzeba drewno nosić do pieca i czasem sobie świecą świecić, jak nam znowu ukradną parę kilometrów prądu :diabloti:

a klangor jest piękny, taki dźwięczny :loveu: aż echo niesie, jakby dzwony biły:loveu:

Posted

no jak to co , Gorzów Wielkopolski , jak sama nazwa wskazuje :evil_lol:

żeby było ciekawiej, jest jedną z dwóch stolic:cool1:

Posted

koniec świata :placz:

dzisiaj rano zakwitły wiśnie ozdobne,

a teraz jest kilka centymetrów śniegu :crazyeye: i zamieć dalej trwa :cool1:

Posted

swan napisał(a):
koniec świata :placz:

dzisiaj rano zakwitły wiśnie ozdobne,

a teraz jest kilka centymetrów śniegu :crazyeye: i zamieć dalej trwa :cool1:

Rany koguta to u Was pada śnieg:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: U nas tylko deszcz:roll::shake:

Posted

teraz tu też pada deszcz i sukcesywnie zmywa ten śnieg :cool1:

a wczoraj wieczorem jeszcze się załapałam z czarnulami i Luśką na spacer na śniegu i Lusia chyba pierwszy raz w życiu bawiła się na śniegu :loveu:

robiła takie fikołki i kręciołki, że miałam ubaw po pachy :lol: