swan Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 zawsze za szybko , prawda? przecież się już psychicznie powoli przyzwyczajałam do myśli, że Darma będzie gasła, choćby z racji wieku, potem diagnoza lekarza o guzie nasiliła te myśli, a jednak za szybko trzymaj się brazowa1, ciepło się trzymaj :calus: Quote
brazowa1 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Będe sie trzymac ,o ile mój pies nie będzie mnie chciał szybciej wykończyć niz siebie. Wieczorem "siadł " jej tył,zarzucało,gdy stała. Błędny wzrok. Wyglądało na nagłą spondylozę,czy co...Wzięłam dzis wolne,żeby jechac na prześwietlenie. W nocy wyrzygała to, co rankiem pożarła na spacerze,a co przypominało po oględzinach jakis worek,czy cos. Westchnęła,puściła parę bąków i juz w normalnej pozycji połozyła się spać...dziś cudownie ozdrowiona odpoczywa,a mi przybyło kilka siwych włosów... Quote
PaulinaT Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Oj a ja nie zaglądam już tu prawie i nic nie wiedziałam... :( Bardzo mi przykro. Zmianiają się te nasze stada... moje tez jakby inne. I tego co odchodzi tak bardzo brakuje, niezależnie od tego ile ich jeszcze zostanie. Pamiętam jak Cie odwiedziłam z dziewczynami. Wtedy Luśka dzikuska na poddaszu była a Abi cały wieczór szczekała na ropuchę co siedziała pod liściem... Niby tak dawno a jakby dopiero co. I zobacz dla ilu osób Darma była. A "była" to już jest tak wiele w stosunku do tego co miała zanim ją zaadoptowałaś. Trzymaj się cieplutko. Quote
PaulinaT Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Hej :) No to prawda, jakoś takoś zacięcie forumowe się u mnie wyczerpało... ;-) Quote
Recommended Posts