PaulinaT Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Kaczka dziwaczka :p swan - super te fotki, dynamiczne takie! :klacz: Quote
swan Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 to teraz trochę spokojniejsze: sępy czekają na żer :diabloti: powitanie bab z Basterem (aż się dziwię, że nie czuje się osaczony:evil_lol:) Kacper telegrafista ;) Wera z baaaardzo ciężkimi powiekami :p mam z dzisiejszego ranka baaardzo fajnie oświetlone i świetne, znowu dynamiczne ujęcia głównie Wery z Basterem, ale to ... cdn Quote
PaulinaT Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No i co z tym cdn...? ps. uwielbiam te Twoje parapety :p Quote
swan Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 najpierw nas zasypało:roll: potem nastąpiła inwazja ptaków :nerwy: a potem było malowanie w domu :flaming: kto zgadnie co/kto jest na tym zdjęciu ???? Quote
swan Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Paulina, blisko, blisko :cool3: i co nareszcie, to ja powinnam powiedzieć nareszcie, już o mnie prawie wszyscy zapomnieli :placz: Quote
mar.gajko Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Swan, dlaczego folijujesz koty? To jakś kara? czy co? Quote
kinga Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 mar.gajko napisał(a):Swan, dlaczego folijujesz koty? To jakś kara? czy co? :shake::shake::shake: swan robi instalacje. tak jak onegdaj z Reichstagiem. ...żeby o niej potem pisali w gazetach, rozumiesz. :p Quote
mar.gajko Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 I to nei Kacper. Bo Kacper ma białe gdzie niegdzie. A to zafoliowane całe czarne jest. Biedactwo. Quote
kinga Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 :hmmmm:- moze swan foliuje tylko CAŁE czarne? ...taką ma artystyczną ideę? swan - podesłać Ci mojego czarnego kota? co prawda trochę chory i na zastrzykach - ale jak go sobie wyleczysz - będzie jak znalazł :loveu: Quote
swan Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 moje całe czarne to czyścioszki pani sufit na biało malowała, pryskało na biało, to się czarnule schowały w bezpieczne miejsce:p bo one chyba jakiś kult czarnego wyznają, czy cuś.....:diabloti: Quote
joaaa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 swan napisał(a): kto zgadnie co/kto jest na tym zdjęciu ???? ale tu nic nie było widać, tylko czaaaaaaaaarne! Zgłaszam zażalenie!!!! To było nieuczciwe pytanie!!!!!!!!!!!!:eviltong: Quote
swan Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 pod innym kątem i bez folii trochę to lepiej wygląda :p a poza tym to ja nie koty foliuję, tylko sprzęt elektroniczny, koty robią za ochraniacze, no wiecie, zamiast folii bąbelkowej :eviltong: Quote
PaulinaT Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Koty to jednak nie są normalne... tak do końca. :shake: Ja sobie na ten przykład dzisiaj kupiłam kwiatka. Wiosenka, słoneczko t6o i kwiatka mi się zachciało. Takiego do doniczki. I co? Już w połowie obżarty :placz: Quote
lupak Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 PaulinaT napisał(a):Koty to jednak nie są normalne... tak do końca. :shake: I co? Już w połowie obżarty :placz: Jak i co ? Kota to trzeba karmic czasem :diabloti: A jak się "zapomina" to głodomorek sam zatraszcza się o siebie :evil_lol: One inteligentne są. Bardzo. Quote
PaulinaT Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A wiesz, że chyba masz rację? Z tym karmieniem? Głodne one są. Po prostu :placz: swan - więcej fotek! Ty masz więcej stworów niż 1 i to w dodatku schowanego, ze ledwie widać! Quote
swan Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 proszę , oto wdzięczna modelka :p a to jeden z naszych licznych gości, tym razem przedstawiam dzięcioła Quote
PaulinaT Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 :loveu::loveu::loveu: Śliczne! A ten śnieg to teraz taki masz?? Quote
swan Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 a nie, ten śnieg to już historyczny, to wtedy, co nas zasypało tak ,że śmieciarka nie dojechała :cool1: czyli w lutym teraz to już leszczyny kwitną :multi: Quote
swan Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 po długiej i częściowo śnieżnej zimie nadchodzi taka chwila, kiedy zduszona pod śniegiem trawa próbuje rozporostować kości drzewa ociekają topniejącymi soplami a po stawach nie da się już dłużej biegać i wtedy, kiedy na zagniewanym niebie wiatr czasem rozedrze chmury i przeciśnie się do ziemi jakiś promień słońca, wtedy jest prawdziwa wiosna :loveu: i wtedy ja też budzę się do życia :p Quote
PaulinaT Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wiosna-a wiosna wiosna ach to Ty :multi::multi::multi::multi: Quote
swan Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 ludziska ludziska, czuję się jakbym wróciła z kosmosu, muszę sie znaleźć w nowym dogo, to zaraz powklejam nowe zdjęcia nowych członków naszego stada, bo stado powiększyło się o łap sześć :-) Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 wow duchy duchy :mdleje: ostatnio co ktoś wraca na dogo to jest w ciąży lub jakisczas temu urodził - więc Swan????????? :lol: łap 6 to tak jakby 4 + 2 - zatem czyje te 2 łapy??????? Quote
swan Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 w sumie to liczbę łap źle podałam, bo jeden osobnik to ma faktycznie cztery, a drugi to niby też cztery, ale jeszcze ich nie umie używać, a jak zacznie to najpierw cztery łapy, a potem dopiero dwie, no więc na razie przybyło łap 4+0 z perspektywą 4+2 , a przejściowo będzie 4+4 :smilecol: Quote
mar.gajko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 swan napisał(a):w sumie to liczbę łap źle podałam, bo jeden osobnik to ma faktycznie cztery, a drugi to niby też cztery, ale jeszcze ich nie umie używać, a jak zacznie to najpierw cztery łapy, a potem dopiero dwie, no więc na razie przybyło łap 4+0 z perspektywą 4+2 , a przejściowo będzie 4+4 :smilecol: Cosik mętnie to wyjasniasz. Quote
Recommended Posts