Gacusiowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Swan, a może... trójkolowiec? :razz: http://www.trojkolowe.pehape.pl/oferta.htm Quote
swan Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 no właśnie kombinuję jak mogę z tymi pojazdami, muszę wymyślić na czym miałyby mnie wozić :razz: a jeśli chodzi o trójkołowiec, to wierz mi Gacusiowa, juz tą opcję brałam pod uwagę :lol: niestety w rowerze główną przeszkodą dla ciężarnych jest siodełko :roll: a w tym jest takie jak w standardowym rowerze:p sprawdzałam nawet tzw rowery poziome, albo hulajnogi elektryczne, na których się stoi :cool1: ale wszystko jest koszmarnie drogie :diabloti: wczoraj w desperacji zainicjowałam wieczorny jogging:cool1: kondycję mam równie słabą jak Wera, poza tym jogging jest dla mnie jakoś tak... nudny.... ale coś muszę zrobić, nawet dla siebie, bo już w letnie spodenki nie wchodzę :oops: a na tym etapie teoretycznie nie powinnam nic przytyć :shake: Quote
Gacusiowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 mowisz - masz :D - bike stepper :diabloti: http://www.allegro.pl/item405164144__batavus_bike_stepper_n7_od_rowerystylowe_pl_.html Quote
samoglow Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Pomyslowe :diabloti: Tylko ta cena :crazyeye: Quote
Gacusiowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 no, cena zabija, choć z drugiej strony - za dobry sprzęt się płaci... ja teraz licytuję rower używany, holenderski, ale ze względu na problemy z kregosłupem - z pełną amortyzacją - i cena jest też raczej zaporowa... ale z drugiej stony, żeby można bylo pojeździć dlużej niż 15 minut bez bólu - kaskę dać trzeba :( Quote
samoglow Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 To racja... jak to mowia: Lepiej byc mlodym, pieknym, bogatym i zdrowym......:evil_lol: Quote
Gacusiowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='samoglow']To racja... jak to mowia: Lepiej byc mlodym, pieknym, bogatym i zdrowym......:evil_lol: zapomnialaś dodać inteligentnym :diabloti: Quote
samoglow Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Gacusiowa napisał(a):zapomnialaś dodać inteligentnym :diabloti: Nie bylabym taka pewna :eviltong: Quote
pusia2405 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ale fajowa galeryja:multi:. Piękne stadko, urocze okolice, nic dodać nic ująć... Będę wpadać;), tylko coś ostatnio mało fotek:roll:. Aha, strasznie wam zazdraszczam tego 5-osobowego zlotu:oops:. Quote
swan Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 TZ mi wywiózł aparacik zagramanicę i się nie może z nim rozstać :mad: a w mojej komóreczce aparacik bardzo cienkiej jakości :-( ale znalazłam jeszcze fajne fotki z przeszłości , powklejam jak temperatura trochę spadnie nie myślałam,że tyle jest tego sprzętu niestandardowego jeżdżącego, tylko ten bike-stepper wygląda jak narzędzie tortur, na takim to się człowiek zmęczy pewnie trzy razy bardziej niż przy normalnym pedałowaniu :evil_lol: upał taki, że stawy mi wysychają :shake: musimy wody dopuszczać, bo niedługo ryby się wyprowadzą :roll: ufffffffff Quote
pusia2405 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 swan napisał(a):TZ mi wywiózł aparacik zagramanicę i się nie może z nim rozstać :mad: a w mojej komóreczce aparacik bardzo cienkiej jakości :-( Hehe, skąd ja to znam. Mój TZ wyziózł i do tego popsuł:mad: a teraz mam coś niedrogiego, co za tym idzie, tak sobie zdjęcia wychodzą:-(, bom nie miała kaski na lepsiejszy:oops:. Quote
PaulinaT Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 swan napisał(a): upał taki, że stawy mi wysychają :shake: które? biodra czy kolana?? :o Z Figą ok. Powinnam się dzisiaj wyrobić wreszcie i coś skrobnąć u siebie ;-) Quote
kinga Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 PaulinaT napisał(a): Z Figą ok. Powinnam się dzisiaj wyrobić wreszcie i coś skrobnąć u siebie ;-) żyjesz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
PaulinaT Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 kinga napisał(a):żyjesz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: eeee.... :hmmmm: chyba tak a po czym można poznać że się NIE żyje? bo zasiałaś ziarno niepewności.... :nerwy: Quote
olekg89 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ooo:D Moja koleżanka ze schroniska w Gliwicach:P Najgrzeczniejszy pies którego wyprowadzałem:) czarne wielkie bydle:) Pozdrawiam:) Quote
samoglow Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 PaulinaT napisał(a):eeee.... :hmmmm: chyba tak a po czym można poznać że się NIE żyje? bo zasiałaś ziarno niepewności.... :nerwy: jak Ci zaczna wysychac inne rzeczy niz stawy....... Quote
samoglow Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 swan napisał(a): upał taki, że stawy mi wysychają :shake: musimy wody dopuszczać, bo niedługo ryby się wyprowadzą :roll: ufffffffff Ryby zapraszam do nas. Tu zawsze jest woda. :evil_lol: Quote
swan Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 olekg18 napisał(a):Ooo:D Moja koleżanka ze schroniska w Gliwicach:P Najgrzeczniejszy pies którego wyprowadzałem:) czarne wielkie bydle:) Pozdrawiam:) witaj, o Adze mówisz? kochany pies, a obecnie wulkan energii, przesadza z jej spalaniem, dlatego chudnie:mad::evil_lol: no, chudła, bo dostosowałam karmę do jej energii:p Quote
swan Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 samoglow napisał(a):Ryby zapraszam do nas. Tu zawsze jest woda. :evil_lol: ale te moje to nie morskie :niewiem: Quote
samoglow Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 swan napisał(a):ale te moje to nie morskie :niewiem: Siem przyzwyczajom....jak siem nie ma co siem lubi, to....itd. Quote
joaaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Swan, rower, to chyba musisz odstawić teraz. Ćwicz aporty i może zorganizuj szukanie aportów, bo Ty się nie męczysz. Quote
joaaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Swan, rower, to chyba musisz odstawić teraz. Ćwicz aporty i może zorganizuj szukanie aportów, bo Ty się nie męczysz. ups, do kasacji Quote
kinga Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 swan, teraz ten rower to już musisz naprawdę odstawić :evil_lol: Quote
swan Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 ha ludzie, jednak przyszła kryska na matyska i Wera odchudzania odroczonego mieć nie będzie :evil_lol: dopadła mnie jedna z licznych chorób cywilizacyjnych, a mianowicie ciąża z pierwszymi objawami prawidłowymi, włącznie z prawidłowo wyglądającym USG, okazała się być ciążą bez zarodka nie pytajcie jak to jest, fakt faktem, zdarza się to w 50% pierwszych ciążach, w kolejnych też nierzadko,a ja po prostu pospieszyłam się z dobrą nowiną w weekend wybyczyłam się w szpitalu, teraz jestem w domku na 10 dniowym zwolnieniu lekarskim ;) się oszczędzam na wszelki wypadek i .... mam nadzieję za kilka miesięcy już pewną dobrą nowinę przekazać :p a póki co w drodze ze szpitala zajechaliśmy na giełdę i przed domem czeka na mój powrót formy superaśna czarna dameczka, koła 28 cali, 7 przerzutek, koszyczek na froncie (myślę, coby Luśkę przystosować do podróżowania w nim:evil_lol:) i już niedługo Wera nie wiadomo kiedy zacznie sadełko gubić na drogach polnych :cool3: aha, proszę się tutaj nie smucić itp, wszystko jest w porządku, nie teraz to następnym razem, badania niby mówią, że prawie nigdy takie coś się nie powtarza, więc ja jestem optymistycznie nastawiona na przyszłość (niedaleką mam nadzieję :cool3:) i Was o to samo proszę :p Quote
kinga Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 swan, kochana: - to w ramach optymizmu i zakazu smucenia się: mi się tak widzi, że w najbliższej przyszłości będziesz na pewno miała... - bliźniaki :p :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts