kinga Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 swan napisał(a): jako jedyna niewysterylizowana w stadzie jednostka postanowiłam się rozmnożyć, i okazało się, że kiedy na ten temat rozmawiałyśmy przy moim stole, ja już byłam w ciąży :loveu: no to niezły start, teraz będzie trzeba przeprowadzić odwyk na dzidziusiu ;) swan :loveu::loveu::loveu: matko jedyna, ale owocna była ta impreza :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ps: przypominam, następna jest u Kariny :p Quote
Mudik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To co piszesz o Lusi takie piękne mało się nie popłakałam ze wzruszenia:-(:loveu: Jaka Lusia genialna,no no z tą kłódką dac radę:-o Moja Sikurka też umie tak drzw otwierać tylko ona jeszcze umie nacisnąc klamkę(chłopaki tego nie umieją:evil_lol:) No i Twój stan Swan gratulacje:multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
karina1002 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 swan napisał(a): ludzie ludziska, a czy Wy wiecie, że ta imprezka dogoleżankowa u mnie to była moja ostatnia okazja na dłuuuugi czas, żeby pobalować? jako jedyna niewysterylizowana w stadzie jednostka postanowiłam się rozmnożyć, i okazało się, że kiedy na ten temat rozmawiałyśmy przy moim stole, ja już byłam w ciąży :loveu: no to niezły start, teraz będzie trzeba przeprowadzić odwyk na dzidziusiu ;) jak to była ??:crazyeye: Jeszcze na jedną się wyrobisz :lol: Będziesz bezalkoholowo, ale ostatnia szansa na dłuższy wyjazd. Potem to tylko my do Cię :evil_lol: Quote
joaaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Swan, gratulacje! :loveu: A dzidziuś faktycznie miał niezly start. Quote
kinga Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Camara']będzie młode swaniątko :loveu::loveu::loveu: NASZE własne :loveu::loveu::loveu: swan, MY Ci pomozemy je wychowywać :loveu: :diabloti: Quote
Guest Mrzewinska Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jestem szalenie ciekawa relacji Swaniątko-Luska. Coś mi sie wydaje, ze Luska uzna Swaniątko za swoje dziecko i bedzie bronic przed calym swiatem - ano, zobaczymy. Swan, dzieki za opis zachowan Luski, chandra odplywa w sine dale, gdy sie o tym czyta. Zofia Quote
Camara Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='kinga']NASZE własne :loveu::loveu::loveu: swan, MY Ci pomozemy je wychowywać :loveu: :diabloti: po tej obietnicy swan już nigdy nas nie zaprosi :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
swan Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Camara napisał(a):po tej obietnicy swan już nigdy nas nie zaprosi :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a się zastanawiałam , jak to delikatnie powiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pani Zofio, ja się w ogóle zastanawiam, co moje stado powie na nowego osobnika, Darma jest zazdrośnik wielki i będzie trzeba na nią uważać, bo jest dość mało cierpliwa, Wera z kolei kocha cały świat, ale jest tak strasznie niedelikatna, że mam obawy, czy tej delikatności wobec dziecka uda mi się ją nauczyć, a Lusia? Lusia może i będzie chciała matkować, ale póki co bardzo jest zapatrzona w czarnule, ciągle je naśladuje i nie próbuje wychodzić przed szereg, więc może dalej tak będzie chociaż Luśka ma zachowania zaskakujące, dzisiaj na przykład.... po wielu tygodniach grzecznego zostawania w klateczce , dzisiaj po powrocie do domu zastałam klateczkę rozebraną na części pierwsze, legowisko w niej wypatroszone najbardziej jak się da, a na łóżku i fotelu wiele znaków obecności Luśki:mad: znaczy, kłaków i bałaganu ostatnio zauważyłam niechęć jej do wchodzenia do klateczki, zaniedbałam nagradzanie i teraz mam za swoje:p no cóż, bardziej byłam zaabsorbowana czymś innym :oops: to jest jednak motywacja ogromna, żeby wreszcie kupić porządną solidną klateczkę, bo ta tutaj, to jak Paulina określiła, to taka na króliki, każde zwierzę, które będzie chciało, może z niej wyjść, no i Lusia wreszcie zechciała:diabloti: Quote
kinga Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Camara napisał(a):po tej obietnicy swan już nigdy nas nie zaprosi :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swan, no co Ty. nie bój się. NASZEMU swaniątku nie damy zrobić krzywdy :p Quote
kinga Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 i jeszcze jedno, bom się zafrasowała: swan, czy ONO będzie, zgodnie z nurtem panującym u Ciebie... ...czarne? :eek2: Quote
joaaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='kinga']i jeszcze jedno, bom się zafrasowała: swan, czy ONO będzie, zgodnie z nurtem panującym u Ciebie... ...czarne? :eek2: He, he... Prawdę mówiąc też mi to przyszło do głowy. :evil_lol: Quote
swan Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 jaja sobie robicie :mad:;) a tak na serio to Wy mi lepiej poradźcie, jaki wózek po moich terenach ujedzie??????? TZ zaproponował, że mi kupi quada z przyczepką :-o:cool1: Quote
Guest Mrzewinska Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Swan, zacznij uczyc Luśke aportowania, ja Cie prosze... Bedzie sie dziecko bawic rzucajac jej zabawki, ona przyniesie. A wszystkie psy moglyby przejsc przyspieszone wspominki z posluszenstwa. Przyda sie przy dzidziusiu. Zofia Quote
karina1002 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 swan napisał(a): TZ zaproponował, że mi kupi quada z przyczepką :-o:cool1: Od razu o tym samym pomyślałam. Jak nic zwykły wózek tam się nie nadaje :evil_lol: Quote
swan Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Mrzewinska napisał(a):Swan, zacznij uczyc Luśke aportowania, ja Cie prosze... Bedzie sie dziecko bawic rzucajac jej zabawki, ona przyniesie. A wszystkie psy moglyby przejsc przyspieszone wspominki z posluszenstwa. Przyda sie przy dzidziusiu. Zofia tak jest Pani Zofio:lol: od dwóch dni już nie jestem taka śpiąca, to do weekendu powinnam dotrwać :p a weekend mam wolny , całą sobotę, to w sobotę zaczynam niestety po czterodniowych wakacjach mam takie zaległości, że w dni normalne nie mam szans na mobilizację do pracy,ale w sobotę obiecuję i napiszę relację:p Quote
kinga Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 swan napisał(a):ja tu się grzecznie spławiam kajakiem po Drawie przez kilka dni, wracam i co widzę? dogoleżanki hopają mój wątek czarnoleśny...:cool1: ja chyba muszę wrócić do lasu, bo tutaj to ja nic nie rozumiem co się dzieje:crazyeye: hmmmm... wycięte 6 dni postów na wątku...:hmmmm: pomiędzy 1.07 a 7.07 :crazyeye::crazyeye: nie pisałyśmy NIC? :crazyeye: - nie, drogie koleżanki :shake: na wszystkich zaprzyjaźnionych wątkach w tych dniach nie pisałyśmy NIC :niewiem: Quote
joaaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Hmm, to były posty na temat zbanowania Camary, może komuś się nie podobały. :siara: Quote
kinga Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='joaaa']Hmm, to były posty na temat zbanowania Camary, może komuś się nie podobały. :siara: zatem piszmy rzeczy lekkie, łatwe i przyjemne :roll: bo w przeciwnym razie będą usuwane całe wątki, co jest jasno zaznaczone przez Admina. rany boskie. Quote
Camara Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 kinga napisał(a): nie pisałyśmy NIC? :crazyeye: - nie, drogie koleżanki :shake: na wszystkich zaprzyjaźnionych wątkach w tych dniach nie pisałyśmy NIC :niewiem: ja na pewno NIC nie pisałam :evil_lol: Quote
masienka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Swaniatko?? Wow! Swaniatko! 'Bedzie male Swaniatko :loveu::loveu::loveu: jesli bedzie takie jak mamusia to poprosimy w trzech egzemplarzach :loveu: Quote
kinga Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='masienka']Swaniatko?? Wow! Swaniatko! 'Bedzie male Swaniatko :loveu::loveu::loveu: jesli bedzie takie jak mamusia to poprosimy w trzech egzemplarzach :loveu: masienka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy Ty - zamiast malamutami - zamierzasz handlować małymi swaniątkami? :crazyeye: a fe. :angryy: Quote
masienka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :angryy: takie paskudne intencje mi tu wciskac :angryy: Policz najpierw - jakby byly trzy Swaniatka to za kilka lat kazde Swaniatko potrzebowaloby wlasne czarne stado podlesne :loveu: przeciez nie moglyby wiecznie o matczynych czarnuchow sie dopraszac, nie?:loveu: Quote
kinga Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='kinga'] czy Ty - zamiast malamutami - zamierzasz handlować małymi swaniątkami? :crazyeye: :angryy: wyjaśnienie, na wypadek odgórnej kontroli wątku: słowo: "handlować" użyto tu w formie przenośnej, nie było celem autora propagowanie jakiejkolwiek kryptoreklamy - stąd bardzo proszę o nieusuwanie postu, a tym bardziej całego wątku. dziękuję ;) Quote
PaulinaT Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 rany boskie swan - swaniątko?? ja mam tylko nadzieję, że to nie jest zaraźliwe :mad: :eek2: no ale serio - wielkie gratulacje, czuję się jakbym wywołała wilka z lasu :p co do aportowania i dziecka moja mała siostrzenica Zuzia tak właśnie bawi się z Barim rzuca mu piłkę, on jej ją pod nogi przynosi a ona znowu mu rzuca ubaw po pachy :lol: bo Zuzia ma - uwaga uwaga - 20 miesięcy kinga - a fe, ty handlaro :diabloti: Quote
Recommended Posts