PaulinaT Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='kinga']O-BY-DWA???? :diabloti: mówi jak na świętej spowiedzi co to za kot DRUGI :cool3: no widzisz to teraz mamy TAKI SAM stan posiadania :o :lol: no pszepraszam - poza latoroślą Gacusiowa - ja to myślę, że każden jeden za siebie decyduje a obiekcje zgłasza jak już to swan ;-) Quote
swan Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='PaulinaT'] Gacusiowa - ja to myślę, że każden jeden za siebie decyduje a obiekcje zgłasza jak już to swan ;-) swan nie zgłasza obiekcji :p Quote
kinga Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 PaulinaT napisał(a): no widzisz to teraz mamy TAKI SAM stan posiadania :o :lol: no pszepraszam - poza latoroślą ;-) latorośle dwie :roll: odwlekaj, póki możesz... - mówię Ci to ja, na dzień przed Ostateczną Radą Pedagogiczną W Szkole :mad: na tym tle ( latorośli) kot, nawet drugi, jawi się jako anioł na niebiesiech...:razz: Quote
swan Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 przywiozłam drewno do lasu to znaczy przejeżdżając samochodem przez pół Polski i mijając stację benzynową w Chojnicach przypomniałam sobie, że ostatnio byłam w tym miejscu, kiedy parę lat temu jechałam najpierw na lotnisko w Gdańsku odwieźć podróżnika, a potem pojechałam do Sopotu i odbierałam Darmę ze schroniska:p opowiedziałam o tym Darmie siedzącej na tylnym siedzeniu,ale nie zrobiło to chyba na niej specjalnego wrażenia:roll: póki co odpoczywam wdychając morskie powietrze, przed chwilą wróciłam z czarnulami ze spacerku po plaży brzuch mi rośnie od ogromniastych gofrów z górą dodatków i przyzwyczajam się do cywilizacji , czyli do sprzątania po pupilach na terenie ośrodka :cool1: obiecuję sobie, że następnym razem Lusia pojedzie z nami na taką wyprawę, tym razem nie odważyłam się jej zabrać w taką podróż, ale potrenuję z nią jazdę samochodem i następnym razem wrzucimy klateczkę do bagażnika i w drogę na razie dzisiaj i jutro pozostałe na naszym "wygnajewie" czworonogi są doglądane przez kolegę Quote
PaulinaT Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Czytając pierwsze zdanie pomyślałam - ze zgrozą - "bosz przywiozła sobie nowego psa" :roll: Drugie i trzecie zdanie musiałam czytać po trzykroć żeby tą wizję przepędzić... :lol: Pamiętaj swan - jak przyjdzie Ci na myśl że masz za mało psów to Cola ( i Figa ewentualnie tysz... :sad:) są do wzięcia :cool3: Quote
kinga Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 swan, zaraz, zaraz... to my w końcu mamy jechać do Ciebie?:crazyeye: - skoro Ty uciekłaś i bawisz nad naszym ( czyt. moim i samoglow) morzem?? :cool3: Quote
masienka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 to moze Wy macie jechac Luski przypilnowac?? :niewiem: nie wiem... ale na miejscu sasiadow to bym chyba sie drugi raz na taki stres narazic nie dala :hmmmm: Quote
swan Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 nie no ludziska, ja szybka jestem, już jestem w domu możecie przyjeżdżać :lol: pojechałam polskie morze zobaczyć, bo już prawie zapomniałam jak wygląda :p przy okazji oczywiście odmroziłam sobie stopy po spacerze na plaży,a czarnule ze wstrętem uciekały przed każdą nadchodzącą falką :evil_lol: Lusia była dzielna, sąsiedzi mieli na nią oko, nawet nie szczekała w ramach protestu, jest dobrze odkarmiona tylko oczywiście niewybiegana, bo nikt poza mną nie ma odwagi jej wypuścić :evil_lol: ale juz wczoraj pobiegaliśmy na długim spacerku, więc jest ok Quote
samoglow Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Hej, hej, no to przyjezdzamy w sobote, tak? Ja jade przez Poznan z Paulina. Kinga i Karina chyba tez? :p Quote
wiewiora1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A ja pozdrawiam wszystkich a w szczegolnosci Darme!!!!! Quote
PaulinaT Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='samoglow']Hej, hej, no to przyjezdzamy w sobote, tak? Ja jade przez Poznan z Paulina. Kinga i Karina chyba tez? :p[/QUOTE] Na to wygląda. Proszę tylko o informację: O KTÓREJ kto przyjeżdża? Quote
kinga Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ale swan, Ty nic, NIC :shake:, NIC :placz:... ...nam nie piszesz, czy nas bardzo chcesz widzieć, czy już nie możesz się nas doczekać, czy my klamki nie pocałujemy... ...czy my mamy przezornie jakis hotel sobie rezerwować w tym dalekim Gorzowie???? - na wypadek, jakby co...:oops: Quote
kinga Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 dziewczyny, ale ja nie mogę tak z pustymi rękami przyjechać :oops: swan, specjalnie dla Ciebie kupiłam w sobotę czarnego szczeniaka. nie chciałam :placz:, ale aby przeżył -musiałam... :oops: dziewczyna, 3 miesiące, czarna :loveu:, będzie trochę większa...:loveu: cały czas chce być na rączkach :p... to co....? mogę przywieźć? :multi: Quote
joaaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Swan, he, he, będziesz miała do kompletu, w swoim ulubionym kolorze. :evil_lol: Kurcze, ja bardzo żałuję, ale nie dam rady przyjechać. Już Wam zazdroszczę. Quote
PaulinaT Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Oooo nie, kinga z całym szacunkiem, ja byłam pierwsza i też z czarnym :mad: Quote
kinga Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='PaulinaT']Oooo nie, kinga z całym szacunkiem, ja byłam pierwsza i też z czarnym :mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: - czy Ty mówisz o Coli, tej bialej z domieszką czarnego :crazyeye:? czy o Fidze, która jest Twoja osobista? :-o sluchaj, ale ja nie mogę szczeniaka trzymac do śmierci w tej lecznicy :shake:, bo to kilkanascie lat by było. już teraz bije mi licznik hotelowy tudzież rozliczne leki, kroplówki, etc. :placz: jako Najlepsze Koleżanki, na pewno zlitujecie się nad moją niedolą, i na tym zjeździe u swan szczodrą ręką pomożecie mi opłacić kilkanaście lat życia mojego szczeniaka w klinice... :p chyba, ze... chyba, ze jednak podarujemy go ( szczeniaka) swan :diabloti: Quote
swan Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 no i jak się mam tutaj odezwać??? no jak ??? :scared: Quote
swan Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 odpowiadam gremialnie, bo Karina napisała pw, a ja odpowiadam Jej i od razu Wam tutaj na forum ponieważ jedzie Was zaledwie niewielka garstka :p osób paru, mam wystarczającą ilość pościeli oraz materacy na dole nie zmieszczą się wprawdzie wszyscy, ale na piętrze jest jeden zbiorowy pokój, nasze niewykorzystane biuro, z dużą podłogą :evil_lol: zatem materace i pościel tutaj są niewygodą jest niestety, że na górze tam gdzie będzie spanie, jest tylko WC z małą umywalką, łazienka do porządnego mycia jest na dole, a żeby przejść z góry na dół trzeba wyjść na dwór, no ale ciepło jest, więc pewnie przeżyjecie :cool3::lol: ja tutaj zakupy jedzeniowe porobię, żeby mieć z głowy, będzie grillek na pewno, na pewno ognisko więc jakieś kiełbaski, poza tym przecież jakieś śniadanko, nie będę przygotowywać żadnych cudów, bo nie mam czasu :oops: ale z doświadczenia wiem, że i tak będzie fajnie:lol: zobaczymy ile wyjdzie na to jedzenie, ale podejrzewam, że nie wydam dużo więcej niż Wy na Wasze dojazdy, więc pewnie tak już zostanie :p do zobaczenia :multi: Quote
kinga Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 swan, ale tego szczeniaka chcesz, prawda? :razz: ...bo tak jakoś niewyraźnie napisałaś. - chyba, że alternatywnie wolisz małego czarnego kotka, z łapką odgryzioną przez szczura? Quote
Gacusiowa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 buuu a ja na wesele w ten weekend idę :placz: nie ukrywam, że bardziej mnie ciągnie na spotkanie psiarskie i grilla (nie lubię weselnych spędów!!) - ale niestety nie pojawię się w Gorzowie (chyba, że rano w niedzielę towarzyszyć Wam przy śniadanku ;) ) kurde kurde no... Quote
samoglow Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='PaulinaT']Na to wygląda. Proszę tylko o informację: O KTÓREJ kto przyjeżdża? Paulina - przyjade o 10:07 Pomorzaninem. Swan - ja jestem porzadna, zadnego zwierza nie przytargam, tylko siebie :eviltong: Quote
kinga Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='samoglow']Paulina - przyjade o 10:07 Pomorzaninem. Swan - ja jestem porzadna, zadnego zwierza nie przytargam, tylko siebie :eviltong: Paulina - przyjadę o 10.10 , relacji Koszalin - Poznań :p Quote
PaulinaT Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Bosz jakie z was ranne ptaszki :o Ja to sobie myślałam, że po wyjeździe do stolycy ( :lmaa: znowu) będę mogła poleniuchować tak do 12... No ale nic to - obowiązek obowiązkiem jest :eviltong: Stawię się na dworcu na tą 11.20 kiedy Karina przyjeżdża ok? W razie czego jestem pod telefonem - a co, podam go tu: 509 018 999 O. Quote
PaulinaT Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Kinga a może by tak... wiesz, to nie jest tak, że swan musi dostać coś z Twoich nie-pustych rąk. Ja też mogę przyjechac z nie-pustymi :multi: I po co sie tak kłócić?? :cool3: Quote
Recommended Posts