Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kinga']O-BY-DWA???? :diabloti:
mówi
jak na świętej spowiedzi
co to za kot DRUGI :cool3:

no widzisz
to teraz mamy TAKI SAM stan posiadania :o
:lol:

no pszepraszam - poza latoroślą

Gacusiowa - ja to myślę, że każden jeden za siebie decyduje a obiekcje zgłasza jak już to swan ;-)

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaulinaT']
Gacusiowa - ja to myślę, że każden jeden za siebie decyduje a obiekcje zgłasza jak już to swan ;-)

swan nie zgłasza obiekcji :p

Posted

PaulinaT napisał(a):

no widzisz
to teraz mamy TAKI SAM stan posiadania :o
:lol:

no pszepraszam - poza latoroślą

;-)

latorośle dwie :roll:

odwlekaj, póki możesz...
- mówię Ci to ja, na dzień przed Ostateczną Radą Pedagogiczną W Szkole :mad:

na tym tle ( latorośli) kot, nawet drugi, jawi się jako anioł na niebiesiech...:razz:

• 2 weeks later...
Posted

przywiozłam drewno do lasu

to znaczy przejeżdżając samochodem przez pół Polski i mijając stację benzynową w Chojnicach przypomniałam sobie, że ostatnio byłam w tym miejscu, kiedy parę lat temu jechałam najpierw na lotnisko w Gdańsku odwieźć podróżnika, a potem pojechałam do Sopotu i odbierałam Darmę ze schroniska:p

opowiedziałam o tym Darmie siedzącej na tylnym siedzeniu,ale nie zrobiło to chyba na niej specjalnego wrażenia:roll:

póki co odpoczywam wdychając morskie powietrze, przed chwilą wróciłam z czarnulami ze spacerku po plaży

brzuch mi rośnie od ogromniastych gofrów z górą dodatków

i przyzwyczajam się do cywilizacji , czyli do sprzątania po pupilach na terenie ośrodka :cool1:

obiecuję sobie, że następnym razem Lusia pojedzie z nami na taką wyprawę, tym razem nie odważyłam się jej zabrać w taką podróż, ale potrenuję z nią jazdę samochodem i następnym razem wrzucimy klateczkę do bagażnika i w drogę

na razie dzisiaj i jutro pozostałe na naszym "wygnajewie" czworonogi są doglądane przez kolegę

Posted

Czytając pierwsze zdanie pomyślałam - ze zgrozą - "bosz przywiozła sobie nowego psa" :roll:
Drugie i trzecie zdanie musiałam czytać po trzykroć żeby tą wizję przepędzić... :lol:

Pamiętaj swan - jak przyjdzie Ci na myśl że masz za mało psów to Cola ( i Figa ewentualnie tysz... :sad:) są do wzięcia :cool3:

Posted

swan, zaraz, zaraz...

to my w końcu mamy jechać do Ciebie?:crazyeye:

- skoro Ty uciekłaś i bawisz nad naszym ( czyt. moim i samoglow) morzem?? :cool3:

Posted

nie no ludziska, ja szybka jestem, już jestem w domu

możecie przyjeżdżać :lol:

pojechałam polskie morze zobaczyć, bo już prawie zapomniałam jak wygląda :p

przy okazji oczywiście odmroziłam sobie stopy po spacerze na plaży,a czarnule ze wstrętem uciekały przed każdą nadchodzącą falką :evil_lol:

Lusia była dzielna, sąsiedzi mieli na nią oko, nawet nie szczekała w ramach protestu, jest dobrze odkarmiona tylko oczywiście niewybiegana, bo nikt poza mną nie ma odwagi jej wypuścić :evil_lol: ale juz wczoraj pobiegaliśmy na długim spacerku, więc jest ok

Posted

[quote name='samoglow']Hej, hej, no to przyjezdzamy w sobote, tak? Ja jade przez Poznan z Paulina. Kinga i Karina chyba tez? :p[/QUOTE]
Na to wygląda.
Proszę tylko o informację: O KTÓREJ kto przyjeżdża?

Posted

ale swan, Ty nic, NIC :shake:, NIC :placz:...

...nam nie piszesz, czy nas bardzo chcesz widzieć, czy już nie możesz się nas doczekać, czy my klamki nie pocałujemy...

...czy my mamy przezornie jakis hotel sobie rezerwować w tym dalekim Gorzowie????

- na wypadek, jakby co...:oops:

Posted

dziewczyny, ale ja nie mogę tak z pustymi rękami przyjechać :oops:

swan, specjalnie dla Ciebie kupiłam w sobotę czarnego szczeniaka.
nie chciałam :placz:, ale aby przeżył -musiałam... :oops:

dziewczyna, 3 miesiące, czarna :loveu:, będzie trochę większa...:loveu:
cały czas chce być na rączkach :p...

to co....?
mogę przywieźć? :multi:

Posted

Swan, he, he, będziesz miała do kompletu, w swoim ulubionym kolorze. :evil_lol:

Kurcze, ja bardzo żałuję, ale nie dam rady przyjechać.
Już Wam zazdroszczę.

Posted

[quote name='PaulinaT']Oooo nie, kinga z całym szacunkiem, ja byłam pierwsza i też z czarnym :mad:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - czy Ty mówisz o Coli, tej bialej z domieszką czarnego :crazyeye:?
czy o Fidze, która jest Twoja osobista? :-o

sluchaj, ale ja nie mogę szczeniaka trzymac do śmierci w tej lecznicy :shake:, bo to kilkanascie lat by było.
już teraz bije mi licznik hotelowy tudzież rozliczne leki, kroplówki, etc. :placz:

jako Najlepsze Koleżanki, na pewno zlitujecie się nad moją niedolą, i na tym zjeździe u swan szczodrą ręką pomożecie mi opłacić kilkanaście lat życia mojego szczeniaka w klinice... :p

chyba, ze... chyba, ze jednak podarujemy go ( szczeniaka) swan :diabloti:

Posted

odpowiadam gremialnie, bo Karina napisała pw, a ja odpowiadam Jej i od razu Wam tutaj na forum

ponieważ jedzie Was zaledwie niewielka garstka :p osób paru, mam wystarczającą ilość pościeli oraz materacy

na dole nie zmieszczą się wprawdzie wszyscy, ale na piętrze jest jeden zbiorowy pokój, nasze niewykorzystane biuro, z dużą podłogą :evil_lol:

zatem materace i pościel tutaj są

niewygodą jest niestety, że na górze tam gdzie będzie spanie, jest tylko WC z małą umywalką, łazienka do porządnego mycia jest na dole, a żeby przejść z góry na dół trzeba wyjść na dwór, no ale ciepło jest, więc pewnie przeżyjecie :cool3::lol:

ja tutaj zakupy jedzeniowe porobię, żeby mieć z głowy, będzie grillek na pewno, na pewno ognisko więc jakieś kiełbaski, poza tym przecież jakieś śniadanko, nie będę przygotowywać żadnych cudów, bo nie mam czasu :oops: ale z doświadczenia wiem, że i tak będzie fajnie:lol:

zobaczymy ile wyjdzie na to jedzenie, ale podejrzewam, że nie wydam dużo więcej niż Wy na Wasze dojazdy, więc pewnie tak już zostanie :p

do zobaczenia :multi:

Posted

swan, ale tego szczeniaka chcesz, prawda? :razz:
...bo tak jakoś niewyraźnie napisałaś.

- chyba, że alternatywnie wolisz małego czarnego kotka, z łapką odgryzioną przez szczura?

Posted

buuu a ja na wesele w ten weekend idę :placz:
nie ukrywam, że bardziej mnie ciągnie na spotkanie psiarskie i grilla (nie lubię weselnych spędów!!) - ale niestety nie pojawię się w Gorzowie (chyba, że rano w niedzielę towarzyszyć Wam przy śniadanku ;) )

kurde kurde no...

Posted

[quote name='PaulinaT']Na to wygląda.
Proszę tylko o informację: O KTÓREJ kto przyjeżdża?

Paulina - przyjade o 10:07 Pomorzaninem.
Swan - ja jestem porzadna, zadnego zwierza nie przytargam, tylko siebie :eviltong:

Posted

[quote name='samoglow']Paulina - przyjade o 10:07 Pomorzaninem.
Swan - ja jestem porzadna, zadnego zwierza nie przytargam, tylko siebie :eviltong:

Paulina - przyjadę o 10.10 , relacji Koszalin - Poznań :p

Posted

Bosz jakie z was ranne ptaszki :o
Ja to sobie myślałam, że po wyjeździe do stolycy ( :lmaa: znowu) będę mogła poleniuchować tak do 12...
No ale nic to - obowiązek obowiązkiem jest :eviltong:
Stawię się na dworcu na tą 11.20 kiedy Karina przyjeżdża ok?
W razie czego jestem pod telefonem - a co, podam go tu: 509 018 999
O.

Posted

Kinga a może by tak... wiesz, to nie jest tak, że swan musi dostać coś z Twoich nie-pustych rąk.
Ja też mogę przyjechac z nie-pustymi :multi:
I po co sie tak kłócić?? :cool3: