Helga&Ares Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Słomcia jeszcze w lecznicy- jednak skacze, biega, wariuje! Już z nią prawie ok A z zainteresowaną Panią jesteśmy w kontakcie ;) Quote
Od-Nowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Słomczyca -smoczyca zdrowieje -nasza buzia się śmieje:loveu: Quote
Donvitow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Rany jaka ona szczuplutka i smutna. Delikatnie buziaki rozdaje.1/2 tego co było. Szybko do ciepłego domku.:mad: Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no właśnie , kiedy będzie gotowa do wyjścia z lecznicy? i czy domek cały czas czeka i jak najbardziej chce? Quote
Donvitow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Od-Nowa']no właśnie , kiedy będzie gotowa do wyjścia z lecznicy? i czy domek cały czas czeka i jak najbardziej chce?[/quote] Od dwu dni na DT panno niedoinformowana:evil_lol::lol:. Podobno Domek w piątek. Quote
P A U L A Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Słomka od wczoraj w schronisku-- na noc u Witka. Jest chudziuteńka. Pani przyjedzie w piątek.... martwie się czy się dogada z ich suńcią.... Jest kochana, bardzo, bardzo delikatna. Wet stwierdził, że jest bardzo wrażliwą sunią. Po pracy biega z Kiką i Witkiem po lesie.:):):):) Niestety musimy ją zabierać ze sobą do pracy, bo pyskuje na Kike, a Kika na nią tak więc Uf!!!:) Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ale małpy!! nikt mnie nie poinformował :eviltong: i to takie dobre wieści!!!!!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [QUOTE] martwie się czy się dogada z ich suńcią.... [/QUOTE] zadziorna jest do suniek? Quote
P A U L A Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Raczej nie.... nie jest agresywna.... Ona tylko pyskuje... na psy i sunie:) siedzi na "kanapie" i szczeka:) Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no to informujcie co i jak a nie po dwóch dniach ;) do piątku już blisko :loveu: Quote
Donvitow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Od-Nowa']no to informujcie co i jak a nie po dwóch dniach ;) do piątku już blisko :loveu:[/quote] Tak jest psze Pani:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 jutro piątek:megagrin: jutro piątek :megagrin: jak się Słomeczka miewa? Quote
Od-Nowa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 nic nie piszą, a człowiek czeka i czeka! dzis nie wiem jakim cudem przyszło do mnie następne zapytanie o Słomke z allegro. a przecież jej aukcji nie ma już bo została usunięta.... napiszcie co u płomyczka, słoneczka Słomeczki Quote
P A U L A Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 W piątek o godz 11:00:) Filip zawiózł Słomusie do domciu. Na dzień dobry "wyzwała" dużą sunie PAŃSTWA, po kilku godzinach ganianie po ogrodzie. Już 1 dnia miała dupkę wykąpaną:eviltong: jest słodziasem. Właściciele są z MAŁEJ b. zadowoleni. Codziennie info. Pozdrawiam;) Quote
Od-Nowa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :loveu::loveu::loveu: to wspaniale! mogę spać spokojnie ;) czekałam w pogotowiu, szykując małej kąt :eviltong: całe szczęście bo nie miałabym gdzie mieszkać :evil_lol: tule Słomke mocno. Będą jakies zdjęcia? Quote
Od-Nowa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 jak tam moja Słomeczka kochana się miewa? jest jakaś szansa na zdjęcie ślicznotki? napiszcie słówko ;) Quote
Helga&Ares Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Od-Nowa']jak tam moja Słomeczka kochana się miewa? jest jakaś szansa na zdjęcie ślicznotki? napiszcie słówko ;) Słomka pozdrawia z nowego domku:) Picasa Web Albums - Dominika - Słomka ds Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ale niespodzianka!! dzięki za te zdjęcia :lol::loveu: fantastycznie jest widzieć ją taką :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts