Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, bedziemy ja mieli na uwadze bo ostatnio adopcje malamutow niezle ida a ona z tych zdjec to taka troche malamutowata sie wydaje :evil_lol:
jaka jest duza tak ogolnie?

W niedziele zajrzy do schroniska Iza od nas zobaczyc panienke osobiscie

Posted

Kurczę ...., ja chyba złe zdjęcie dałam bo chodziło mi o starszą sunię. Wiem, że jakiś czas temu były dwie pręguski, podobne do siebie, jedna młodsza, druga starsza. Ta młodsza (to chyba ta na poprzednim zdjęciu) ponoć znalazła dom, ale nie wiem co z tą starszą ... :shake:

Mam takie zdjęcie

Posted

Na tym zdjęciu jest ta młodsza sunia, której juz od dawna nie ma.

nie byłam w schronisku już miesiąc czasu więc nie wiem czy Nuszka nadal jest.
Można zawsze zadzwonić do schroniska i się dowiedzieć, Nuszka siedziała w boksie N-21

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witam dziewczyny co u Was slychac i u Waszych pieskow? Jak z adopcjami? Jest zainteresowanie? U nas bardzo cicho, krzesimowskie schronisko wydaje sie jakby bylo na koncu swiata :-(:-( Mafi jest u nas szczesliwy juz tyle czasu minelo, ze calkiem zapomnialam, ze byl w schronisku, jest taki szczesliwy:lol::lol: Pozdrawiam was, calusy:oops:

Posted

Witam ja w temacie rottek, w tej chwli w schronie w Celestynowie sa 4 sunie, sa na forum rottkowym i na stronie www.rottka.org
Dwie z nich Smille i Roma w ciagu tygodnia jada do domów,
Nadal na dom czeka sunia z pierwszej stony Delma i taka trochę zmiksowana rottka Maja

• 2 weeks later...
Posted

Delma czyli sunia ogoniasta w nowym domu:loveu: koło Krakowa, sasiedzi nowych wlascicieli maja od nas od dwóch lat rottke .Roma czyli najstarsza sunia z boksu nr 8 pojechała na Słowację:loveu: , do Pana ktory juz miał od nas rottka, ale odszedł za TM. Smille czyli sunia z krzywymi zabkami w Bedzinie w domu:loveu:, została Maja sunia z chora łapka i okiem ,jest w tej chwili na tymczasie jest dla nie dom ,ale musismy ja poobserwowac, bo to dom z dziećmi. Jesli ktos chcialby pomoc w leczeniu bedziemy wdzieczne.