Camara Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Sylwia K napisał(a):hops w górę! pojawił się Pan chętny na podhalana, ale ze Szczecina:placz: Będe prosic ludzi o pomc w transporcie, może sie uda! UWAGA - facet to ewidentny pseudohodowca!!! będzie tego psa usiłował wybrać ze schroniska przez podstawione osoby, z meldunkiem warszawskim lub podwarszawskim. Sylwia proszę o nr telefonu na pw. Quote
Sylwia K Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 no niestety, chętny na Miśka z 65 boksu to zwykły rozmnażacz... Nie wiem skąd się tacy ludzie biorą...:placz: Quote
Sylwia K Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 piesek będzie wykastrowany w schronisku i nikomu nigdy nie posłuży do niecnych celów!:multi: Quote
Sylwia K Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Suczka w typie beagle [SIZE=2]niewiele mogę o niej poiwedziec, chodzi luzem -przy następnej wizycie poobserwuje ją i opisze dokładniej Quote
Sylwia K Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Boks N-17 Mieszka w nim miedzy innymi taki oto sznaucerkowaty piesek. Jest radosny, żywy, lubi ludzi i chętnie nastawia głowę i całego siebie do głaskania:p Jest średniego wzrostu, mieszka w boksie z innymi samcami i suczkami i nie awanturują się. Ma ok 3 lata. Quote
Sylwia K Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Samiec, młody, od niedawna w schronisku. Często wyje. Husky albo alaskan. Nie jest agresywny. Boks 49 Quote
Sylwia K Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Boks 53 Sunia niczym polski owczarek nizinny. Do adopcji będzie za ok miesiąca po sterylizacji. Ma ok 8-9 miesięcy. Niekonfliktowa, lubi ludzi, średnio-mała. Quote
Sylwia K Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Od dawna w schronisku mieszka taka wilkowata sunia. Bardzo wesolutka i radosna -ale jednocześnie jest delikatna i spokojna. Będzie średnia, średnio-duża na wielkośc. Jest smukłej budowy. Jest po wszystkich szczepieniach. Ma same mleczaki w mordce, ma ok 3 miesięcy. Quote
Sylwia K Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dla przypomnienia nowe zdjęcia bojaźliwego Jacusia (mieszaniec boksera) z N-15, psiak ma ok 5-6 miesięcy, jest nieufny, szczeka na ludzi i nie chce podjeśc ani dac się pogłaskac, ucieka i chowa się w budzie:-( Quote
Sylwia K Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Boks 31 są tam 3 szczeniaki (były 4 ale jeden znalazł dom 2 dni temu:multi:) Mają troszkę ponad miesiąc. Są w typie owczarka niemieckiego i będą albo średnie albo duże jak dorosną. Wszystkie szczeniaczki są wesołe i radosne, podpalany saczyk jest najodważniejszy i nażywszy z rodzeństwa. wilkowata sunia: Wilkowaty długowłosy samczyk: Podpalany samczyk: Quote
tanitka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 wystawiłam MAKSIA na allegro, proszę o trzymanie kciuków za udaną adopcję:lol: Maksio, łaciatek 6 m-cy (497797532) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Sylwia K Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bokser - szczeniaczek DIANKA - FUNDACJA BOKSERY W POTRZEBIE i jeszcze na allegro jest celestynowska boksia. Dzwoniły do mnie 2 osoby w jej sprawie: -fajny pan i dziwna pani... A jak z Maksiem? Ktoś się nim interesuje? W sprawie Szczotka dzwoniła pani z Bydgoszczy. Bardzo mi się podoba. Ma 2 dzieci i wydaje mi się bardzo dobrą i kochającą pieski kobietą. Trzymamy kciuki za Szczotka! Quote
tanitka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 to mala boksia jeszcze w schronie??:crazyeye::crazyeye::placz: Quote
Sylwia K Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Tak:placz: Dianka jest cudowna, żywa bardzo i ma charakterek:p ADOPTOWANA Jest jeszcze ok 4-5 miesięczna sunia, troszkę bokserowata -biega luzem (nowa, dziś ją pierwszy raz widziałam) dopiero w tygodniu wstawię zdjecia z dzisiejszej wizyty,we wtorek najprawdopodobniej gdyż robiła zdjęcia kossu swym aparatek( który jest duuużo lepszy od mego i będą ładniejsze foteczki) a ja spisywałam na kartke opisu piesków i zgra je na płytkę i mi prześle. Quote
Sylwia K Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Przypominam wilczarze celestynowskie Psów w typie wilczarzy jest 5: -płowa mamusia, cała czarna sunia, dwaj czarni podpalani chłopcy i jeden cały czarny chłopak z krótszą sierścią. Oprócz Płowej mamusi pieski mają ok roku i są bardzo milusimi psami. Uwielbiają zabawę z psami i ludźmi i są bardzo łagodni. 1 chłopiec 2 chłopiec 3 chłopiec Zdjęcie rodzinne: Pierwsza jest córka, w środku mama i na końcu synek Quote
Sylwia K Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Nowe szczeniaki Jamnikowaty samczyk. Bardzo żywy i radosny:) Ma ok 2 miesiące. Docelowo będzie przypominał kształtem i rozmiarami jamnika. piesek w typie chihuahua Będą małymi pieska docelowo. Samczyk: Piesek i sunia w typie pińczera: (są identyczni, samczyk jest bardziej nieśmiały) Będą wielkości i budowy pińczera. Quote
tanitka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 pięknie na zdjeciach wyszły "wilczarze", a szczeniaków widze coraz więcej i więcej...:shake: Quote
mtf zalesie Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 zapraszamy bo duzy wybor szczeniakow i innych Quote
ania14p Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Pieski czekają, w schronisku tłok, a zima może zawitać w każdej chwili! Quote
malagos Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Aniu, żyjesz?? :loveu: Cieszę sie, ze co psiaków w Celestynowie zagladaja wolontariusze, jakieś to okno na swiat :roll: Quote
Recommended Posts