malawaszka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a skąd wiecie, że 5-cio miesięczna sunia jest po sterylce? ja mam moją staruszkę znajdę Pepę - mam ją od roku i nie miała cieczki - ale nie wiem czy jest ciachnięta czy ma jakieś zaburzenia :shake: Quote
tanitka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 zdaje się , ze ktoś ją oddał do schroniska z informacją (wpisem w ksiażeczce?) , ze już jest po sterylce. jest strona www.celestynow.schronisko.net !!!!! Quote
Sylwia K Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dzis rozmawiałam na temat sznaucerki z Panią Dyrektor i ona twierdzi, ze suczka wysterylizowana, wiec myślę, ze się nie myli. W schronisku są 3 szczeniaki bokserkowate w wieku 5 tyg, suczki Jest jeszcze jedna rottka w wieku ok 5 lat. pittbullo-amstaffka ok roczna po sterylce. Szczeniaki takie wilczkowate, widziałam 3 ale nie wiem czy jest ich więcej. Jest suczka jamnikowa, jamnikowaty szczeniaczek. Odwiedziłam też rodzine sznaucerkowatą, jest nadal suczka i piesek:placz: oba smutne Quote
Sylwia K Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 suczka -bokserkowy szczylek druga suczka ADOPTOWANA w schronisku są bez matki, są maleńkie mają ok 5 tygodni. Quote
Sylwia K Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 taki troszkę colli, podrośnięty szczylek -nie wiem jakiej płci, miły bardzo ufny i niekonfliktowy, średniej wielkości -to jest sunia labkowata suczka, bardzo ładna, na zdjęciach brzydko mi wyszła, młoda ok 2 lata. Wysterylizowana, bardzo się cieszy na widok człowieka, lubi pieszczoty. Siedzi z kilkoma psami w boksie nr 37 Kolejna rottka, ma 5 lat. Milutka, ma wysuniętą szczękę troszkę, cieszy się na widok człowieka, podchodzi do siatki, daje się głaskac i liże. Siedzi w boksie 84 z innym psem. tutaj widac szczękę:) Quote
Sylwia K Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 sznaucerowata Fiona, ma 2 lata, do obcych nieufna. średniej wielkości. Amstaffka młoda, wysterylizowana, nieagresywna, siedzi w boksie z innym psem, ma ok1, czy 1,5 -SUCZKA NADAL SZUKA DOMU, MIESZKA NA TYMCZASIE W OTWOCKU U WOLONTARIUSZA Quote
Sylwia K Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 szczeniak podrośnięty niczym jamnik. suczka, przebywa w budynku na górze ADOPTOWANA Jamnisia, dorosła, milusia, niekłopotliwa i nie awanturnicza: ADOPTOWANA Quote
Sylwia K Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Rasowce z Celestynowa hops w górę! Może ktoś tu znajdzie piesku dla siebie! Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 sunia, szczeniak, ma ok 6-7 tygodni, troszkę bokserkowata, na górze w budynku razem ze swymi 2 siostrami ADOPTOWANA (jej dwie brązowe siostrzyczki są stronę wcześniej) Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jest jeszcze maleńki szczeniak samczyk, czarny podpalany -taki spanielowaty adoptowany!!!!!!!!! padł mi aparat i nie zapisało się jego zdjęcie:placz:, ale jest śliczniutki! siedzi na górze w budynku Quote
Tundra Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A w jakim mniej wiecej jest wieku? I formie? Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 i w boksie N15 szczeniak bokserowaty, samiec, bardzo nieufny, schował sie do budy i nawet głowy do zdjecia nie chciał wystawic:placz: taki chyba lekko pregowany, ma gdies ok 4 czy 5 miesiecy Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Tundra napisał(a):A w jakim mniej wiecej jest wieku? I formie? szczeniak, moze z 1,5 miesiaca czy 2, wesolutki, radosny Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 staruszka bokserkowata, boks N21 boks N7 piesek, taki troszke jak mix goldena z poghalanem, miły, ma ok 1,5 moze 2 lata, siedzi w boksie z innymi psami Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 boks 56 oba pieski mają już dom!!!! samczyk młody, ok 1,5 roku suczka młoda chociaz nie wyglada, smutna, ma ok 2 lat a tu razem Quote
Sylwia K Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Przypominam: [quote name='Sylwia K'] w boksie N15 szczeniak bokserowaty, samiec, bardzo nieufny, schował się do budy i nawet głowy do zdjęcia nie chciał wystawic:placz: taki chyba lekko pręgowany, ma gdieś ok 4 czy 5 miesięcy mam tylko takie zdjęcie, bo ucieka i chowa się do budy [quote name='Sylwia K']jest jeszcze maleńki szczeniak samczyk, czarny jasno-podpalany -taki spanielowaty -adoptowany Quote
Sylwia K Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Owczarków jest sporo w schronisku:placz: Jest jedna bardzo ujmująca sunia, wygląda na staruszkę a ma śnieżnobiałe śliczne ząbki -a więc to nie możliwe, żeby stara była, poza tym przychodzi do człowieka i nienachalnie prosi o odrobinę pieszczoty.... może nie wygląda jak rasowy owczarek, ale na pewno zasługuje na kochający dom! Quote
Sylwia K Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Staruszka nadal jest, sunia w prążki albo poszła do adopcji, albo ją gdzieś przeoczyłam... a maluszki trochę bokserkowe siedzą bezpieczne na piętrze. Quote
Tundra Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Szczenior spanielowaty byl dzis w Tv. Moze ma juz dom? Quote
Sylwia K Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 nie wiem, od niedzieli nie byłam jeszcze w schroinsku Ale w ten weekend będzie chyba w schronie kosu32, więc ona to sprawdzi. Ale jeśli ktoś chciałby go zaadoptowac to ja w każdej chwili mogę tam podjechac i to sprawdzic i ewentualnie zarezerwowac go! Quote
dzodzo Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 a czekoladowa dobeczka Antosia, wyciągnieta z Celestynowa juz grzeje dupkę w ciepłym w domku;) Quote
Recommended Posts