Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a skąd wiecie, że 5-cio miesięczna sunia jest po sterylce? ja mam moją staruszkę znajdę Pepę - mam ją od roku i nie miała cieczki - ale nie wiem czy jest ciachnięta czy ma jakieś zaburzenia :shake:

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis rozmawiałam na temat sznaucerki z Panią Dyrektor i ona twierdzi, ze suczka wysterylizowana, wiec myślę, ze się nie myli.

W schronisku są 3 szczeniaki bokserkowate w wieku 5 tyg, suczki

Jest jeszcze jedna rottka w wieku ok 5 lat.
pittbullo-amstaffka ok roczna po sterylce.

Szczeniaki takie wilczkowate, widziałam 3 ale nie wiem czy jest ich więcej.

Jest suczka jamnikowa, jamnikowaty szczeniaczek.

Odwiedziłam też rodzine sznaucerkowatą, jest nadal suczka i piesek:placz: oba smutne

Posted

taki troszkę colli, podrośnięty szczylek -nie wiem jakiej płci, miły bardzo ufny i niekonfliktowy, średniej wielkości -to jest sunia

labkowata suczka, bardzo ładna, na zdjęciach brzydko mi wyszła, młoda ok 2 lata. Wysterylizowana, bardzo się cieszy na widok człowieka, lubi pieszczoty. Siedzi z kilkoma psami w boksie nr 37

Kolejna rottka, ma 5 lat. Milutka, ma wysuniętą szczękę troszkę, cieszy się na widok człowieka, podchodzi do siatki, daje się głaskac i liże.
Siedzi w boksie 84 z innym psem.

tutaj widac szczękę:)

Posted

sznaucerowata Fiona, ma 2 lata, do obcych nieufna. średniej wielkości.

Amstaffka młoda, wysterylizowana, nieagresywna, siedzi w boksie z innym psem, ma ok1, czy 1,5 -SUCZKA NADAL SZUKA DOMU, MIESZKA NA TYMCZASIE W OTWOCKU U WOLONTARIUSZA

Posted

sunia, szczeniak, ma ok 6-7 tygodni, troszkę bokserkowata, na górze w budynku razem ze swymi 2 siostrami ADOPTOWANA

(jej dwie brązowe siostrzyczki są stronę wcześniej)

Posted

jest jeszcze maleńki szczeniak samczyk, czarny podpalany -taki spanielowaty

adoptowany!!!!!!!!!

padł mi aparat i nie zapisało się jego zdjęcie:placz:, ale jest śliczniutki!
siedzi na górze w budynku

Posted

i w boksie N15 szczeniak bokserowaty, samiec, bardzo nieufny, schował sie do budy i nawet głowy do zdjecia nie chciał wystawic:placz: taki chyba lekko pregowany, ma gdies ok 4 czy 5 miesiecy

Posted

Przypominam:

[quote name='Sylwia K'] w boksie N15 szczeniak bokserowaty, samiec, bardzo nieufny, schował się do budy i nawet głowy do zdjęcia nie chciał wystawic:placz: taki chyba lekko pręgowany, ma gdieś ok 4 czy 5 miesięcy

mam tylko takie zdjęcie, bo ucieka i chowa się do budy

[quote name='Sylwia K']jest jeszcze maleńki szczeniak samczyk, czarny jasno-podpalany -taki spanielowaty -adoptowany

Posted

Owczarków jest sporo w schronisku:placz:
Jest jedna bardzo ujmująca sunia, wygląda na staruszkę a ma śnieżnobiałe śliczne ząbki -a więc to nie możliwe, żeby stara była, poza tym przychodzi do człowieka i nienachalnie prosi o odrobinę pieszczoty.... może nie wygląda jak rasowy owczarek, ale na pewno zasługuje na kochający dom!

Posted

nie wiem, od niedzieli nie byłam jeszcze w schroinsku

Ale w ten weekend będzie chyba w schronie kosu32, więc ona to sprawdzi.
Ale jeśli ktoś chciałby go zaadoptowac to ja w każdej chwili mogę tam podjechac i to sprawdzic i ewentualnie zarezerwowac go!