leni356 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 A jest na stronie info o tym piesku? bardzo ładny jest: adopcja - adopcje - psy - Foksik - Schronisko Dla Zwierząt Quote
Sylwia K Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 widziałaś go na żywo jego boks mieści się przy ulicy w samym rogu Quote
leni356 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Sylwia K napisał(a):widziałaś go na żywo jego boks mieści się przy ulicy w samym rogu Tak, pamiętam go, nie mam tylko chyba jego zdjęć. Można by poogłaszac, on trochę foksterierowaty :razz: Quote
Sylwia K Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Owieczka']O matko :placz: Ona mi skaradła serce strasznie :-( jesli uda się przy okazji wejść do niej i zrobić jej pare fotek przy człowieku i kilka jak stoi na 4 łapach to ja poogłaszam. Prosze też o jakis kontakt do ogłoszeń gdzie i do kogo zainteresowani mają dzwonić. Jestem teraz w trakcie przeprowadzki i remontu. Nie bardzo mam czas żeby siedzieć w necie (mam tylko czasem jak jestem w pracy) :shake: ale postaram się chociaż wystawić allegro. Czekam też na nowe wieści o suni DA :p zajrzyj na drugi wątek celestynowiaków, umieściłam kilka zdjec suni i czekamy na ogłoszenia:cool3::cool3::cool3: www.dogomania.pl/forum/f28/celestynow-super-psiaki-szukaja-ds-119415/index63.html#post12573776 jest też więcej info i fot da stronę wcześniej Quote
Agnieszka P Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dziewczyny , mam wielka prośbę, podobno w schronie są nowe rottki ,nie mam czasu zeby tam podjechać mozge liczyc ze ktoras z was zrobi im zdjecia i czegoś o nich się dowie, Quote
Sylwia K Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 byłam wczoraj, ale nie widziałam nowych są tylko dwie stare sunie takie troszkę przypominające rottki, ale one są już od dawna w schronisku. Kurcze nie wiem, może po prostu nie zwróciłam uwagi albo nie zauważyłam nowych:oops: Quote
Agnieszka P Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mam ogromna prośbe , jak bedziecie zapytajcie o rottki, ja bde tam dopiero ok 20 lipca Quote
Sylwia K Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 może w poniedziałek je przywieźli... w niedzielę nie widziałam żadnych rottków, no chyba ze były w 'hoteliku' będę za 2 tygodnie dopiero to sprawdzę (może Tanitka albo kossu będą wcześniej, to pewnie dadzą Ci znać jak się czegoś więcej dowiedzą) Quote
kosu32 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nie wiem czy w nadchodzący weekend dam radę odwiedzić schronisko, ale z pewnością będę pamiętać o tym przy najbliższej wizycie. Quote
kosu32 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Przed budynkiem biura - GRACJA GRACJA jest na stronie schroniska: http://www.celestynow.schronisko.net/adopcja32647-0.html Gracja to młoda sunia w typie Husky. Jest ciekawa "co w trawie piszczy". Lubi przechadzać się po schronisku. Nie jest konfliktowa. Lubi pieszczoty ale nie narzuca się. Wysterylizowana, zasczepiona i odrobaczona czeka na swój nowy dom. Quote
Agnieszka P Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 czy ktoś bedzie w najblizszym czasie w schronie ?? jest ponoć nowa rottka, bardzo potrzebuję zdjecia Quote
kosu32 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 W budynku biura - Luna LUNA jest na stronie schroniska: http://www.celestynow.schronisko.net/adopcja32648-0.html Luna - jamnikowata sunia została przywiezniona do schroniska przez właściciela. Mieszka wraz z innymi psiakami w budynku biura. Jest przestraszona i nie może odnaleść się w realiach schroniska. Pilnie poszukuje nowego, kochającego i odpowiedzialnego domu. Dajmy Jej szansę by mogła ponownie zaufać człowiekowi. Quote
kosu32 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 W budynku biura - Loczek LOCZEK jest na stronie schroniska: http://www.celestynow.schronisko.net/adopcja32649-0.html Loczek trafił do schroniska z końcem lipca. Jest mieszańcem jamnika ze spanielem. Mimo tego że nie jest dużym psiakiem, potrafi walczyć o swoje. Najczęściej można go spotkać w budynku biura lub przy wejściu do niego. Zaszczepiony i odrobaczony czeka na swój nowy kochający dom. Quote
Sylwia K Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Agnieszka P napisał(a):czy ktoś bedzie w najblizszym czasie w schronie ?? jest ponoć nowa rottka, bardzo potrzebuję zdjecia kossu widziałaś nową rottkę? Quote
kosu32 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nie widziałam tego cuda ... Boks Rudzika (i jest to z pewnością boks numer 62 a nie 64), opuściła jego współtowarzyszka - przeurocza czarno-biała sunieczka Zuzia (uaktualniłam stronę schroniska). Rudzika wygłaskałam i wytarmosiłam za uszy - słodziak z Niego jest niesamowity. W schronisku cała masa szczylków - zatrzęsienie. Jak uda mi się pożyczyć komputer, to wieczorem coś podorzucam na stronę schroniska i na wątki... Quote
Sylwia K Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 tej rottki ja też nie widziałam, uważam ze chyba ktoś coś pomylił skoro ani ja ani ty jej nie wyczaiłyśmy dobrze ze chociaż Zuzi się udało Quote
kosu32 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Co do tematu Rottek to ponoć jest jakieś jedno lub dwa cuda. Z tego co wiem fundacja się nimi interesuje, ale sprawę zna Pani Dyrektor - niestety ja nie. Quote
tanitka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Kosu, ale AgnieszkaP to właśnie człowiek fundacji rottka i dlatego proszą o zdjęcia:razz:. Agnieszko postaram się podjechać w ten weekend i zrobić te zdjęcia. Quote
kosu32 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A tego to akurat nie wiedziałam, no bo skąd ???... Byłam w schronisku w sobotę z darami ze zbiórki (zebrał się cały samochód dostawczy). Obfociłam też trochę szczylków i nowo przybyłych psiaków... Quote
Soema Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Czy w schronie aktualnie jest jakiś bokser? Quote
Recommended Posts