Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia K napisał(a):
widziałaś go na żywo
jego boks mieści się przy ulicy w samym rogu

Tak, pamiętam go, nie mam tylko chyba jego zdjęć. Można by poogłaszac, on trochę foksterierowaty :razz:

Posted

[quote name='Owieczka']O matko :placz: Ona mi skaradła serce strasznie :-(

jesli uda się przy okazji wejść do niej i zrobić jej pare fotek przy człowieku i kilka jak stoi na 4 łapach to ja poogłaszam. Prosze też o jakis kontakt do ogłoszeń gdzie i do kogo zainteresowani mają dzwonić.

Jestem teraz w trakcie przeprowadzki i remontu. Nie bardzo mam czas żeby siedzieć w necie (mam tylko czasem jak jestem w pracy) :shake: ale postaram się chociaż wystawić allegro.

Czekam też na nowe wieści o suni DA :p

zajrzyj na drugi wątek celestynowiaków, umieściłam kilka zdjec suni i czekamy na ogłoszenia:cool3::cool3::cool3:
www.dogomania.pl/forum/f28/celestynow-super-psiaki-szukaja-ds-119415/index63.html#post12573776
jest też więcej info i fot da stronę wcześniej

Posted

byłam wczoraj, ale nie widziałam nowych
są tylko dwie stare sunie takie troszkę przypominające rottki, ale one są już od dawna w schronisku.
Kurcze nie wiem, może po prostu nie zwróciłam uwagi albo nie zauważyłam nowych:oops:

Posted

może w poniedziałek je przywieźli...
w niedzielę nie widziałam żadnych rottków, no chyba ze były w 'hoteliku'
będę za 2 tygodnie dopiero to sprawdzę (może Tanitka albo kossu będą wcześniej, to pewnie dadzą Ci znać jak się czegoś więcej dowiedzą)

• 3 weeks later...
Posted

W budynku biura - Luna

LUNA jest na stronie schroniska:

http://www.celestynow.schronisko.net/adopcja32648-0.html

Luna - jamnikowata sunia została przywiezniona do schroniska przez właściciela. Mieszka wraz z innymi psiakami w budynku biura. Jest przestraszona i nie może odnaleść się w realiach schroniska. Pilnie poszukuje nowego, kochającego i odpowiedzialnego domu. Dajmy Jej szansę by mogła ponownie zaufać człowiekowi.

Posted

Nie widziałam tego cuda ...

Boks Rudzika (i jest to z pewnością boks numer 62 a nie 64), opuściła jego współtowarzyszka - przeurocza czarno-biała sunieczka Zuzia (uaktualniłam stronę schroniska). Rudzika wygłaskałam i wytarmosiłam za uszy - słodziak z Niego jest niesamowity.

W schronisku cała masa szczylków - zatrzęsienie. Jak uda mi się pożyczyć komputer, to wieczorem coś podorzucam na stronę schroniska i na wątki...

Posted

Co do tematu Rottek to ponoć jest jakieś jedno lub dwa cuda. Z tego co wiem fundacja się nimi interesuje, ale sprawę zna Pani Dyrektor - niestety ja nie.

Posted

Kosu, ale AgnieszkaP to właśnie człowiek fundacji rottka i dlatego proszą o zdjęcia:razz:.

Agnieszko postaram się podjechać w ten weekend i zrobić te zdjęcia.

Posted

A tego to akurat nie wiedziałam, no bo skąd ???...
Byłam w schronisku w sobotę z darami ze zbiórki (zebrał się cały samochód dostawczy). Obfociłam też trochę szczylków i nowo przybyłych psiaków...

• 2 weeks later...