tanitka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 HUSKY wczoraj pojechał do nowego domu!!! a Zuzia dzisiaj!!:multi::multi: Quote
Tundra Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ciesze sie bardzo, szczegolnie dla Zuzi ;) :oops::oops::oops: Quote
Owieczka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dotarłam na koniec. :shake: Straaaaasznie duzo psiaków... Quote
kosu32 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='tanitka']tak z piętra, cała szarutka:roll: sylwia mam zapytanie od ludzi o suczkę, którą ty wstawiłaś na stronę schroniska str 5.- Lessi, pytanie czy ona jest zrównoważona i nadaje się do dzieci. Ja wogóle jej nie kojarzę.:oops:[/quote] Tanitko Sylwia raczej Ci teraz nie odpowie. Od wczoraj jest szczęśliwą mamą. Nasze grono wolontariuszy powiększyło się :multi: Gratulujemy serdecznie :loveu: Quote
evebeve Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 I ja rowniez dolaczam sie do goracych GRATULACJI :loveu::loveu::loveu: Quote
kosu32 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Zapraszamy wszystkich którzy chcą znaleść prawdziwego przyjaciela do schroniska w Celestynowie (w schronisku przebywa około 1.400 psów) .:painting: [FONT=Tahoma]Bo kochać wiernie i bezgranicznie potrafi tylko pies.[/FONT] [FONT=Tahoma]:Dog_run::Dog_run::Dog_run:[/FONT] __________________ Quote
Sylwia K Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='tanitka'] sylwia mam zapytanie od ludzi o suczkę, którą ty wstawiłaś na stronę schroniska str 5.- Lessi, pytanie czy ona jest zrównoważona i nadaje się do dzieci. Ja wogóle jej nie kojarzę.:oops:[/quote] sunia to podrostek, średniego wzrostu, łagodniutka, kontaktowa, zachowuje sie w schronie normalnie, myślę ze dzieci to dobre towarzystwo dla niej:p Quote
dagaO Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Również przyłączam się do GRATULACJI dla Pani Sylwi. Proszę napiszcie co u Balli? Czy dalej jest w schronisku? Quote
ania14p Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witamy malutkiego dogomaniaka (dogomaniaczkę?), gratulacje dla rodziców:Rose:! Quote
kosu32 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='dagaO']Również przyłączam się do GRATULACJI dla Pani Sylwi. Proszę napiszcie co u Balli? Czy dalej jest w schronisku? Tak - Balla nadal przebywa w schronisku. Jest już po sterylce i dobrze się trzyma (fizycznie). Odwiedziłyśmy ją wczoraj z Tanitką. Przyznam że dziwi nas bardzo fakt że nadal przebywa w schronisku-to taka kochana sunieczka. Dzielnie pozowała nam do zdjęć i jak zawsze mocno wtulała się w człowieka... Ona jest kochana. Szukamy domku dla Balli - NATYCHMIAST !!! Quote
tanitka Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 jest tez nowa sunia HUSKY ma 1 rok, oddana przez właścicielkę, bo kury dusiła:cool1: Quote
kosu32 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No i ja jeszcze dorzucę kilka fotek tej piękności ... Sunia przebywa w boksie 38 za budynkiem biura wraz z kilkoma towarzyszami. Lgnie do ludzi - widać że jest spragniona dotyku. Nadstawia się do głaskania każdemu kto choć na chwilkę przystanie przy boksie który zamieszkuje. Quote
Owieczka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :angryy: kocham takich ludzi " bo kury dusiła" :mad:To trzeba było dac psu odpowiednia ilośc mięsa i poświęcic odrobine czasu !! Normalnie nie mam słów... Ja wstawiam maluchy kubusia i Tigrę pchły ich nie oszczędziły :-( Szczyle przebywaja w klinice i maja sie coraz lepiej.:razz: To będą bardzo duże psiaki bo mają ok 2- 2,5 miesiaca a już ważą ok 5 kg każdy. :p oto Kubuś A to TIGRA z pieknym plamiastym noskiem Quote
Owieczka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A to podrostek z tych ONkowatych ( nie wiem z którego boksu :shake:) moze Tanitka będzie wiedziała. Nazwałysmy go Brendon - ma ok 5 miesięcy. Trzochę przerażaja go rzeczy i sytuacje których nie zna ale ogólnie to fajna psina. Brendon miał coś z łapą jest na badaniach w klinice. Quote
tanitka Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 ależ one słodziaczki są!:loveu: maluchy to berneńczyki prawie!!:lol: Quote
kosu32 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A te Ich cudne oczka !!! Jeny co za kolory - aż się wierzyć nie chce !!! Quote
Owieczka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Psiaki są przebojowe ale nie mam za dobrych wieści... :shake: Kubuś, Tigra i Brendon maja świerzb. Do tego są bardzo zarobaczeni. Szczyle juz coraz lepiej ale Brendon musi dostać dawkę piorunująca bo mimo że był odrobaczany trzy dni temu to dzisiaj wykupkał żywe robale :-( Wszystkie psiaki dostały antybiotyk. Kubuś i Tigrusia juz coraz lepiej się załatwiają ale jeszcze wyłażą z nich szczątki przetrawionych robali. Rozrabiaja w klinice, apetyt im dopisuje :eviltong: Dobrze byłoby ich zabrać z kliniki bo nie wymagaja hospitalizacji pytanie tylko gdzie ?? Muszą być odizolowane :shake: Kto ma taki tymczas bez innych zwierzaków ?? Brendon miał rentgen i po konsultacjach wychodzi ze ma lekkie zwyrodnienie pourazowe w biodrze. Na razie kazali podawać antybiotyk i środoki przeciwbólowe. Podobno ma być dobrze. Dla Brendona najlepiej by było jakby maił tymczas ... tylko gdzie jak on też ma świerzba :-( Quote
dagaO Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dziękuję za informacje o Balli, to cudowna dziewczynka. Gdyby nie odległość (jestem aż z Wrocławia) i trudne podjęcie decyzji o trzecim psiaku, pewnie już dawno byłaby z moją rodzinką we Wrocławiu. Muszę wam powiedzieć, że myślę o niej codziennie i .. moje serce jest naprawdę w ogromnej rozterce. POZDRAWIAM I PROSZĘ PISZCIE O NIEJ... Quote
Owieczka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='dagaO']Dziękuję za informacje o Balli, to cudowna dziewczynka. Gdyby nie odległość (jestem aż z Wrocławia) i trudne podjęcie decyzji o trzecim psiaku, pewnie już dawno byłaby z moją rodzinką we Wrocławiu. Muszę wam powiedzieć, że myślę o niej codziennie i .. moje serce jest naprawdę w ogromnej rozterce. POZDRAWIAM I PROSZĘ PISZCIE O NIEJ... dagaO - trabsport i odległośc nie sa aż tak trudne do załatwienia. Najwazniejsze żeby podjąc własciwą decyzję. Moze bys ją wzięła na dom tymczasowy ?? Zobaczyłabys czy dasz rade z trzema psami a jesli nawet nie to dasz jaj szanse na normalne żecie i szybsza adopcję. Chętniej sa adoptowane psiaki z domów :roll: pomyśl... a może.... Quote
kosu32 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Owieczka']dagaO - trabsport i odległośc nie sa aż tak trudne do załatwienia. Najwazniejsze żeby podjąc własciwą decyzję. Moze bys ją wzięła na dom tymczasowy ?? Zobaczyłabys czy dasz rade z trzema psami a jesli nawet nie to dasz jaj szanse na normalne żecie i szybsza adopcję. Chętniej sa adoptowane psiaki z domów :roll: pomyśl... a może.... Dokładnie tak jak napisała Owieczka ... transport to nie jest żaden problem. Rozumiem Twoje zainteresowania Ballą - to cudowna sunia która potrafi złapać swym urokiem za serce ,,, Ja też z jej powodu przeżywam rozterki. Quote
tanitka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 piękna tricolorka Balla pojechała wczoraj do nowego domu!:lol: Quote
kosu32 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Oby sunieczka była szczęśliwa w nowym domku :loveu::loveu::loveu: Quote
dagaO Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Też życzę Małej dużo szczęścia!!!! To dobrze, że znalazł się dla niej domek. Quote
Recommended Posts