Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

debermanomaniacy jednek suni nie wzięli, chyba coś nie zostało dogadane:roll:, ale suczka została adoptowana przez kogoś bezpośrednio ze schroniska, miejmy nadzieję że dobrze trafiła:roll:

- jamniczka nadal jest:-(
- bokserka nadal jest:-(

Posted

tanitka napisał(a):
debermanomaniacy jednek suni nie wzięli, chyba coś nie zostało dogadane:roll:, ale suczka została adoptowana przez kogoś bezpośrednio ze schroniska, miejmy nadzieję że dobrze trafiła:roll:

- jamniczka nadal jest:-(

Ja mam andzieję ze jej dzisiaj zrobię allegro. Mam jeszcze wizyte przedadopcyjną, wizytę u weta z tymczasami i ewentualnie sformalizowanie adopcji. Do wieczora mam nadzieję się obrobić. Musze dzisiaj jamole powystawiać trochę.

Posted

dobka podobno nie byla zdrowa i nie mogła pojechac w ustalony dzień,był juz załatwiony dla niej transport do Gorzowa do hoteliku i lipa ale allegro niepotrzebne gdyż:

sunia zostala zabrana przez nas i jest w hoteliku w gorzowie wlkp.-więc nie wiem skąd takie wiesci!!!!!

oto kawalek maila od wlasciciela hotelu, gdzie przebywa obecnie:

"Dobka jest super z charakteru. Lgnie do ludzi przytula się, wlula się w ręce a gdy tylko traci człowieka z zasięgu wzroku to zaczyna płakać że aż żal od niej odchodzić. Co do wyglądu to jest bardzo proporcjonalnie zbudowana chociaz jest drobniutka. Sierść ma przesiąknięta zapachem odchodów które równiez po przyjeździe miała poprzyklejane. Ma kilka blizn po ranach. Z oczu leje jej sie ropa i to taka gęsta. Na początek podtuczymy ja troszkę i wykąpiemy. Krople do oczu juz podaliśmy. Wet nie ma jakichś specjalnych uwag ............ jedynie co do skóry ale obejży jesze raz po wykąpaniu jej czyli za 2-3 dni. Fotki w załączeniu."

także wszytko jest ok, chociaz na fotkach z hotelu sunia to obraz nędzy i rozpaczy na dodatek z widocznymi początkami nużeńca:

Posted

dzisiaj zadzwoniła do mnie jakaś pani w sprawie bokserki, bo znalazła ja na stronie bokserów. Miała zadzwonić do Pani Dyr. bezpośrednio się umówić na obejrzenie suni.
Trzymajmy kciuki!!
(Bodziulko nowe zdjęcia możeby i mogły być, ale przy takiej pogodzie to nic na nich nie będzie widać:shake:)

Posted

tanitka napisał(a):
dzisiaj zadzwoniła do mnie jakaś pani w sprawie bokserki, bo znalazła ja na stronie bokserów. Miała zadzwonić do Pani Dyr. bezpośrednio się umówić na obejrzenie suni.
Trzymajmy kciuki!!
(Bodziulko nowe zdjęcia możeby i mogły być, ale przy takiej pogodzie to nic na nich nie będzie widać:shake:)

Od jutra ma byc ładniejsza pogoda ;) ale cieszę się, że ktoś jest nią zainteresowany :)

Posted

boksia ASTRA pojechała do swego domu do Radomia:multi:, ale są dwie bokserkopodobne suczki strasznie smutne i biedne.....:-(

jest druga rottweilerka grubaska :(
jest druga sznaucerkowata kilkumiesięczna sunieczka :(
mała suczka w typie owczarka nizinnego (biała z łatkami) :(

Posted

bardzo zrezygnowana:( siedzi w boksie z owczarkiem niemieckim

adoptowana

staruszka, kurcze mam tylko 1 zdjęcie jej a wydawało mi się, że zrobiłam więcej
siedzi zrezygnowana z suczkami i szczylkami.
Zębów prawie nie ma... trzęsie się, wygląda dosłownie jak 7 nieszczęśc...
ma okraglutkie oczy, którymi patrzy na człowieka błagając z całego serca o ratunek....

[URL=http://g.imageshack.us/img225/dscf2855ev0.jpg

Posted

Tanitko, Ares (ON) już nie wróci do Pani Ali, mój kuzyn jest zakochany i nawet wybaczył mi oszustwo odmładzające psiurka o rok, nawet lekką dysplazję wybaczył, dobry kuzyn:lol:!

Posted

śliczna sunieczka, prawie sznaucerka! Młodziutka -ok roczna, już po sterylce!! Spokojna, grzeczna, nie jest nachalna. Jest średniej wielkości i smukłej budowy. ADOPTOWANA!!!!

Posted

[quote name='Sylwia K']śliczna sunieczka, prawie sznaucerka! Młodziutka -ok roczna, już po sterylce!! Spokojna, grzeczna, nie jest nachalna. Jest średniej wielkości i smukłej budowy.

cholera ona przecież bardzo podobna do tej co jużjest w schronie z rodzeństwem - co tam jakaś wylęgarnia takich psiaków jest?:placz: mogę prosić większe zdjęcia na malawaszka@gmail.com ?

Posted

nie, nie :shake: ta sznaucereczka to ma jeszcze mleczne kiełki więc ma z 5- miesięcy, trafiła do schronu już po sterylizacji. Ona nie jest z tej "rodziny" gdzie jest ta sunia bardzo do niej podobna. Ta nowa (co na zdjęciach nie widać) ma ogonek zakręcony! Jest po porstu śliczniuteńka, słodka do zakochania i ma dłuuugie rzęsy i bardzo smutne oczyska :(